reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Maron - oj jest źle :no: a poza tym źle się z tym czuję :-( a co do ubrań, to ja nadal, ledwo bo ledwo, ale dopinam się w kurtkę puchową swoją zwykłą. Ale coś czuję, ze jeszcze max 2 tyg i przesiąde się w kurtkę M
Kwiatuszku - jak masz cykle 28 dniowe to 21-22 dc, generalnie jakoś tak mniej więcej tydz po owu i nie trzeba być na czczo

e tam :-) widzisz ja w moj jesienny plaszczyk sie juz nie dopinam, tzn tylko na jeden guzik w biuscie :-D
No ale kupilam sobie zimowy, ciazowy plaszcz tylko poki co to go nie ubieram bo jest cholernie cieply, a tu pogoda wcale nie zimowa :-)

reklama
całe badanie zasłaniała rączką buzię. Gin twierdzi , że towarzystwo ją nudziło!!;-)

Danao oby tym razem @@ nie przylazłą!!!
Syneczki wyniki w porządku więc .... do roboty:tak:

Anaztazja co sie dzieje kotek???

Martolinka śliczny brzuszek i ta mala kruszynka w nim. Ala masz śliczny nosek

Syneczki z takimi wynikami hop na meza ale juz :-D.

Dana nie przyjdzie . zaraz tu sabat czarownic urządzimy żeby ją odstraszyc !!! a kysz

Trina przeprowadzilas sie dla meza tak daleko a jego ciagle wysylaja w delegacje no nie ladnie

dziwczyny jaka miałam nockę :wściekła/y: mlody poszedl spac o 21.30 obudzil sie o 4 na mleko z katarem i poszedł spać o 7.20 . wstajac o 9.30 . caly dzien mnie boli glowa , humoru nie mam w ogóle a naj chętniej wszystkich bym pogryzla

aha jak juz w nocy nie spalam to widzialam ze padał snieg:szok: ale z deszczem wiec tylko bloto zostało:eek: .

dziewczyny Meggy nam spadla na 4 miejsce

http://krakow.naszemiasto.pl/artyku...cena=1&klucz=d3b4d05597f655b06d439e0495df7acb

glosowac ale juz :-D

jak sie laseczki udzielacie na innych watkach to poproście o glos , cio??? to dla kotka i dla Anaztazji by chodz troche przyjemnie jej sie zaczął ten nowy rok .

Ostatnia edycja:
Heło :-):-)
humor mam zaje'''' fajny :-p:-p
wczoraj się dowartościowałam , byłam na kolacji z kontrahentami z Paryża:szok::szok: przez przypadek chyba tam trafiłam, ale głupi ma szczęście :-p:-p ale teraz wiem o wiele więcej o Paryżu niż przed tym, ale się złożyło - sowinka napiszę Ci priv co wiem :tak:
depresja z powodu pracy, a raczej braku pracy bo nie ma klientów, kryzys wkracza wielkimi krokami do turystyki , no nic, najwyżej pierogi zacznę lepić:-D:-D
bunny - kochana jesteś, Ja to wczoraj nawet głowy nie miałam do mojego kota, na tyle że nie ma co jeść :sorry2: jakieś żarcie jej wyskrobałam z szafki , ma jej do 18 starczyć :happy2:
dana - &&&&& żeby nie przyszła , a co z lekarzem? Ja Cię zadręczę :cool2:
martolinka - słodkości z tej Twojej córki :tak: chętnie przyjmę taką :tak:
Zjadłam śniadanko i zbieram się do biura :-)

p.s. a na kolacji wczoraj było wino francuskie, bardzo dobre, tylko mi jak zwykle po 2 kielichu plamy wyszły :dry:

to nasza córka - dowód pierwsze zdjecie :) siusiaka brak :)
Martolinka superowa ta Twoja córeczka -> ale wstydnisia:-p

wczoraj się dowartościowałam , byłam na kolacji z kontrahentami z Paryża:szok::szok: przez przypadek chyba tam trafiłam, ale głupi ma szczęście :-p:-p ale teraz wiem o wiele więcej o Paryżu niż przed tym, ale się złożyło - sowinka napiszę Ci priv co wiem :tak:
Anastazja super, że masz taki humorek:tak: to czekam z niecierpliwością na wiadomość:-D

U nas rano wichura i ulewa straszna:szok: wstać mi się nie chciało, ale cóż jak trzeba to trzeba:dry: aaaaaa wczoraj jak się kładłam spać to Bartuś tak głośno śmiał się przez sen, że szok -> pierwszy raz słyszałam:tak::tak:

Bunny - obiecał, że to taka ciężka końcówka roku, w pierwszej połowie następnego ma już tak nie jeździć :-( teoretycznie ma już częściowo ludzi w terenie i on miał być tylko od nowych partnerów, ale coś tam im się pali na Śląsku, partner się obraził i pojechali razem z szefem jeszcze, więc to na prawdę coś poważnego musi być. I mają jakąś kolację czy inną imprezę dla tego partnera robić, więc dlatego dopiero w sobotę wieczorem będzie w domu
Anastazja - słodka ta Twoja kicia :tak:

A u nas dziś rano biało :szok: młody wniebowzięty, ale i tak to pierwszy mokry śnieg, więc pewnie po południu nie będzie śladu ;-) Nockę miałam do d... Maciek jakby mógł, to by się chyba z młodą miejscami zamienił. Uparł się dziś, zeby spać jak najbliżej mnie, a najlepiej na mnie :dry: trzy razy zmieniałam strony łóżka, bo już się nie mieściłam. Mamy teraz etap potworów wyłażących ze ściany i młody za Chiny nie chce sam spać :no:

reklama
martolinka sliczna ta Twoja Alusia :-) wstydnis z niej maly :-)

a tu ziewy mojej corci :-D
688z1j.jpg

30dgyyr.jpg

Do góry