reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Laseczki Wy moje ale sie rozpisałyście. Bardzo miło sie to czyta jutro proszę o powtórkę:-)

Pomimo tego sie dziś oszczędzałam brzuch mnie boli nawet jak leżę i nic nie robię.

Zamówiłam dziś ziemniaki na zimę :p i do tego od wuja kielbaskę i kaszankę własnej roboty . Już mi ślinka cieknie.

Jak nic nie robię to myślę za dużo myślę. Więc dziś wymyślałam prezenty na święta(wiem szybka jestem). Kupuje tylko prezenty dla dzieci a łącznie z moim jest ich siedmioro. Patiemu już wybrałam i domek dla lalek do trzylatki a dla reszty sie zostanawiam.

Powiedzcie czym sie interesują 12 dziewczyny?

Anaztazja idź sie przebadaj do dupciologa mi to wygląda na jakieś zaburzenia bo albo sie ma @ albo nie, nie ma niczego po środku.

Idę myć małego trochę nie wiem jak to zrobić bo sie ruszać nie mogę.

Aaa przypomniałam sobie. Moja ciocia zaczęła robić drzewo genaologiczne i doszła do roku 1715. Jestem w szoku. W przyszłym roku będziemy z ciocia szykować wielki zjazd rodzinny na około 200 a ponad połowy na oczy nigdy nie widziałam . Nie mogę sie doczekać zwłaszcza ze szykuje sie niezła imprezka

reklama
Hej

Jestem po wizycie.
Lekarz nic nie widział miedzy nogami, wiec będzie jak narazie córcia:-):-):-):-), potwierdzi na nastepnej wizycie, ale ja z tego wszystkiego juz kupiłam rózowe body:)

Jutro jade na 15.45 po l4, do pracy zadzwoniłam ze mam dodatkowe badania i dokładniejsze usg i lekarz mi powiedział ze bez l4 sie nie obejdzie...bo cos mu sie nie podoba ale to wszystko wyjasni sie jutro. Jutro zadzownie ze musze odpcozywac i tyle.
Odezwe sie jutra bo teraz padam.

Mona, gratuluję córci :)

Bunny, ale fajnie z tym drzewem.... mnie też zawsze korciło, zeby coś takiego zrobić w mojej rodzinie, ale narazie nie mam na to czasu... moze kiedyś :) A powiedz mi Twoja ciocia tylko z jednej strony rodziny robiła to drzewo czy z dwóch stron??
A co zaplanowałaś Patiemu na Świeta??

Anastazja, chyba bez wizyta u gin sie nie obejdzie :no::no:

Laseczki Wy moje ale sie rozpisałyście. Bardzo miło sie to czyta jutro proszę o powtórkę:-)

Pomimo tego sie dziś oszczędzałam brzuch mnie boli nawet jak leżę i nic nie robię.

Zamówiłam dziś ziemniaki na zimę :p i do tego od wuja kielbaskę i kaszankę własnej roboty . Już mi ślinka cieknie.

Jak nic nie robię to myślę za dużo myślę. Więc dziś wymyślałam prezenty na święta(wiem szybka jestem). Kupuje tylko prezenty dla dzieci a łącznie z moim jest ich siedmioro. Patiemu już wybrałam i domek dla lalek do trzylatki a dla reszty sie zostanawiam.

Powiedzcie czym sie interesują 12 dziewczyny?

Anaztazja idź sie przebadaj do dupciologa mi to wygląda na jakieś zaburzenia bo albo sie ma @ albo nie, nie ma niczego po środku.

Idę myć małego trochę nie wiem jak to zrobić bo sie ruszać nie mogę.

Aaa przypomniałam sobie. Moja ciocia zaczęła robić drzewo genaologiczne i doszła do roku 1715. Jestem w szoku. W przyszłym roku będziemy z ciocia szykować wielki zjazd rodzinny na około 200 a ponad połowy na oczy nigdy nie widziałam . Nie mogę sie doczekać zwłaszcza ze szykuje sie niezła imprezka
mamsiostre w tym wieku i ona np lubi perfumy

Witam:)
Mag Gratuluję podwójnego szczęścia:-)
Qcz super że widziałaś fasolkę ja już się nie mogę doczekać , trzymam &&&&&&&&&&&& do następnej wizyty:)

Bunny 12 latki to już perfumy kosmetyki chłopaki i te sprawy hihi .Moja (14) pod choinkę dostała telewizor to reakcji prawie zero ale jak rozpakowała malutki prezencik w którym była płyta Bednarka to tak się cieszyła że cały blok chyba ją słyszał i myślę że jakaś fajna płyta dla 12 latki to fajny prezent:)

Wika głowie skupiła sie na jednej stronie czyli na pradziadkach z którymi sie wychowywała (jej prababcia była siostrą mojej praprababci) druga strona kończy sie gdzieś na roku 1842 ale zjazd będzie chyba tylko z jednej strony

Patiemu wybrałam ogromny zestaw klocków , kierownice z hamulcem gazem kluczykiem w stacyjce takim jak na motorze, tor 3 poziomowy dla samochodów.

Mmona supcio gratuluje córci!!!

Powiedzcie mi dziewczyny bo ja nie pamiętam jak to było w ciąży czy jak brzuch pobolewa to coś złego czy to normalne? Niby brzuch niby krzyż :(

A jednak znowu jestem:-)

zapodalam sobie ćwiczenia , później ciepła kąpiel razem z koszeniem trawy w różnych częściach mojego olbrzymiego ciała:-D:-D a teraz pomalowałam sobie pazury - na nogach też :szok::szok::szok: nigdy mi się nie zdarza taka kumulacja:-):-):-)
Tak mi sie nie chce do lekarza iśc ale sproboje jutro się umówić:-(
a co myślicie na to że np. owulkę miałam później? czytalam też że zdarza się że endo jest na tyle małe czy jak to się nazywa że zamiast okresu właśnie trochę poleci i koniec, już sama nie wiem - ale wiem że tylko lekarz rozwieje wszystkie wątpliwości :-(
bunny -no ja liczę że jutro to do nas dołaczysz :tak::tak:
mmona - gratuluję córci - nareszcie dziewucha w naszym gronie :-)

reklama
Viola groźne są silne skurcze, plamienia, krwawienia i silny ból. To co piszesz przypomina mi ból menstruacjny czyli normalny na początku ciąży. Nie denerwuj sie i odpoczywaj. Wszystko będzie dobrze:-)

Ostatnia edycja:
Do góry