reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Sorry że tym razem zawiodłam - następnym razem postaram się , zjola pomoże to może więcej niż 1 jajko zniesiemy :-D
Szukam plusów w tej całej sytuacji - będę mogła do końca wykorzystać karnet na wibrotrening - zostało mi jeszcze 10 wejść , i na limfodrenaż mam wykupiony karnet - na całe 3 wejścia :-D
Ale jak myślicie , jak wieczorem mi się rozkręci to już dzisiaj liczyć 1 dzień ? a jak dzisiaj tylko plamienia to też to się liczy jako 1 dzień? nigdy w tym nie byłam dobra :zawstydzona/y:

reklama
No wynudziłam się , wystresowałam się, napisałam 3 opisy na potrzeby pozycjonowania, popatrzyłam na widoki - teraz swoi przed oknem jeden fajny drugi z piwnym brzuchem :-D
Zaczęłam książkę czytać aż z nudów, i chyba w domu dokończę czytanie :tak:
A Ty masz tak zimno tam że w skarpetkach rodzić bedziesz ? :-D:-D:-D o matko , wyobraziłam Cie na porodówce w skarpetach :-D:-D

wiesz nie wyobrazam sobie rodzic bez skarpetek:-D moge byc sobie cala naga, ale one musza byc, a poza tym musi byc wesolo. Ostatnio skarpetki przy porodzie zdjelam jak do wanny weszlam, ale srednio w wodzie mi bylo, wiec szybko wyladowalam z powrotem do pokoju ze skarpetkami oczywiscie;-)
na sali jest kolo 25-27 stopni, ale dzieki, po porodzie i tak sie trzeslam z zimna i pod pierzyna lezalam

widoki powiadasz, u mnie bajki leca od godziny, zwariuje zaraz:-D

Ładnie , no ale skoro tak ci lepiej to i wesoło i pożytecznie :-):-)
Ja też się trzęsłam cała - myślałam że mi zimno , ale później doczytałam że to jednak dla ciała taki szok jest i tak reaguje, no ale mniejsza z tym - ważna że zimno się odczuwa - Ja pod 3 kocami leżałam i było mi zimno:-D
Lecę rowerem do domu - może już z domu coś napiszę - o ile będzie do kogo , bo widze tu jakis strajk dzisiaj :tak:

Witam kochane:)

Rozpisałyście się że hej...

Anastazja przykro z powodu @ ale fajnie że masz takie podejście trzymam &&&&&&& za następny cykl:)
Izka właśnie doczytałam że za mąż wychodzisz:) Moje gratulacje:)))

Zapisałam się dziś do gina na 27.09. Powiedzcie mi dziewczynki kiedy trzeba powiadomić pracodawcę o ciąży ? Dopiero jak dostanie się od lekarza zaświadczenia?

reklama
anastazja! no cos Ty?? ja wiem, ze sprzedajesz wycieczki ale sobie ta nad Morze Czerwone juz moglas darowac!:-D
ale wspolczuje;-)

livcia, w skarpetach, powiadasz? Ja tez rodzilam w skarpetach bo ja nawet teraz do spania zakladam:-D a poza tym wtedy w grudniu, weszlam na porodowke a tam wietrzenie na calego, ja w plaszczu siedzialam, pozniej laskawie zamkneli okno to juz tylko w koszuli i szlafroku i tak do konca porodu a pozniej trzeslam sie jeszcze ze 2 dni:-p

Viola- gratki!
a co chcesz uzyskac przez zawiadomienie pracodawcy? tzn masz taka prace, ze potrzebowalabys zmian, czy chcesz isc na L4?

Do góry