reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalne że miesiączka trwa 4 dni po czym się kończy a po 1,5 dnia ponownie wraca i nie są to plamienia a jej kontynuacja. Dodam że moje okresy trwają łącznie z plamieniami koło tygodnia, ale takiej przerwy nigdy nie miałam.
A może okres się skończył a to krwawienie po 1,5 dnia to efekt torbieli? czy torbiel może w ogóle krwawić?

reklama
Syneczki znalazlam takie cos
Objawy torbieli to przedłużające się miesiączki ,kłujące bóle w dole brzucha ,bóle podczas stosunków.

mi sie wydaje ze to krwawienie to wlasnie przez torbiel. jesli masz watpliwosci zadzwoń do swojego gin.

Anaztazja nie czekaj do stycznia moze do innego lekarza pojdziesz???

Dziewczyny, ja się troszkę zaczynam martwić, obserwuję swoją owulację i w tym miesiącu znów kłuje mnie po lewej stronie, już trzeci cykl. Co o tym myślicie?

Bunny tylko że mnie nic nie boli, tak jak nie bolało tak nie boli. Ginekolog nawet mi go dusił i nic. I ponoć te które mogą się wchłonąć a więc powstałe z niepękniętego pęcherzyka Graffa niby nie krwawią więc to chyba jednak okres. Racjonalnie patrząc nigdy nie miałam 4ro dniowych krwawień menstruacyjnych a to by był w sumie 5 a licząc przerwę to 6 więc normalna długość w przypadku mojej osoby.
Jeżeli przez weekend się plamienie nie skończy to zacznę działać, ale jestem dobrej myśli. Dość już złych wiadomości, wszem i wobec ogłaszam że mój limit smutnych wieści się wyczerpał !!! i w ogóle nie ma innej opcji :-D a ja mam zawsze rację !!! :-D:rofl2:;-)

Mama Stacha a może zapalenie jajnika? z tego co mi wiadomo bóle kłujące jajników świadczą właśnie o zmianie.

mama Stacha ja mialam takie klucia co owulke :-) dla mnie to normalka :-D
danao przykro mi, ale zobaczysz w 2012 sie wyrobicie :-D dopiero sierpniowe mamuski zaczna sie pojawiac :-)

My dzis robimy mala imprezke u nas, wiec zabieram sie za pichcenie :-) maz pojechal z tata do tartaku, po drewno do kominka, wiec mam swiety spokoj :-p

Dziewczyny, ja się troszkę zaczynam martwić, obserwuję swoją owulację i w tym miesiącu znów kłuje mnie po lewej stronie, już trzeci cykl. Co o tym myślicie?

Wydaje mi sie, ze to nic wielkiego. Ja mam potwornie bolesne owulacje od zawsze. Jestem wylaczona na caly dzien. Okres mnie tak nie boli jak owulka. Ale okazalo sie ostatnio, ze mam to mamie.

Ostatnia edycja:
Wybaczcie , że mało piszę ,ale w czwartek zgineły tragicznie 2 osoby z naszej rodziny. We wtorek pogrzeb wiec myslami jestem w innym miejscu

reklama
Do góry