reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

zapodalam sobie ćwiczenia , później ciepła kąpiel razem z koszeniem trawy w różnych częściach mojego olbrzymiego ciała:-D:-D a teraz pomalowałam sobie pazury - na nogach też :szok::szok::szok: nigdy mi się nie zdarza taka kumulacja:-):-):-)

:-D:-D:-D niemożliwa jesteś :-D:-D

Bunny, no no to PAti będzie miał wypas z zabawkami :)

Viola, też myślę tak jak Bunny :)

reklama
Kurde Anaztazja a tak liczyłam ze każda dostanie po czekoladzie a tu nici. Tak samo jestem załamana jak i Ty:-(

Ja przesadziłam trzeba było mnie wiedzieć w zeszłym roku:-):-):-) wtedy szalałam a teraz to jestem spokojna

Moje dziecko nie śpi za to podtyka mi nóżki do wąchania :p dobrze ze są czyste

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)

Viola mnie tez pobolewa brzuch i krzyz ale identycznie mialam w pierwszej ciazy:) pamietam jak mi lekarz mowil ze to przez powiekszajaca sie macicie itp. Takze spokojnie:) zazdroszcze wizyty- ja bede mial pewnie za jakies 2 3 tyg. Chyba ze nie wytrzymm dluzej i pojde prywatnie:D

a j dzisiaj sie wyspalam , moj synek dal mi sie wyspac i ani razu sie nie obudzil w nocy. A zdarz mu sie to jeszcze czesto. Ogolnie biedak jest chory:( katar kaszel ehhh tak sie meczy

Natalia no ja chodzę prywatnie bo w przychodni jakaś wredna baba przyjmuje a prywatnie chodzę do miłego lekarza który ma dla pacjętki tyle czasu ile ona potrzebuje i pracuje też w szpitalu także później jest przy porodzie:)

hola hop :-D:-D

no bunny mi też jest szkoda - szwagierka 3 trafiła :-):-) nie będzie czekoladek będziemy się odchudzać :-p:-p
chciałam się pochwalić - moje wczorajsze zabiegi przyśpieszające podziałały:-D:-D:-D w pełnej okazałości zawitała do mnie @ :laugh2::laugh2: IMAG0137.jpg z wczoraj rano, z wczoraj wieczór później wstawię :-)

wpadam tylko Wam powiedzieć, że moja "najdroższa, najukochańsza przyjaciólka" znowu mnie nie zawiodła :-:)-:)-:)-:)-:)-( Szlag by to trafił...........................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wika - przytulam :* masz 30 dniowe cykle ? To na czerwiec jestem ja, Ty, Dana , mam sówka ( napisz kiedy miałaś @ )- będzie się działo w czerwcu :tak: kto do nas dołącza ?

Anastazja, u mnie jest różnie..... teraz mialam 30 dniowy, ale ostatnie 4 cykle miałam 32 dniowe.

reklama
To zupełnie jak u mnie - ostatnie 2 były 28 dniowe a ten - nawet nie policzę tak od razu - 35-36 dni - będzie dobrze - czerwiec jest nasz :tak: zbieram się do pracy :-)

Do góry