reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Nie było mnie wczoraj już bo popołudniu grzecznie w szkole siedziałam. zapomniałam juz jak męczące jest kilkugodzinne notowanie:-D
@ jeszcze nie ma, powinien byc dzisiaj. Może przyjdzie koło południa. Ostatnio tak lubi mnie o tej porze zaskakiwać.
Anastazja że też ta paskuda znowu musiała do Ciebie przyjść. Przegoń ją miotłą albo czymś, może się wystraszy:-D
Miałam coś jeszcze napisać, ale nie pamiętam co. :zawstydzona/y:

reklama
Za godzinę do lekarza, więc trzymajcie kciuki

Qcz trzymam kciuki za wizytę:tak: mi na mdłości troszkę pomagały migdały, ale nie życzę byś miała takie jak ja, bo do 5-6 miesiąca się męczyłam:baffled:

pewnie mnie juz nie pamietacie:( pisalam z wami ale nie nadazylam- rzadko mialam okazje wchodzic. Pisze do was z wiesciami- ze najprawdopodobniej zostane czerwcowa mamusia:):) dzis zrobilam test- pozytywny- termin wychodzi na koniec maja/ poczatek czerwca. Dodam tylko ze moj synek tez jest z czerwca:) pozdrawiam

Natalia ogromne gratulacje:-) super, że tak się fasolki sypią:-)

Dzisiaj mam wizyte u ginekologa i poprosze go o l4

Mmona trzymam kciuki za wizytę i fajnie, że idziesz na L4, bo przynajmniej sobie odpoczniesz:tak:

Wizyta u lekarki jednak o 16:30, więc spokojnie wrócę z pracy i pojedziemy razem:-)

heja

:szok: martolinka to wesolej obrony w piatek:tak: i masz ode mnie "kopniaka w pupe" na szczescie, bo u mnie sie wszyscy kopali i zdali:-D

natalia ja pamietac Cie :tak:jak dla mnie przy takim cyklu termin wychodzi w moje urodziny - 3/4 czerwca:-D gratki, przy standardzie jak to lubia lekarze liczyc czyli biora cykl 28 dniowy licza jak Bunny mowi - od ostatniej miesiaczki odjac 3 miesiace dodac 7 dni. Wyjdzie Ci termin na usg;-)

Qcz, mmona kciuki trzymane

Co do skarpet to ja całą jesień i zimę noszę takie wysokie, aż do kolan i zawsze jak mnie ginek badał to miał mega ubaw:-p

zem powroce do tematu skarpet - ja do gin zawsze zakladam wlasnie takie do kolan, z paluszkami na koncu. Moje ulubione to w zeberke i cale czarne tylko paluszki kolorowe, gina ma tez wtedy zawsze dobry humor, ja przy okazji tez:-D

sie nie wyspalam dzisiaj:-p

Qcz ja również trzymam kciuki!:)
Wczoraj nie wchodziłam na forum,bo nie miałam do tego głowy,bo wizyta u ginekologa, tam martwie się o mamę,bo miała wizytę i nie wchodziłam...w poniedziałek idzie do szpitala będzie miała robione wszystkie badania raz jeszcze i podawane leki czy co tam dokładnie mi nie powiedziała...a z fasolką wszystko dobrze :) jeżeli dalej się tak będzie rozwijać to dotrwamy do końca!:)

Na razie tylko o sobie :zawstydzona/y:
odebrałam ten wynik - w końcu 30 zł poszło :-D:-D
Pierwszy raz widzę takie normy:
1,3 - 2 tydzień 16-156
2-3 tydzień 101 - 4870
3-4 tydzień 1110 - 31500
4-5 tydzień 2560 - 82300
itd.
Poza ciążą 0 - 2,7
mój wynik - 2
I teraz pytanie do znawców:-D:-D:-D czy mam się czyms martwić? Czy normalnie że nie wyszło 0 ? Zaczęłam się zastanawiac dlaczego akurat 2 a nie 0 - może ktoś wie ?:zawstydzona/y:
No dobra - teraz idę odpalić pocztę firmową i poczytam co u Was :-)

p.s. @ nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie jakiś lekkie plamienia różowe - czy Ja nie mogę być normalna - jak wszyscy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Na razie tylko o sobie :zawstydzona/y:
odebrałam ten wynik - w końcu 30 zł poszło :-D:-D
Pierwszy raz widzę takie normy:
1,3 - 2 tydzień 16-156
2-3 tydzień 101 - 4870
3-4 tydzień 1110 - 31500
4-5 tydzień 2560 - 82300
itd.
Poza ciążą 0 - 2,7
mój wynik - 2
I teraz pytanie do znawców:-D:-D:-D czy mam się czyms martwić? Czy normalnie że nie wyszło 0 ? Zaczęłam się zastanawiac dlaczego akurat 2 a nie 0 - może ktoś wie ?:zawstydzona/y:
No dobra - teraz idę odpalić pocztę firmową i poczytam co u Was :-)

p.s. @ nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie jakiś lekkie plamienia różowe - czy Ja nie mogę być normalna - jak wszyscy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Moja Kochana..jesteś normalna:-)
Nie jestes też w ciąży...Trza sie wybrać do gina...

Miłego dnia...

No troche ruchy z rana - to dobrze :tak:
dużo wizyt dzisiaj widzę - to za wszystkie trzymam kciuki &&&&& - będzie dobrze.
mmona - pewnie że idź na l4 - Ja też takiego pracodawcę miałam, a jak wróciłam to jak dzieci - obrazili się na mnie bo ich ot tak sobie zostawiłam :-D
dana - tym razem poproszę żeby już przyszła , no bo o co chodzi ? :-( a Ja do lekarzy mam wstręt , mimo że mój gin to niezły widok - to jakoś nie mam ochoty łazić do niego :-D:-D:-D Biorę Twoją dobra ?

anastazja, albo Ci sie rozkreci, albo cos z hormonami. Beta normalna, u mnie wartosc nieciazowa waha sie od 0 do 5, to, ze masz 2 a nie 0 o niczym nie swiadczy, pozatym, ze ani nie masz raka /na szczescie/ ani w ciazy nie jestes /szkoda/

trzymaj sie rybko

anastazja, albo Ci sie rozkreci, albo cos z hormonami. Beta normalna, u mnie wartosc nieciazowa waha sie od 0 do 5, to, ze masz 2 a nie 0 o niczym nie swiadczy, pozatym, ze ani nie masz raka /na szczescie/ ani w ciazy nie jestes /szkoda/

trzymaj sie rybko

Właśnie dla mnie najważniejsze że to nie świadczy o jakiejś chorobie czy czymś takim , z tym że to nie ciąża to wczoraj się pogodziłam , aczkolwiek lekkie załamanie i mnie dopadło - no ale już nastawiliśmy się na produktywny październik - dzień w dzień :-D:-D:-D No nic może jeszcze pochodzę po schodach to mi pójdzie ta @, Ja tak sobie myślę że może mi się tak rozregulowało przez ćwiczenia, Ja - przeciwniczka sportu - nagle zaczęłam biegać , brzuszki ćwiczyć , pompki - no i jeszcze ten wibrotrening.

reklama
Do góry