reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Daffi ja tez często myśle, że fajnie mieć 3 dzieci:szok: Chyba coś nie tak ze mną, bo do niedawna twierdziłam, że jedno mi starczy. Jakby byly same dziewczynki to bym się nie obraziła hehe:-D:-D

Ja tez chciałam, tylko jedno dziecko, ale od czasu jak zostałam mamą po stracie chciałabym mieć jak najwięcej dzieci i tez chciałabym dziewczynki, moj M też marzy o dziewczynce, może chcemy znaleźć w następnej dziewczynce naszą pierwszą córeczkę, chociaż wiemy,ze tk się nie stanie:-(

reklama
witam wieczornie;-)

Tymira tulam mocno, trzymaj się kochana. Mam nadzieje, że juz niedługo będziesz mamą ślicznego dzieciaczka.:tak:

Ja to zdalam sobie sprawe, że miec jedno dziecko to przechlapane:rofl2: ale oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Ja chce narazie 2 , a nad 3 pomysle po 30-tce.

Kobietka witaj:tak:

Gdzie jesteście dziewczynki? Cos pustki!

Do planowej @ jeszcze tydzień ale czuje ze chyba jednak będzie, brzuch boli piersi też i humor paskudny i jeszcze ta pogoda no po prostu masakra
Tymira przytulam mocno

Kobietka22- Nie nie przyszła, dziś jest 48 dzień cyklu i nic;/ Dokładnie tak samo jak Ty bym chciała, niby z zaskoczenia była by super niespodzianka dla wszystkich:) A jak myślisz jest jeszcze możliwość, że jednak jestem w ciąży, jak betę miałam 0,5?
tymira- Również ściskam Cię mocno, kochana życzę ślicznej dzidzi:)
Dziewczyny ja też zawsze marzyłam o domu pełnym dzieci, chciałabym mieć 3 :)

ewula00 - w 43
tylko, że ja mam bardzo różne cykle, to znaczy raczej długie, tak naprawdę za każdym razem inaczej więc ciężko mi wskazać konkretny dzień w którym powinnam dostać @

Ostatnia edycja:
myśle ze warto zrobić USG. Można też się zastanowić czy laboratoriu które oznaczało betke jest dośc dobre. Najważniejsze jednak jak się czujesz?

reklama
Wiesz co , nie wiem bo robiłam pierwszy raz betę. A jak się czuję? Mam "napompowany"brzuch, dużo większy niż zawsze, rano pobolewa mnie brzuch, wiecznie chce mi się spać(zasypiam w pracy) i czasem mi niedobrze, ale tylko czasem.

Do góry