reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

o matko dziewczyny po 0,5 na głowę ? livastrid a Ty aż litr :szok: ??? a Ja myślałam że to my mamy pijące towarzystwo :-D My byliśmy w sierpniu na weselu gdzie było coś ok 140 os. i poszło ok 60-70 butelek bo Pan młody się nas pytał ile u nas poszło i był strasznie zawiedziony że na prawie 2 razy tyle co u nas u niego poszła ta sama ilość butelek :-D:-D:-D także na poprawinach dostaliśmy 2 flaszki na pożegnanie :-D
Ja mam przychodnie przy biurze , dlatego też się zdecydowałam zrobić betę ,bo tak to by mi się nie chciało, a poza tym najtaniej w mieście - 28 pln, także jak jutro będę szła/jechała rowerem ;-) to odbiorę , czyli jakoś po 10 to będzie. Mam strasznie mieszane uczucia ....
zjola - życzę Ci żebyś 2 zniosła :-D:-D:-D

reklama
Wiecie, co? Ja to nie miałam wielkiego wesela, bo tylko 27 osób, ale było bardzo udane :) Alkoholu wystarczyło w sam raz. Chyba z dwie butelki wina zostało, ale wszyscy nie upodlili się zbytnio.

Livastrid - jak możesz! Czy Ty wiesz, jak ja się do jutra namęczę?

zjola to u Was babci żurek sprzedają ???? Gdzie? Bo u nas nie ma takich , Ja lubię na takie targi chodzić , mam koło siebie Plac imbramowski, w Krakowie chyba każdy go zna. Jak jeszcze pracowałam na etacie to tamtędy zawsze rowerem wracałam - więc świeże warzywa i owoce codziennie był w domu , a teraz trochę nie po drodze - no i leniwa się zrobiłam :zawstydzona/y: Ale mi ochoty na żurek narobiłaś , a wczoraj na pomidorową miałam ochotę - będę musiała w końcu jakąś zupę ugotować:-D
livastrid - tylko 2 Wam zostały ????? :szok::szok::szok: o Ja Cię, ale to wy iludniowe mieliście wesele ? matko - nie ogarniam takiej ilości alkoholu :-D:-D

my mieliśmy wesele na 100 osob + poprawiny. Liczyliśmy na głowę po 0,5 litra i to było na wszystkich liczone czyli 100 butelek. Troszkę zostało, trochę poszło na barmy konkursy itp. A i do tego kupiliśmy jeszcze kilka butelek wina. Lepiej żeby zostało niż ma zabraknąć:-)

zjola no to dla zartu kobito:-D
dobrych wynikow badan Wam zycze

ja tez nie mialam wielkiego wesela bo gosci bylo oczko - 21 osob plus my tak wiec mimowolnie na wodke duzo nie wydalismy. A wesele po slubie od 14 do 2 w nocy anastazja

w Gdańsku też miałam taki ryneczek a tutaj w Oslo tylko super markety o kant doopy rozbić:-D
ale trzeba się przyzwyczaić:) ja to tutaj odkrywam się kulinarnie. Z nudów gotuję tylko gorzej jak mi tyłek urośnie. Przed przyjazdem tutaj zgubiłam 10kg i wolałabym żeby tak zostało:-) nosiłam rozmiar XL a teraz M

reklama
Do góry