reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej

Gosiulek
widzisz, wszystko dobrze u siostry. Niech sie cieszy ciaza. A Ty przestan czarno myslec, wiem, ze to trudne, no ale...

Qcz, nie ma znaczenia czy sie dobrze ktos czuje czy zle w ciazy, gorzej jak sie zle ktos czul i nagle wszystko ustepuje. Musisz miec wysoka bete, moze beda blizniaki;-)Przejdzie Ci kolo 12/14 tygodnia. Ja jadlam kwasne zelki, moze i Tobie pomoga.

Bunny mowilam, ze zaczniesz myslec;-)Wiem, ze niektore styczniowki po stracie juz zaciazyly, wiec Tobie tez zycze szybkiego zafasolkowania.

wika mowisz zakupy wielkie:-D no mnie maz w sobote chcial zabic za wydana kase:-D

Mama Sowka wezmiesz zelazo, i bedzie dobrze za chwile. A moze wlacz do diety np jajka i pasztety?

Izka, implantacyjne na 100%

anastazja, mnie zima spotkal chirurg co mnie po porodzie szyl i pytal sie mnie jak sie czuje, bardzo smieszne stoisz miedzy polkami z rybami i miesem a tu taki ktos sie Cie pyta

trina e bajki sa po to by czasem dziecku puscic;-) w sklepie jeszcze nie tragedia jak sie zgubi, gorzej jakby bylo to na plazy.

z tokso to najmniejsze prawdopodobienstwo zarazenia dziecka jest w pierwszym trymestrze, ale relatywnie najwieksze straty dla niego, natomiast najwieksze prawdopodobienstwo zarazenia jest w 3 trymestrze, ale z kolei najmniejsze dolegliwosci moze wywolac. Ale i tak dzieki.

jakie ciasto? kruche z owocami i beza.

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie jak synusiowi szkola odpowiada, agnieszka?

dobrze livastrid:)
mały zadowolony jest bardzo,my z resztą też.
nie mamy większych problemów,młody sam wstaje,chodzi do szkoły bez krzyków i grymasów i co najważniejsze to chętnie się uczy!:)
sam podsuwa książki ze szkoły i prosi aby mu czytać,opowiadać i uczyć się z nim :tak:
w szkole pięknie współpracuje z nauczycielami i dziećmi,przynosi śliczne prace do domu a nam rodzicom aż serce rośnie :happy2:

Jeszcze musiałam zobaczyć co tu piszecie. Mykam na zakupy co by nie myśleć o moim głupim chłopie i stracić trochę jego "krwawicy":-D.

Zrobiła sie ze mnie BB maniaczka i zakupoholiczka.
Wracam za 3 godziny i pamiętajcie ze muszę dużo czytać bo to zdrowe dla oczu:-)!

Hej Dziewczyny, przepraszam, ze nie pisze, ale strasznie zle sie czuje. Mam mdlosci caly dzien, non stop.

Qcz wiem co to znaczy -> może jeszcze migdały pomogą:tak:

Mama Sówka może i tak na wszelki wypadek dopadni Wacka i zmolestuj. No i brawo dla Ciebie za to ze chciałaś oddać krew. Ja chodziłam kilka razy ale udało sie tylko dwa razy bo zawsze cos im nie pasowało.

Bunny ja oddaję krew odkąd skończyłam 18 lat, więc dla mnie to nie nowość, no ale niestety tym razem się nie udało:-( jestem też dawcą szpiku i dawcą organów:tak: kochana ja tam Wacka będę molestować jak najbardziej tylko coś czuję, że to może nie wystarczyć:-p udanych zakupów:-D

A w niedziele napędził mi stracha. Byliśmy w tesco, M poszedł sobie jakieś koszulki powybierać, a ja spodnie dresowe i ocieplane dla Maćka szukałam. On był ze mną. No i znalazłam, odwróciłąm się i wkładam do wózka i mówię "idziemy taty szukać", a młody myk i tyle go widziałam. Zniknął. Szukam go, znalazłam M i razem szukamy. A tu z głośników, że mały chłopiec ubrany tak i siak ok 3 lat czeka na tatę w punkcie obsługi klienta. Jakas kobieta go podprowadziła. On oczywiście zero przejęcia. Kiedys się zgubi na amen i może wtedy przestraszy i będzie pilnował :wściekła/y:

No to niezłego stracha Wam napędził:szok:

Mama Sowka wezmiesz zelazo, i bedzie dobrze za chwile. A moze wlacz do diety np jajka i pasztety?

Liv ja jajka i pasztet akurat jem, ale może za mało:szok: żelazo już piję, więc zobaczymy co z tego wyjdzie:tak:

mały zadowolony jest bardzo,my z resztą też.
nie mamy większych problemów,młody sam wstaje,chodzi do szkoły bez krzyków i grymasów i co najważniejsze to chętnie się uczy!:)
sam podsuwa książki ze szkoły i prosi aby mu czytać,opowiadać i uczyć się z nim :tak:

Agnieszka no to super, że tak lubi chodzić do szkoły -> oby jak najpóźniej mu przeszło:-p

Jutro Wacek ma imieniny, więc chcę mu upiec tą tartę, bo ostatnio w końcu zdecydowałam się na inne ciasto:tak: ciekawe jak wyjdzie:-p

reklama
Hej ho , widzę trochę aktywniej dzisiaj - baaaaaaardzo dobrze :tak::tak:
agnieszka - dopiero teraz zobaczyłam że Twój synuś ma nie całe 5 lat i już do szkoły chodzi ? super że taki chętny do nauki :tak::tak:
bunny - lepiej pogadaj face to face z mężem, wiesz jak to przez telefon, Ja tez jak przez telefon zaczynam o dzieciach i ciąży rozmawiać to mówi że głupia jestem :szok::szok::-D:-D
mama sówka - Ja też kiedyś chciałam pójść krew oddać , ale zawsze mi nie po drodze :zawstydzona/y: a to nie ma tak że musisz teraz cały czas oddawać krew? już do końca życia? Bo taka znajoma też oddaje krew i jak np. nie pójdzie to jej krew z nosa leci. Nie znam się na tym :confused:
liv - zawstydzasz naprawdę, takie ciacha robisz ?poczęstuj please :sorry2:
Qcz - a nie możesz na parę dni na l4 pójść żeby sie tak nie męczć przynajmniej pracą, nienawidzę mdłości :baffled: nie pomogę - bo Ja tylko po alkoholu mam helikoptery:happy2:
trina - widzę synuś radzi sobie sam w sklepie :-)
A Ja już w robocie siedzę, zaraz biorę się za pisanie bo ostatnio trochę się leniłam, no i myślałam że sprzedam taką fajną wycieczkę , rejs znaczy się - ale klienta postanowiła w przyszłym roku jechać :-:)-(

Do góry