reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Może powinnaś chwilę odpocząć, przestać myśleć o tym że chcesz być w ciaży, trochę skaczę po tych wątkach i podczytuje i w 70% nie powodzenia są właśnie dlatego - nasz mózg jest zagadką. Pójdź na całośc - winko, świeczki, kolacja romantyczna i zero/null myślenia :-) Wiem , wiem łatwo się mówi - sama pewnie będę się nakręcała za tydzień, ale będę się starała trzymać swoich rad :tak:

Może powinnaś chwilę odpocząć, przestać myśleć o tym że chcesz być w ciaży, trochę skaczę po tych wątkach i podczytuje i w 70% nie powodzenia są właśnie dlatego - nasz mózg jest zagadką. Pójdź na całośc - winko, świeczki, kolacja romantyczna i zero/null myślenia :-) Wiem , wiem łatwo się mówi - sama pewnie będę się nakręcała za tydzień, ale będę się starała trzymać swoich rad :tak:

Nie potrafię,kurcze...Wkurzające jest to że owulacja jest już rzadziej.

Anastazja, a ciacho zajęte?? Może by się czowiek zakręcił, skoro mówisz ze warto :-D

Gosiulek, ja w ciągu cyklu szaleje dwa razy.... jak mam owulkę i przed @@... oczywiście nakręcam się na maksa... no a potem łzy i rozczarowanie:no:

Viola sto lat dal Twojej cory :-)
vika, no ja tez po domku w dresiku pomykam, czesciej w legginsach, bo dresik mnie juz cos cisnie ;-) musze zainwestowac w wiekszy :-D a ostatnio kupialm sobie takie fajne alladynki dresowe po domu :-) mega wygodne :-)

Hej :)

Ja tak tylko na chwile.. Wczoraj zauważyłam u siebie jednorazowo różowy śluz.. Mam dni płodne, jestem przed owulacją, @ mi się już pare dni temu skończyła. Co to może być??

Hej :)

Ja tak tylko na chwile.. Wczoraj zauważyłam u siebie jednorazowo różowy śluz.. Mam dni płodne, jestem przed owulacją, @ mi się już pare dni temu skończyła. Co to może być??

Mi ginka powiedziala, ze takie malenskie plamienia okolo owulacyjne to norma :-) nic zlego sie nie dzieje, a duzo kobiet tak ma :-) ja tak mialam przez dlugi czas.
Ja tez zmykam, mam zamiar dzis dlugo posiedziec nad mgr, w koncu musze martolinke gonic :-D
dobranoc

wika - zajęty , i to potrójnie, bo 2 dzieciaków ma , drugie urodziło się jakoś maj/lipiec tego roku a córcia skończyłą 4 latka , to ciacho młode jest , ale nie aż tak :-D:-D:-D
gosiulek - koteczku , wierzę w Ciebie, zobacz na CPP - kłaczek - już ponad połowę ciąży ma za sobą, Tobie też się uda , będę trzymała kciuki &&&&& tylko żeby nie poszły na marne musisz działać ;-)

reklama
Do góry