reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

od 11 października mąż zaczyna kursy oprócz pracy, a średnio w co 2 weekend ma szkołę, więc przed nami ciężki okres- nie mamy zbytnio czasu dla siebie:baffled:

uuu to nie ukrywam ale może być wam ciężko aby zagospodarować troszkę czasu dla siebie.
Trzeba wierzyć że nie będzie aż tak źle,głowa do góry:)

ewula witaj:)

reklama
Witam :))

Nie bedzie mnie przez weekend na bb (albo będe bardzo mało), bo na sobotę przygotowuję imprezkę urodzinową dla mojego M. , więc teraz cały czzas siedzę w kuchni, a w niedziele pewnie gdzieś wybędziemy :))

Mam pytanie: Czy jak chce sobie mierzyć tempkę, to mam zawsze to robić o stałej porze dnia, raz dziennie????

Wika- mierz codziennie zanim wstaniesz z łóżeczka takie kilka minut na rozbudzenie:-) , bo w trakcie dnia tempka sie zmienia, ja sobie narysowałam tabelki i od dziś notuje ,śluz i tempke też musze jutro rano mierze, to już 10dc ,ale mam czas do przyszłego roku na rozpoznanie moich cyklów;-)

Agatko- to d...k z tego lekarza nic nie bierz narazie tylko idź do innego co to ma być może jesteś w ciąży tylko nie widzi, on chyba widzi co chce widzieć ,a usg robił?co za xxxxxxxxx:wściekła/y:
a ja gotuje buraczki i ugotować nie mogę chyba im starczy już jakuzi:-D ide zetrzeć.

hej laseczki, dorawał sie do internetu w tej odleglej Turcji. Przesylam Wam duzo słonka bo tu jest upaaaaalnie!!!! wrecz nie do wytrzymania a ja nie moge skorzystac z basenu bo dzi przyszla @- planowo po duphastonie. Mam nadzieje ze nastepna @ przyjdzie juz sama i bedziemy mogli spokojnie rozpoczac starnak:)

Wracam do baru na drineczka

nooo i już jestem wolna :)) Plan na dzisiaj wykonany :))

Agatka- dziewczyny powiedziały już chyba wszystko na temat "gina". Zmień go jak najsszybciej bo szkoda Twoich nerwów :)

Mikusia- znam z autopsji ból mijania się z M. :(((( Mój M. baardzo dużo pracuje i często jest tak, że widzimy się rano przed wyjściem do pracy a potem dopiero koło 20-21! I na dodatek we wszystkie niedziele też pracuje!!!! KOSZMAR to jest!!!!!

Kobietka- dzięki :)) Ja też mam plan od następnego cyklu poobserwować siebie, ale nie wiem czy uda mi się być na tyle systematyczną:((

Agnieszka- czy Ty miałaś dzisiaj wolne???

Devi- jaaaaaaaak możesz chwalić się słoneczkiem w Turcji, jak my tu marzniemy!!!!! Zero litości nie masz dla nas!!!! :))))))) I ten drineczek!!!! no wiesz co????? Ja od ponad roku abstynentka a ta kusi tu jakimiś drineczkami!!! I jeszcze powiedz, ze z palemką?????

Wika udanych smakołyków w kuchni życzę:)
Tempkę mierz rano jak tylko wstaniesz.
Tak dzisiaj miałam wolne bo moja firma w piątki na razie nie pracuje,podobno aż do odwołania.

Dzięki :)) a czy smakołyki??? Hmmm, goście jutro ocenią :) MAm nadzieję, że coś z tego mojego pichcenia wyjdzie, bo ja za dobra w kuchni to nie jestem !!!!

Zrobiłam ciasto- capuccino z brzoskiwniami (przepis gdzieś tu kiedyś wrzucałam) i sernik, sałatkę (pierś kurczaka, świderki, ogórek kiszony, papryka, cebula czerwona i kukurydza+ sosik), poddusiłam pieczarki, bo jutro zamierzam zrobić roladki (z pieczarką, serem żółtym, masłem i koperkiem). A na jutro zostawiłam właśnie te roladki i jeszcze będę robić takie ala krokieciki z tym, że mięso zawijam w ciasto francuskie i prosto do piekarnika i jeszcze chce do tego jakąs surówkę zrobić (chyba z pekińskiej). I to chyba na tyle!!!

reklama
Zrobiłam ciasto- capuccino z brzoskiwniami (przepis gdzieś tu kiedyś wrzucałam) i sernik, sałatkę (pierś kurczaka, świderki, ogórek kiszony, papryka, cebula czerwona i kukurydza+ sosik), poddusiłam pieczarki, bo jutro zamierzam zrobić roladki (z pieczarką, serem żółtym, masłem i koperkiem). A na jutro zostawiłam właśnie te roladki i jeszcze będę robić takie ala krokieciki z tym, że mięso zawijam w ciasto francuskie i prosto do piekarnika i jeszcze chce do tego jakąs surówkę zrobić (chyba z pekińskiej). I to chyba na tyle!!!

Wika same smacznościiiiiii :tak:
...ale mi smaka narobiłaś ehhh :cool2:
Goście na pewno będą zadowoleni :tak:

A synek już śpi?

Do góry