reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie, juz myślałam, że końca nie ma Waszych wpisów, ale dobrnęłam do końca

magic - gratulacje x 2!!!!

Wszystkim Wam życzę miłego dnia.

no i zostawić Was na chwilę - wysyłałam smsa na kumulacje do RMF :-D

kotku - przytulam i całuję , Ja myślę że Ty potrzebujesz towarzystwa do zaciążenia - piszę się na Twoją partnerkę ;-)

Ostatnim razem jak byłam w wc - to cisza była :wściekła/y::angry: teraz piję herbatkę i pójdę znowu sprawdzić co tam w trawie ( :laugh2: ) piszczy
magic - do trzech razy sztuka się mówi , tym razem wytrwasz do końca i dostaniesz podwójna nagrodę!!!!!
zjola - mówisz że latasz z kwiatka na kwiatek po wątkach :rofl2:

I co?? ;)

Czuję się jak balon , zastanawiam się może ten mój balon czymś tam przetkać :-D:-D:-D
@ kici kici kici chodź do cioci Anastazji - nutelke dostaniesz i zupkę pomidorową :-D

Ha ha wariatki!!!!!!!!!!! ;D

:sorry::sorry::sorry: Co za emocje :laugh2::-D trzymajcie kciuki żebym wygrała 170 tys :tak:
no i znowu , zanim narysowałam te buźki Wy już rozpisałyście się :-):-):-):-)
magic - Amanda - piękne imię i rzadko spotykane - nie znam żadnej .

A ja gram w totka, 25 mln ;D Trzymajcie kciuki! ;]

o matko to jest uzależnienie!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się skupić na pracy :-D

jak to miesiąc? liczę że za jakieś 2-3 tyg. już pierwszy dziesiątek wyskoczy zza krzaczków :-D:laugh2: no bo Ja na koniec czerwca poproszę termin porodu :laugh2::rofl2:

Jak wygram te 170 tysiaków to każdej czekoladę wyślę - i to kurierem - ot taki luksus , a nie jakieś tam szmatki :-p

Najlepiej 27 czerwca, w moje urodziny ;P

Nie nadrobiłam wszystkiego bo nie mam czasu.. Buziaki! ;**

Natalia Ostatni @ miałam 26 sierpnia przy cyklu 25 dniowym a do lekarza idę we wtorek:)
Zajrzę później papa

Ostatnia edycja:
Dobra ja zaraz zmykam i będę w sobotę albo jutro wieczorem,gdyż jutro moja mama ma dzień ze swoimi dziećmi i wnukami tzn. wnuki czyli mojej siostry córka oraz mojego brata syn. ;) i jutro moja siostra ze swoim mężem i brat ze swoją żoną chcą coś ogłosić tylko ciekawi mnie co tego nikt mi nie chciał ujawnić a mi mogliby a teraz zżera mnie ciekawość :D

reklama
miałam już nie wchodzić, ale załamuję się :-:)-:)-(
nadal mi się @ nie rozkręciła, trochę poleciało ze śluzem i koniec, brzuch mam tak nadęty że wyglądam na 5 miesiąc :angry::angry::angry::angry::angry:

widzę że mam do wyboru do koloru daty porodu :-) chciałabym 21 czerwiec , ale z ta wredna @ nmi się nie uda już o ile w ogóle uda się w czerwcu :angry::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(

Do góry