reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Wczoraj łażąc sobie bezczynnie po sklepie przypomniało mi się o @. :tak:Normalnie zapomniałam, że ma przyjść.:sorry: Tak więc zakupiłam od razu co trzeba i teraz cierpliwie i grzecznie czekam. Tylko mały problem, nie wiem kiedy, może dzisiaj, może jutro, może jeszcze później. Ech...
. . . może wcale.

Trzymam kciuki

reklama
Z Maćkiem 24-25 na finiszu miałam. Teraz zaczęłam gwałtownie, bo byłam po odchudzaniu, w ciągu dwóch tyg miałam 4 kg na plusie. Później przystopowało i przybierałam mniej niż z Maćkiem. Aż dwa mies temu u gina usłyszałam, ze od ostatniej wizyty jestem 6 kg na + :szok::szok::szok:, teraz było tylko dwa czy trzy, ale i tak gonię Maćkowe rekordy :zawstydzona/y: a pamiętam, że wtedy najwięcej przytyłam pod sam koniec, bo woda się zatrzymywała. Więc jakby przymknąć oko na te 4 kg, to pewnie z 16 mam na + :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie ważę się w domu od jakiegoś czasu, więc nie wiem dokładnie. A jak liczyć z 4 kg to 20 :szok: z tym, że z MAćkiem startowałam z wyższej wagi i jeszcze 10 kg mi do tej finalnej z nim brakuje. Nie zmienia to faktu, że tyję strasznie :no:

Sowinka pod Rybnikiem mieszkam. Jakies pół godzinki autem mam do Gliwic:-)

Dana i Ty mi to teraz piszesz?????? Przecież ja mieszkam bardzo bliziutko Rybnika, bo w Pilchowicach -> nawet często jeździmy na zakupy albo do kina do Rybnika, bo tam luźniej:tak: no kochana to nie wywiniesz się od spotkania ze mną i Bartusiem:-p
Martolinka super, że wszystko w porządku:tak:

hejj :)

Martolinka, piękny masz brzuszek :*

Dana, no no czyli &&&&& za ten cykl :tak:

Syneczki, napewno będziesz miała piękny prezent na Święta ;-) &&&

Sowinka, Paryż
:szok::szok::szok: ZAZDROSZCZĘ :-):-):-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anastazja, co to za depresja Cię dopadła??? a siooooooooooooooo :rofl2::rofl2:

Trina, może nie będzie aż tak źle :tak::tak: ja z Igorem miałam na finiszu +18 kg

trina to przeciez nie jest zle :-) ja mam juz 11 kg na plusie, no i najwieksze tycie podobno przede mna :-D bede sie martwic tymi kilogramami po porodzie :-p kurcze moja kumpela jest teraz w 19 tc, a ma juz na plusie 15 kg :baffled: mowi, ze masakra tak tyje, a jakbyscie widzialy ja przed ciaza, wysoka, szczupla - figura modelki ale dobrze, bo nie przejmuje sie tym tak bardzo :-D bidulka ona od 9 tc chodzi juz w dzinsach ciazowych, bo nie miescila sie w nic innego.
danao to czekamy cichutko :-)
syneczki no i super ze wyniki badan w porzadku

Maron - oj jest źle :no: a poza tym źle się z tym czuję :-( a co do ubrań, to ja nadal, ledwo bo ledwo, ale dopinam się w kurtkę puchową swoją zwykłą. Ale coś czuję, ze jeszcze max 2 tyg i przesiąde się w kurtkę M
Kwiatuszku - jak masz cykle 28 dniowe to 21-22 dc, generalnie jakoś tak mniej więcej tydz po owu i nie trzeba być na czczo

reklama
Do góry