reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Agatko daj znać jak wizyta ,
Mikusia- może owu była wcześniej jednak, masz bóle owulacyjne?Mnie już pobolewa w boku ,a to dopiero 9 dc na słuz nie patrze bo w ciągu ostatnich dni przytulanki były.

reklama
kobietka22- oczywiście jak tylko wrócę, wizytę mam na 18 .
mikusia84r- To nie dobrze, pocieszające jest tylko to, że nie tylko ja mam takie dziwne cykle, ale wiesz zawsze mam późno okres, a nie zdarzyło mi się, żeby mieć za wcześnie okres.. więc coś jest nie tak, ale jak mówisz może od leków?!

nie wiem Dziewczyny, może okres wczesniejszy od dużych dawek witaminy C
w październiku wybieram się do gina to się wypytam jej
Ostatnio na usg nie stwierdziła żadnych nieprawidłowości, mowiła, że mam ładne pęcherzyki, jedynie macica w lekkim tylozgięciu no i te esrogeny niziutkie, aczkolwiek w normie

Mikusia - z tą owulacją to jest różnie jak pierwszy raz do ginekologa poszłam i miałam ten ból to powiedział ,że już po owulacji ,a innym razem u obecnego ginekologa też bolało akurat i mówie "pewnie owuluje ,albo wyowulowałam już " ,a lekarz powiedział ,że jeszcze nie ale już tuż tuż więc wiesz plus minus trzeba przyjąć ,a śluz nieraz mam tuż po @ ,a ból czuje dopiero 14 dnia.

Agatka nie każ dłużej czekać bo ja obiad na jutro musze robić:-)

Hellou dziewczynki :))

Jestem już po wizycie teściówki! Nie było tak źle :) Ale i tak nie lubię, jak Igor zostaje z nią sam!! Jakieś takie dziwne myśli mam wtedy!!!

Agatka!!!!!!!!!! Co i jak u tego gina??? Dawaj szybka nam wieści!!!

Więc tak, wkurzyłam się, bo za każdym razem jak zadawałam pytanie to się szyderczo śmiał. Tak jak i ostatnio ograniczył się tylko do wykładów na temat chemii i powiedziałam mu, że się źle czuję opisałam wszystkie objawy, a on, że nie da mi magiczne tabletki, która mnie wyleczy. Ja mówię, ale nadal nie mam okresu, oj tam kiedyś przyjdzie, trzeba czekać. I generalnie miał wszystko w d... i nie zamierzał dociekać z jakiego powodu nie mam tego okresu. Dał mi luteinę, żeby wywołać okres a jak już będę miała okres to mam zacząć brać tabletki i wtedy będę miała regularny okres. A i zapytałam go z jakiego powodu mogę nie mieć tego okresu, bo się naczytałam o jakiś guzach itp. a on się roześmiał i powiedział, że równie dobrze mogę nie mieć narządów płciowych;/. Generalnie cały czas starał się pokazać to, że nie interesuje go co i jest i nie zamierza dociekać.
Wyszłam wkurzona. Jeszcze pytałam go czy te proszki sprawią, że się lepiej poczuję, a on że nie.

reklama
Agatka natychmiast zmieniłabym lekarza! Co to ma być?! On po to jest, żeby fachowych odpowiedzi udzielać i Ci pomóc. Ale dziad z niego. Niech @$^%#@$$& (cenzura).

Do góry