reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:-D

w piatek obrona !!! ale mi poszło. trzymajcie kciuki

Martolinka super, że tak szybko -> będziesz miała z głowy:tak: trzymam kciuki:-)

Liv super, że z dzieciaczkiem wszystko w porządku:-)

Bunny Ty kochana uważaj na siebie:tak:

Anastazja przykro mi, że @ przylazła:baffled: piszesz się ze mną na czerwiec???

Ja to mam sklerozę:szok: jeszcze wczoraj wieczorem myślałam, żeby zostawić Wackowi kartę do lekarza od Barta i dziś oczywiście zapomniałam jej wyjąć z portfela:baffled: no nic jak lekarka nie będzie chciała Bartixa przyjąć bez kart to będę musiała ją jakoś podrzucić:baffled:

Co do skarpet to ja całą jesień i zimę noszę takie wysokie, aż do kolan i zawsze jak mnie ginek badał to miał mega ubaw:-p

reklama
Hejjjjj

pewnie mnie juz nie pamietacie:( pisalam z wami ale nie nadazylam- rzadko mialam okazje wchodzic. Pisze do was z wiesciami- ze najprawdopodobniej zostane czerwcowa mamusia:):) dzis zrobilam test- pozytywny- termin wychodzi na koniec maja/ poczatek czerwca. Dodam tylko ze moj synek tez jest z czerwca:) pozdrawiam

Hej hop,
Bunny - oszczędzaj się , przynajmniej przez najbliższe 2-3 dni. Już myślałam że nas zostawiłaś bo na CPP udzielałaś się a do nas nie zaglądałaś :-(
mama sówka- tak - dołączam do Ciebie :tak::tak::tak: oficjalnie i nie odwołalnie - dzisiaj zostało uzgodnione :tak::tak: tylko niech ta @ wreszcie się rozkręci - bo tak to nawet nie wiem od kiedy początek cyklu liczyć.
Dziewczyny i Wam tak mężowi pozwalają w skarpetach spać? bo mój to się oburza że nie wyglądam wtedy sexi , parę razy ubrałam - ale to wyjatkowo zimno było:-D
Pamiętam kiedyś była mowa o pazurach , zaraz zrobię Wam fotę jakie wychodowałam :szok:
natalia - ogromne gratulacje !!!!! zaglądaj do nas częściej

edit: Martolinka - ale ze mnie gapa - trzymam kciuki && za obronę , to tylko formalność ale wiem że stres jest. No i należą się słowa uznania za tak dobrze napisaną pracę że nawet poprawek nie trzeba robić :-)

Ostatnia edycja:
Witam rankiem:)

Martolinka
&&&&&&&& za obronę:)

Bunny
kochana ty powinnaś odpoczywać kilka dni a nie biegać;) Uważaj na siebie

Natalia
wielkie gratki:tak: też mam termin na 29 maja:):tak:

Hej kobitki..

Bunny - po ząbku juz ani sladu, przezyłam:-), a ty jak sie czujesz kochana.

martolinka - powodzenia

wika, lelek- tez spie w skarpetkach:-),a jak mi ciepło to je w nocy zdejmuje i rano leza kołó łóżka.

Dzisiaj mam wizyte u ginekologa i poprosze go o l4, nie wracam juz do porodu do pracy. W poniedziałek po dwódniowym weselu miałam urlop, bo jak tu isc do pracy, to szef skwitował, ze znowu mam urlop...... do cholewci jasnej w ciazy jestem, oni tego wogole nie widzą. Dzisiaj mu mina zrzednie jak mu zadzwonie ze mam l4, a nie ma nikogo na moje zastepstwo, bo czesc spraw robie sama i tylko ja wiem o co biega. Ale nie szanuja mnie to ja nie bede szanowała ich.

wracam do pracy, nie moge sie zdradzic ze od jutra mnie nie ma.

Dziekuje:)

ViolaPop a kiedy mialas ostatni okres? bylas juz u lekarza? ja mialam 29 sierpnia przy cyklu 25/26 dniowym. I wszedzie jak probuje obliczyc termin porodu wychodzi inna data

mmona - ja jak poszłam na zwolnienie to jeszcze przez prawie miesiąc zachodziłam do pracy, bo też nie miał mnie kto zastąpić. Teraz na szczęście tylko raz na jakiś czas ktoś zadzwoni czy maila wyśle z pytaniem i jest mi z tym bosko :-)
anastazja - szkoda, że ta wredota przylazła, trzymam kciuki za czerwiec :tak:
martolinka - za Ciebie też trzymam kciuki
bunny - no w tyłek lać, miałaś się oszczędzać kobito
viola - ja dopiero teraz zauważyłam, że Ty z Torunia jesteś. Pięć lat studiów tam spędziłam i mam miłe wspomnienia i sentyment do tego miasta :-D
natalia - gratulacje!
liv - w pierwszej chwili zrozumiałam, że dla syncia robisz te skarpetki :rofl2:

Ja właśnie popijam kawę, pogoda do d... i obudziłam się z bólem głowy. M od wczoraj w delegacji. Młody odstawiony do przedszkola. Ech... nie dość, że dziś wtarabanił mi się w środku nocy do łóżka i przyjął bierny opór jak chciałam go eksmitować (jak jest tata, to działa, młody śpi u siebie :crazy:), to jeszcze od momentu jak go zaczęłam ubierać i spytał się gdzie idziemy, do samego odstawienia na salę, mantrował "ja chce w domu, nie chce do przedszkola" :-(

Dzien dobry kochane!
Za godzinę do lekarza, więc trzymajcie kciuki. Dzisiaj także dowiedziałam się, że pasta do zębów i zapach dezodorantu wywołuje u mnie wymioty... Mam nadzieję, że to się zmieni, bo muszę się myć i pachnieć.

Natalia -Gratuluje !!!
Ja już teraz nie pamiętam jak sie liczy ale spróbuj policzyć od sierpnia odejmi
3 miesiące i chyba jak masz krótkie cykle to dodaje sie 7 dni. Sprawędz w internecie

Anaztazja na to super !!! Mam nadzieję ze Wam sie szybko uda!
Aha Ja Was nie zostawię nigdy!!!

Mmona masz rację idź na l4. Leż odpoczywaj i sie nie stresuj! Dobrze ze zeba już nie ma i bólu
Trzymam &&& za wizytę. Ciekawe czy sie dowiesz dziś kto tam siedzi u Ciebie w brzuszku.

Anaztazja ja nie plamię od razu @ rozkręca. Ale powinnaś ja liczyć od kiedy pojawi sie taka czerwona krew
Chyba.

Qcz &&&

Trina a co sie stało Maciusiowi ze nie chce do przedszkola chodzić? Znudził sie?

Obiecuje sie w miarę oszczędzać chodź wolę sie tak czymś zająć by nie pamiętać

reklama
Bunny - jakoś tak od początku nie może się przekonać, nie płacze tylko mówi, że nie chce iść :-(
Qcz - mi też do tej pory jest niedobrze jak myję zęby :-) koleżanka z pracy mi jakiś czas temu powiedziała, że to znak, że będzie dziewczynka, no i jak na razie się zgadza :-D

Do góry