reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
agnieszko dziekowac mozecie tez i sobie a przede wszystkim synusiowi, ze taki kochany i nie sprawia rodzicom problemu:tak:
dokładnie:)
:)

Agnieszka no to super, że tak lubi chodzić do szkoły -> oby jak najpóźniej mu przeszło:-p

nie dziękuje ;-)

agnieszka - dopiero teraz zobaczyłam że Twój synuś ma nie całe 5 lat i już do szkoły chodzi ? super że taki chętny do nauki :tak::tak:
tak Alan ma nie całe 5 lat i chodzi już do pierwszej klasy a to dlatego że my mieszkamy na Wyspach Brytyjskich a tu panuje taki zwyczaj i kultura a że my mieszkamy tu jak u siebie więc dostosowujemy się do wszystkiego:)

pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego dnia!
u mnie mega słonecznie jest a Ja do pracy muszę iśc :baffled: ale takie życie...
miłego...:)

Witajcie wtorkowo,

agnieszka - u nas też Junior school zaczyna sie w wieku 4-5 lat (zależy od miesiąca urodzenia dziecka), moja mała ma 3, 5 roku i teraz chodzi do Pre-school (przedszkola przed szkołą), ten ostatni rok przed szkołą jest finansowany przez państwo, więc ma za free, a za rok do szkoły (przed szkołą), bo ta Junior school trwa 2 lata, a potem do szkoły juz takiej normalnej podstawówki.

Mama Sówka - mogę Ci troszkę hemoglobiny dać (normalnie mam 14,6-14,7). Jak byłam w ciąży z Alinką to na poczatku miałam 14,7, a pod sam koniec 14,2.

mama sówka - Ja też kiedyś chciałam pójść krew oddać , ale zawsze mi nie po drodze :zawstydzona/y: a to nie ma tak że musisz teraz cały czas oddawać krew? już do końca życia? Bo taka znajoma też oddaje krew i jak np. nie pójdzie to jej krew z nosa leci. Nie znam się na tym :confused:
Anastazja powiem Ci szczerze, że jak byłam w ciąży to nie oddawałam i nic mi się nie działo:tak: ja mam rzadką krew i wychodzę z założenia, że przynajmniej się może komuś przyda jak mogę ją oddać:tak:

Mama Sówka - mogę Ci troszkę hemoglobiny dać (normalnie mam 14,6-14,7). Jak byłam w ciąży z Alinką to na poczatku miałam 14,7, a pod sam koniec 14,2.
Katrina z miłą chęcią przyjmę:-)

KOCHANE skaczę z radości, bo Wacek wyjeżdża jednak w następnym tygodniu, więc staranka będą pełną para:-)

mama sówka - ale czadowo :-):-):-):-):-):-)
Może jakąś listę zrobimy , kto kiedy ma testować w październiku - bo widzę że calkiem spora ekipa nam się zbiera :-D:-D:-D:-D

To nieźle macie pzoa granicami pięknego kraju Polska:-) a tutaj są afery bo dzieci w wieku 6 lat do szkoły wysyłają, no i szkoła jest za free, a z tego co zrozumiałam to u Was trzeba płacić ? :blink:

jestem

no to mama nie ma na co czekac:-D

katrina tos Ty masz dopiero ladne wyniki, ja na poczatku zawsze mam 14,6 a potem mi zjezdza do dziesiatki jak w pore czegos nie wezme

u mnie szkola jest za free od 6 roku, do 14 za ksiazki panstwo placi, potem rodzice musza z wlasnej kieszeni wylozyc

bunny prace powinnam oddac do konca wrzesnia :tak: ale sie nie wyrobie i oddam najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu ;-) promotor wie, nawet podpisal mi przedluzenie sesji, tak czy tak nie wyjde na tym najgorzej po cala moja grupa ( o ile wszyscy sie wyrobia) broni sie w drugiej polowie pazdziernika, wiec raczej dam rade :-)

reklama
Zrobiłam sobie herbatkę i zasiadam do czytania a tu tylko jedna strona buuuuuuuuuuuu

Kupiłam chrześniaczce segregator i karteczki z helow kitty. Jak chodziłam do podstawowki to szaleliśmy za tymi karteczkami wraca moda na te badziewia.

Kocham zakupy ale chyba powinnam odpuścić na trochę zwłaszcza zakupy dla Patryka . Tylko jemu kupuje albo zabawki albo ciuchy .

Mama Sówka jak zostać dawacą organow?

Maron dobrze ze masz sesje przełożoną. Dużo Ci pisania zostało bo chyba ostatnio pisałaś ze 1,5 rozdziału?

Zaczynam sie odchudzać! Zrywam z czekolada!

Do góry