reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lelek na L4 wcześniej czy później to pójdę ponieważ pracuję w takim miejscu,że w zimę jest strasznie zimno a nie mam zamiaru się narażać a tym bardziej dziecka, ale szefowej może czasem odbić i jak się dowie nie bezpośrednio ode mnie to kto wie czy by mnie nie zwolniła wię nie wiem czy wystarczy jak jej powiem czy musi być zaświadczenie od lekarza.
Czy jak już jej powiem ustnie to jestem chroniona przed zwolnieniem?

reklama
Lelek na L4 wcześniej czy później to pójdę ponieważ pracuję w takim miejscu,że w zimę jest strasznie zimno a nie mam zamiaru się narażać a tym bardziej dziecka, ale szefowej może czasem odbić i jak się dowie nie bezpośrednio ode mnie to kto wie czy by mnie nie zwolniła wię nie wiem czy wystarczy jak jej powiem czy musi być zaświadczenie od lekarza.
Czy jak już jej powiem ustnie to jestem chroniona przed zwolnieniem?
ja bym zaswiadczenie wziela i dala

anastazja! no cos Ty?? ja wiem, ze sprzedajesz wycieczki ale sobie ta nad Morze Czerwone juz moglas darowac!:-D
ale wspolczuje;-)

dobre to , uśmiałam się :-D:-D:-D

viola - dzięki :-) a chroniona jesteś nawet jeśli nie wiesz zę jesteś w ciąży a zostałaś zwolniona to maja obowiązek Cię przewrócić , także się nic nie bój :tak:

Dobry wieczór babole:p

Anaztazja no szkoda :-( następnym razem sie uda:-). A Wy zmieniłście zdanie tz. będziecie próbować zmajstrować dzidzi? Ty zamiast sie wysyłać nad morze ty leć na pustynie

Martolinka &&&

Po biegałam z małym po dworze i sobie na robiłam . Leje sie jak z kranu i zaczęło boleć ale po dwóch nospach przeszło. Tak tak głupotę zrobiłam.

Violka to wrecz szefowej zwolnienie i powiedz, ze tez Cie to zaskoczylo ale lekarz wie co robi i juz

Bunny, Ty szalona kobieto! Zapomnialas ze mialas sie nie forsowac? Wiem, ze ciezko przy smyku ale chociaz pare dni wytrzymaj.

hejj :)

Anastazja.. ajjajaj... że ta wredna @@@ przylazła :(((

Viola ja też bym wręczyła od razu L4

Martolinka... ale masz przyspiesznie z magisterką:szok: ale to dobrze, będziesz miała z głowy :) &&& za piątek :)

Bunny!!!!!! oszczędzaj sie teraz!!!

Lelek, hahaha ja też rodziłam w skarpetkach:zawstydzona/y: i też często na noc zakładam skarpetki, bo mi szybko nóżki marzną :-D:-D a tak wogóle to o tym samym rozmawiałyśmy dzisiaj w szkole w pokoju n-lskim :-D

Iza, gapa ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Gratuluję podjętej decyzji w sprawie ślubu :)))

Dana, Czarodziejko :)) Dziekuję, ze o mnie pomyślałaś :)

Zjola &&& za dobre wyniki :)

Liv charakternego masz Wilka :)

reklama
Już Ci miałam napisać wcześniej ale zapomniałam Wika piękne masz zdjęcie w awatorze.

Obiecuje poprawę! Ale ciężko będzie... idę młodego myć.

Do góry