reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

od 11 października mąż zaczyna kursy oprócz pracy, a średnio w co 2 weekend ma szkołę, więc przed nami ciężki okres- nie mamy zbytnio czasu dla siebie:baffled:

uuu to nie ukrywam ale może być wam ciężko aby zagospodarować troszkę czasu dla siebie.
Trzeba wierzyć że nie będzie aż tak źle,głowa do góry:)

ewula witaj:)

reklama
Witam :))

Nie bedzie mnie przez weekend na bb (albo będe bardzo mało), bo na sobotę przygotowuję imprezkę urodzinową dla mojego M. , więc teraz cały czzas siedzę w kuchni, a w niedziele pewnie gdzieś wybędziemy :))

Mam pytanie: Czy jak chce sobie mierzyć tempkę, to mam zawsze to robić o stałej porze dnia, raz dziennie????

Wika- mierz codziennie zanim wstaniesz z łóżeczka takie kilka minut na rozbudzenie:-) , bo w trakcie dnia tempka sie zmienia, ja sobie narysowałam tabelki i od dziś notuje ,śluz i tempke też musze jutro rano mierze, to już 10dc ,ale mam czas do przyszłego roku na rozpoznanie moich cyklów;-)

Agatko- to d...k z tego lekarza nic nie bierz narazie tylko idź do innego co to ma być może jesteś w ciąży tylko nie widzi, on chyba widzi co chce widzieć ,a usg robił?co za xxxxxxxxx:wściekła/y:
a ja gotuje buraczki i ugotować nie mogę chyba im starczy już jakuzi:-D ide zetrzeć.

hej laseczki, dorawał sie do internetu w tej odleglej Turcji. Przesylam Wam duzo słonka bo tu jest upaaaaalnie!!!! wrecz nie do wytrzymania a ja nie moge skorzystac z basenu bo dzi przyszla @- planowo po duphastonie. Mam nadzieje ze nastepna @ przyjdzie juz sama i bedziemy mogli spokojnie rozpoczac starnak:)

Wracam do baru na drineczka

nooo i już jestem wolna :)) Plan na dzisiaj wykonany :))

Agatka- dziewczyny powiedziały już chyba wszystko na temat "gina". Zmień go jak najsszybciej bo szkoda Twoich nerwów :)

Mikusia- znam z autopsji ból mijania się z M. :(((( Mój M. baardzo dużo pracuje i często jest tak, że widzimy się rano przed wyjściem do pracy a potem dopiero koło 20-21! I na dodatek we wszystkie niedziele też pracuje!!!! KOSZMAR to jest!!!!!

Kobietka- dzięki :)) Ja też mam plan od następnego cyklu poobserwować siebie, ale nie wiem czy uda mi się być na tyle systematyczną:((

Agnieszka- czy Ty miałaś dzisiaj wolne???

Devi- jaaaaaaaak możesz chwalić się słoneczkiem w Turcji, jak my tu marzniemy!!!!! Zero litości nie masz dla nas!!!! :))))))) I ten drineczek!!!! no wiesz co????? Ja od ponad roku abstynentka a ta kusi tu jakimiś drineczkami!!! I jeszcze powiedz, ze z palemką?????

Wika udanych smakołyków w kuchni życzę:)
Tempkę mierz rano jak tylko wstaniesz.
Tak dzisiaj miałam wolne bo moja firma w piątki na razie nie pracuje,podobno aż do odwołania.

Dzięki :)) a czy smakołyki??? Hmmm, goście jutro ocenią :) MAm nadzieję, że coś z tego mojego pichcenia wyjdzie, bo ja za dobra w kuchni to nie jestem !!!!

Zrobiłam ciasto- capuccino z brzoskiwniami (przepis gdzieś tu kiedyś wrzucałam) i sernik, sałatkę (pierś kurczaka, świderki, ogórek kiszony, papryka, cebula czerwona i kukurydza+ sosik), poddusiłam pieczarki, bo jutro zamierzam zrobić roladki (z pieczarką, serem żółtym, masłem i koperkiem). A na jutro zostawiłam właśnie te roladki i jeszcze będę robić takie ala krokieciki z tym, że mięso zawijam w ciasto francuskie i prosto do piekarnika i jeszcze chce do tego jakąs surówkę zrobić (chyba z pekińskiej). I to chyba na tyle!!!

reklama
Zrobiłam ciasto- capuccino z brzoskiwniami (przepis gdzieś tu kiedyś wrzucałam) i sernik, sałatkę (pierś kurczaka, świderki, ogórek kiszony, papryka, cebula czerwona i kukurydza+ sosik), poddusiłam pieczarki, bo jutro zamierzam zrobić roladki (z pieczarką, serem żółtym, masłem i koperkiem). A na jutro zostawiłam właśnie te roladki i jeszcze będę robić takie ala krokieciki z tym, że mięso zawijam w ciasto francuskie i prosto do piekarnika i jeszcze chce do tego jakąs surówkę zrobić (chyba z pekińskiej). I to chyba na tyle!!!

Wika same smacznościiiiiii :tak:
...ale mi smaka narobiłaś ehhh :cool2:
Goście na pewno będą zadowoleni :tak:

A synek już śpi?

Do góry