reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wczoraj i dzisiaj byłam na badaniach. O wynikach dowiem się 28 października na wizycie. Pińdzia pokręciłam dzisiaj drogę powrotną i kochana jechałam w Twoją stronę, do Krakowa, haha. Jednym słowem zwiedziłam dzisiaj pół Śląska.

Witam kochane :)
Nie było mnie kilka dni bo miałam mało czasu :(

Witam nowe dziewczyny i gratuluję nowo zafasolkowanym:)

Bunny kochana trzymaj się cieplutko i szybko dojdź do siebie:) Dużo uśmiechu i nadziei:)

Ja się pochwalę że u mnie w 2 cyklu starań też II:) za tydzień do gina:)
No i chyba majóweczka bo wychodzi mi na 29 maja:)
Idę was trochę nadrobić:)

Viola, moje gratulacje! :*

Zaczęłam plamić dzisiaj.... Nie chcę znów stracić mojego maluszka :no:

Kochana, oby to ta drożdżyca... Z dwojga zlego lepsze to.. Tule :*

czesc dziewczynki
chyba oszaleje rece mi sie trzesa aaaaaaaaaaaaaaa sa 2 kreski ta druga gruba ale bardzoo jasna ale az meza sie pytalam czy tylko ja mam zwidyy on tez widzi
laugh.gif

Gratki! :*

Bunny, :* nie wiem co napisać.. Trzymaj sie :*

Poddaje sie, nie pamietam co komu jeszcze pisac mialam..

Liczyłam co mam kupić do nowego mieszkania, i wiecie co? Z samych pierdoł typu "kosz na śmieci, woreczki na śmieci, itd" wyszło mi około 500zł... Szok.. No ale jak mus to mus, kupić trzeba, bez tego ani rusz ;D

Uciekam, chyba już dzis nie wejde :) Aha, i dziekuje za mile słowa w sprawie ślubu :) Aaaaaaaaaa, pytanie mam.. Tak z ciekawości, na 100 osób ile mniej więcej trzeba alkoholu? No, minus około 10 dzieci, wiec zostaje 90 osób ;]

zjola - to trzeba było już dojechać do Krakowa , na herbatkę byś wpadła Ja tu niedaleko Opolskiej urzęduję:-) a o wynikach czytałam na Odskoczni że strasznie długo musisz czekać, ale może wcześniej przyjdą, koleżanka też miała czekać 7 dni a po 5 już były.
zagubiona - dzięki , już się zastanawiasz nad wizytą u lekarza?
Qcz - zależy czy rodzina pijąca czy nie , liczy się 0,7 na 2 os. my na 77 osób mieliśmy 140 butelek , zostało całe pudło , chyba tam jest 30 , no i poszło ok 10-20 butelek dla tzw. kierowców a reszta poszła - ale u nas to wyjątkowo pijące towarzystwo się zebrało, pamiętam ok 24 przychodzi kelnerka - oczy wielkie - i mówi że wódka się kończy !!!:szok: ale okazało się że całe pudełko za drzwiami stało :-D ehhh tylko pozazdrościć tych przyjemności

Cześć dziewczyny:-)
co do siusiania na nocnik to my też walczymy dzielnie. Jeszcze jak mieszkałyśmy w Polsce to było już tak super, Hania buntowała się przed pieluchą, wręcz jej przeszkadzała ale przeprowadzka itp trzeba było wkładać pampka bo nie było czasu latać co chwila z nocnikiem no i niestety wszystko poszło w cholerę. Teraz próbujemy na nowo i wygląda to tak że robimy 1 krok do przodu 2 do tyłu. Ale ważne żeby się nie poddawać. Ja jestem i tak dumna z Hani bo jak nawet jedziemy gdzieś do sklepu to jak ma pieluszke to woła siusiu. Tyle że ona woła jak już robi:-D ale ważne że woła.
U mnie bez zmian, 27 dc, @ brak, brzuch boli jak na @, tempka 36.9... jeszcze kilka dni i wszystko będzie jasne. Pracowaliśmy intensywnie w tym cyklu więc nagroda się należy;-)

zjola - to trzeba było już dojechać do Krakowa , na herbatkę byś wpadła Ja tu niedaleko Opolskiej urzęduję:-) a o wynikach czytałam na Odskoczni że strasznie długo musisz czekać, ale może wcześniej przyjdą, koleżanka też miała czekać 7 dni a po 5 już były.
zagubiona - dzięki , już się zastanawiasz nad wizytą u lekarza?
Qcz - zależy czy rodzina pijąca czy nie , liczy się 0,7 na 2 os. my na 77 osób mieliśmy 140 butelek , zostało całe pudło , chyba tam jest 30 , no i poszło ok 10-20 butelek dla tzw. kierowców a reszta poszła - ale u nas to wyjątkowo pijące towarzystwo się zebrało, pamiętam ok 24 przychodzi kelnerka - oczy wielkie - i mówi że wódka się kończy !!!:szok: ale okazało się że całe pudełko za drzwiami stało :-D ehhh tylko pozazdrościć tych przyjemności

wiesz mysle tak że za minimum 2 tyg

Izka na doroslych w kwiecie wieku liczylam litr. To co zostalo rozeszlo sie na tych, co nie pili albo prawie nic nie wypili. Zalezy jak bardzo pijacych gosci zapraszasz

Qcz jak trina napisala, jak nie ma zywoczerwonej to spokojnie, pojdziesz do lekarza i sie wyjasni:tak:

anastazja
o ktorej wynik odbierasz:-p

reklama
Zzagubiona - przede wszystkim gratulacje! Ja taka zakręcona jestem :(

Anastazja - no mogłam w sumie podskoczyć, tylko choroba ja w pracy byłam!:szok: Moja grupa w samopas ganiała, a ja sobie rajd urządzałam :)
Z tymi wynikami, to jest tak, że badania robię w klinice, gdzie mam wizytę. Wizyta 28 października, więc odbiorę je dopiero wtedy, żeby dwa razy nie jeździć a tak naprawdę, to będą wcześniej. No chyba, że M odbierze je wcześniej, jak będzie tam jechał na badanie żołnierzyków :) Jak na razie, to wiem, ze rezerwę jajnikową mam jeszcze ok (chyba, że lekarz ma jakieś inne normy?)
A Ty o której odbierasz wynik, bo już jajko znoszę?

Do góry