reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
głosować, głosować na MEGGY!!! jesteśmy na 2 miejscu:tak:

Anastazja ja chcę wina!!!!:-D:-Djeszcze trochę wytrzymam ale potem :-D:-D
Maron , ale cudna kruszynka!!! juz powoli jej ciasno się robi:tak:

Antoni w klubiku do 13... poryczałam się jak go zostawiłam , ale tak zeby nie widział

reklama
martolinka - special for you :tak: głupia mama , głupia :-p:-p masz teraz czas dla siebie, a synek świetnie się bawi :tak:
maron -słodkości :tak:
trina - najlepszy sposób na potwory - schować się pod kołdrą :-D
sowinka - na weekendzie Ci wyślę , bo teraz tu trochę ogarnę papiery, a tak w ogóle to bylo takie małżeństwo ok 60 lat którzy prowadzą 5 hoteli w Paryżu - każdy jest w innym stylu, a wszystkie są tak przytulne - jak w domu - dosłownie, no ale ceny od 170 euro za dobę , ale z drugiej strony jak porównać zarobki u nich i u nas to jak dla nas 170 zł.

Martolinko Maron mogła bym w Wasze córeczki godzinami gałki wlepiać sama słodycz, rozkosz, marzenie :-D
Kwiatuszku tak mi przykro... :-( powiedz mi słońce jak długo się staracie?
Martolinko a myślisz ze u mnie było inaczej? z tym że ja miałam ryk x2 ponieważ w 2010r. Amadeo poszedł do 2 latków a Olivek do 4 latków. Wiesz co to znaczy wyrwać matce dwójkę dzieci jednocześnie? noooo ale przeżyłam, pierwsze dni są najgorsze a teraz po roku z uśmiechem spędzam czas wolny :-D

kwiatuszek przykro mi :blink:

Maron jaki slodziak :-)

Trina
to mam nadzieje ze w pracy Twojemu M sie wszystko uloży i bedzie w domu czesto.
i jak doprowadzilas dom do porzadku ? nie dziwie sie Maciusiowi ze nie chce spac sam , nowe miejsce to sie biedactwo boi.

Martolinka jak to to tak dziecko zadowolone a mama placze?

Anaztazja dobrze Ci sie humor chodz troche poprawil . a jak ten Twoj hormon ? obnizasz go czymś? kiedy masz kontrole ???

idziemy dzis do lekarza z Patim . wole by mi go ktos obejrzal przed weekendem a dzis ostatni dzien kiedy jest pediatra w osrodku.

dziewczynki jaki mialam sen . jechalam na porodowke ! zaraz mi wody odeszly. skurcze bezbolesne jeden za drugim. w koncu kucajac:szok: urodzilam slicznego chlopca . do tej pory mordka mi sie smieje jak mi sie ten sen przypomina .

Ostatnia edycja:
hejj :-)

Anastazja, ja też poproszę lampkę winka ;-);-) Głosiki na Meggy oddane:tak:

Kwiatuszek, kurczę, strasznie mi przykro :-:)-:)-( Szybko @@@ przylazła:eek: Zawsze masz takie krótkie cykle???

MAron, boska Laleczka :-):-):-)

Martolinka, Antek już był w tym klubiku?? I jak sobie radził????

Trina,
Igor kilka nocy z rzędu budził sie koło 2-3 i wędrował do nas. Oczywiście to na mnie się kładł i moją połowę łóżka zajmował:szok::szok: tak wiec łączę sie w bólu nieprzespanych nocek:sorry2::sorry2:

Bunny, miałaś poprostu proroczy sen:tak::tak: Zobaczysz że się ziści:tak::tak:

Przytachałam paczkę na Mikołaja z pracy i mamy zapas słodyczy na całe Świeta
:-):-):-):-)
a tak wogóle to zamierzałam dzisiaj sie zabrać za okna, ale mi się nie chce:-p:-p:-p:-p

kwiatuszek - a byłaś u lekarza? długo się staracie? tulę :*
bunny - Ty normalnie się nadajesz na jakiego przedstawiciela handlowego - zatrudniłabym taką osobę która dba o interesy innych - taki pracownik to skarb :biggrin2::tak: biorę eutyhyrox 75mg , 20 grudnia mam wizytę u endo , ale postanowiłam że przed tym idę zrobić TSH ( będzie 6 tyg jak biorę leki ) , FT4 i anty TPO - 56 zł :-( ten pakiet kosztuje, ale czekać kolejne 3 miesiące na wizytę żeby skonsultować wynik - bez sensu!!! próbuje się zapisać do gin na styczeń, ale nikt nie odbiera telefonu :confused: postanowiłam że póki nie jestem w ciąży to na NFZ a później już prywatnie.

wino dla wszystkich :-D:-D:-D:-D
mówię Wam fajnie jest wyjść do ludzi i się odchamić:-):-)

Odebrałam młodego
yes2.gif
Zjadł ładnie śniadanie , obiad łącznie z surówką z selera
cool2.gif
Nie posiusiał się , ładnie bawił się z dziećmi. Pani mówiła , że płakał tak parę minut w ciągu dnia i nieustannie twierdził , ze mama poszła siusiu i zaraz będzie. Jak mnie zobaczył to się zapowietrzył.
Wrócliliśmy do domu , wypił sok i poleciał od razu spać..

Bunny , ale sen:tak:pewnie niedługo się sprawdzi;-)
Syneczki to miałaś szok 2w1.. wierzę Ci , że będzie ok:tak:

Anastazja ciężarną kusić winem!!! rozszarpalabym korek zębami:-D

Hej!
Dostałam @. Przez trzy godziny lezałam w łóżku wyjąc. Teraz już nie płaczę, przynajmniej na razie.
Badania na razie odkładam, taka prawda, ze względów finansowych.:-( Na NFZ nie idę, same wredne, nieprzyjemne i mało kompetentne barany tu przyjmują. A prywatnie no wiadomo, z pustym portfelem nie pójdę:zawstydzona/y:

reklama
Dana, przytulam. Nie możesz się poddać. Głowa do góry i trzeba działać. Ja wszystkie badania robiłam państwowo, chodziłam do poradni przyszpitalnej i tam lekarz kładł mnie na kilka dni do szpitala i robił wszystkie badania. Inaczej musiałabym długo czekać. Ale nawet jeśli będziesz czekać to pewnie będzie szybciej niż zanim zrobisz to prywatnie. Państwowa służba zdrowia nie jest taka zła, no i po badaniach będziesz coś więcej wiedziała. Powodzenia

Do góry