reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Martolinko przykro mi, wielkie wyrazy współczucia.
Qcz gratuluję. Pierwsza rocznica ojjjj kiedy to było.

A tak w ogóle dziewczyny ile macie lat? Wiem że kobiet się o to nie pyta ale mnie zżera ciekawość:-D No i od razu odpowiadam na własne pytanie ja 26. W dzień urodzin żegnałam się w szpitalu z synkiem a więc do końca zycia będzie to najsmutniejszy dzień w roku.

reklama
Martolinko przykro mi, wielkie wyrazy współczucia.
Qcz gratuluję. Pierwsza rocznica ojjjj kiedy to było.

A tak w ogóle dziewczyny ile macie lat? Wiem że kobiet się o to nie pyta ale mnie zżera ciekawość:-D No i od razu odpowiadam na własne pytanie ja 26. W dzień urodzin żegnałam się w szpitalu z synkiem a więc do końca zycia będzie to najsmutniejszy dzień w roku.

25, zaraz 26.

Martolinka bardzo mi przykro :-(. zapalam swiatelko dla Twoich bliskich
[*]
[*]

Syneczki ja mam 25. kto wie moze los wynagrodzi Ci smutne urodziny dajac w przyszlym roku dziecko w okolicy daty Twoich urodzin .

przyznawac sie kto teraz testuje??? i kto do lekarza pedzi? w ogole nie wiem za kogo trzymac kciuki:zawstydzona/y:. wiem tylko ze jutro na badania pedzi Rozczochrana wiec &&&

Calogera jak praca i synek??? opowiadaj !!!

Qcz wszystkiego dobrego nie tylko na pierwsza rocznice ale na 80 kolejnych !!!

Ostatnia edycja:
Martolinka, współczuję.
Qcz, życzę najlepszego.
Syneczki, ja za miesiąc kończę 32 lata :-/

Dziewczyny, mi nie chodzi o to kłucie, tylko o fakt, że ciągle po tej samej stronie. Jakby owulacja była tylko z jednego jajnika, ale wtedy powinna być co 2 m-ce, a ja co miesiąc mam z tej samej strony, wydaje mi się to dziwne. Tym bardziej, że ja kiedyś rzadko miewałam owulację, w ogóle.

martolinka tak mi przykro :-:)-(
qcz wszystkiego najlepszego dla Was :-)
a to my z mezem mamy po 24 lata :-) przynajmniej do konca roku :-D

Witajcie,
siostra przyjdzie dziś do młodego i pójdą na spacer a ja mam wolne. Jutro pogrzeb.

Ja mam 24 lata:tak:
Qcz wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!!!!!!:tak:

Martolinka - współczucia :-(
Qcz - gratki, kolejnych szczęśliwych rocznic!
Syneczki - jak widać po nicku stara d... jestem. W gronie babć tutaj :-p My oboje z M mamy po 32 lata.

I po weekendzie. Muszę kurczę się za prezentami rozejrzeć w końcu. Maćkowi nie chcę nic drogiego kupować, bo stwierdziliśmy, ze ma pełno tego badziewia i nie szanuje. Chciałam mu jakieś takie klocki do skręcania kupić, bo ostatnio go śrubki pociągają. A wczoraj widziałam w sklepie grę logopedyczną-zgadywankę kształcącą poprawne wymawianie syczących spółgłosek, a więc to z czym młody ma problem i może to jako dodatek. I tyle. Mam za to wybrany dla niego prezent od siostry jak przyjdziemy ze szpitala. Młody ma fiołą na punkcie Buzza Astrala, często mówi, ze jest Buzzem i ma skrzydła i lata. Nie miał do tej pory żadnej zabawki tego typu, więc dostanie mówiącą figurkę, drogie dziadostwo, ale ma otworzyć Maćka na konkurencję i myślę, że mu się bardzo spodoba :-)
M powiedział, że nie chce prezentu. Miałam mu kupić jakiś zestaw słuchawkowy, bo gada przez tel jak jedzie autem, a często jeździ i często gada. Ale nie chce mi powiedzieć jaki to ma być, a ja się na tym nie znam. A ja swój prezent (połączony z zaległym urodzinowym, bo wtedy nic nie dostałąm :no:) zamówiłąm u M i dziś kurier dostarczył. Zaszalałam i srebrną bransoletkę Pandory sobie zażyczyłam :sorry: M mi pozwolił otworzyć i już przymierzałam :-p

reklama
Do góry