reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

dana Ty mi sie tu nie poddawaj tylko marsz do lekarza na NFZ. brak kasy to nie jest usprawiedliwienie by nic nie robic w kierunku ewentualnego leczenia. tu licza sie badania ktore mozesz zrobic za darmo a przybliza sie do posiadania dziecka. lekarz musi Ci dac skierowanie a jak jeden nie da to trzeba isc do drugiego.
przytulam cie mocno i serce do roboty!

Anaztazja masz racje czekanie na wizyte 3 miesiace jest bez sensu. jak nie odbieraja u gina to tam idz!!!

bylismy u lekarza Pati zdrowy !!!!!

reklama
Nie ma takiej opcji. W mojej okolicy nie ma normalnego ginekologa przyjmujacego na nfz. Jak młodą siksą byłam robiłam obchód po wszystkich, co jeden to gorszy... Nigdy więcej:no: Nic nie powiedzą, nic nie doradzą, wredni są, odburkują, czasem nawet badać nie chcą bo się od razu nie rozebrało a najpierw się chciało powiedzieć po co w ogóle się przyszło... Tragedia. Jedna to mnie wyzwała od idiotek, bo się ośmieliłam wypowiedzieć na pewien temat.

no wlasnie za szybko musze isc do gina bo jest coraz gorzej mimo lutki plamie juz od 19dc nawet

staramy sie juz prawie rok z przerwami bo m mial delegacje takie dobre 8mies bez tych co go ne było

Nie ma takiej opcji. W mojej okolicy nie ma normalnego ginekologa przyjmujacego na nfz. Jak młodą siksą byłam robiłam obchód po wszystkich, co jeden to gorszy... Nigdy więcej:no: Nic nie powiedzą, nic nie doradzą, wredni są, odburkują, czasem nawet badać nie chcą bo się od razu nie rozebrało a najpierw się chciało powiedzieć po co w ogóle się przyszło... Tragedia. Jedna to mnie wyzwała od idiotek, bo się ośmieliłam wypowiedzieć na pewien temat.
Dana, to nie ty tam jesteś dla nich TYLKO ONI DLA CIEBIE i mają zasrany obowiązek zareagować jeśli przychodzisz z problemem. Nie musisz się u nich leczyć czy kontrolować ale po skierowanie na badania możesz iść, na początek zrób hormony i usg narządów. Bądź asertywna i rób awanturę jeśli nie zechcą wypisać. Służba znaczy służą Tobie :-)

Witajcie:-D

Dana strasznie mi przykro z powodu @ głupia krowa musiała przyjść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może poprawię Ci troszkę humor i jakbyś chciała się spotkać w weekend to nie ma problemu, bo Wacka nie ma:baffled:

Martolinka super, że Antoś był taki dzielny:tak:

Syneczki to trzymam kciuki za owocne staranka:-D

Marton Twoja córcia super:-)

Kwiatuszku przykro mi bardzo
:-(

Mi się nic nie chce, a pogoda za oknem po prostu przepiękna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: leje strasznie:szok:

Jutro rano mam plan troszkę posprzątać, umyć okna i powiesić firanki:tak:

Piątek 9 grudzień 2011r.
Dzień dobry wszystkim, mam dzień lenia jednocześnie z brakiem chęci do czegokolwiek. Za oknem deszcz a w lodówce pustki.

Dana :-(

Cześć dziewczyny,

pogoda - KOSZMAR!!!! W grudniu deszcz?????:szok::baffled:

Przypominam się o głosowaniu - przekazujcie dalej , bo walka dopiero się zaczyna, jak macie chwilę czasu poczytajcie komentarze :tak::tak:
Bunny - dodzwoniłam się - wolny termin 17 luty!!!! Bo tylko raz w miesiącu teraz przyjmuję ( dowiedziałam się że specjalizacje będzie bronił, czy jakoś tak ), wolne żarty - pod koniec stycznia najwyżej prywatnie do niego pójdę, ale liczę na to że już wtedy może będę w ciąży :tak:
dana - przykro mi , straaaaasznie. Ale muszę na Ciebie pokrzyczeć, idź do jednego, drugiego, trzeciego - po samo skierowanie - przede wszystkim hormony, już będzie mądrzejsza. Prywatnie to kosztuje fortunę, wiem jak to jest , też nie mam kasy:-( To skróciły Ci się cykle? bo 25-26 dc dopiero masz nie ?

Opowiem Wam anegdotę, Ja - prawie 27 letnia kobieta, która miała by już 2 dzieci, wczoraj w sklepie podczas kupowania piwa zostałam poproszona o dowód :-D:-D:-D:-D ale fajnie było - poczułam się młodo :-p:-p

reklama
Hej!
Jak zwykle dzień "po" jest lepiej. Możecie krzyczeć, ale ja się już pogodziłam z tym, ze na 2012 się nie wyrobię. Może to i lepiej, może 2013 będzie "tym" rokiem.:tak:
Co do ginów: wolę iść do tych, do których mam zaufanie. Potrwa to miesiąc, dwa dłużej, trudno:zawstydzona/y: Tu chodzi i o kasę, ale także o moje nerwy. Zaciśnięcie zębow nie pomoże. Robie się cała zielona jak choćby pomyślę, o tym, że mam iść np do takiej pani doktor A**** od siedmiu boleści
Sowinka dziękuję kochana:-) Pewnie, ze chętnie się z Tobą spotkam, albo z Tobą i Bartusiem:-) Zwłaszcza, że mamy do siebie tak blisko:-). Ale w ten weekend niestety nie dałabym rady:-(

Do góry