reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie niedzielnie,
Weekend i po weekendzie, od jutro znowu wstawanko.... jestem wykończona, ale zadowolona, bo urodzinki sie udały, mężowi się podobało, to najważniejsze. Może wreszcie położę się wcześniej do spania.

reklama
Witajcie niedzielnie,
Weekend i po weekendzie, od jutro znowu wstawanko.... jestem wykończona, ale zadowolona, bo urodzinki sie udały, mężowi się podobało, to najważniejsze. Może wreszcie położę się wcześniej do spania.

Zyczenia odemnie ,Gosiulek dla twojego meza tez i spelnienia marzen :-);-).Moj za dokladny miesiac 18.10 ,a wiec moze prezent teraz dostanie @ czki nadal brak :happy:

Trina ja idę do szpitala na 8 od razu mam zabieg nie podadzą mi żadnych tabletek a nawet jeśli to im nie pozwolę. Pielęgniarki mówiły ze tak o 13-14 powinnam wyjść tego samego dnia.

Czujecie ze teściowa przyjechała. Piotrek pojechał na zakupy Pati spał a oni sobie przyjechali. Moja mina chyba mówiła wszystko. Teściu zaproponował żebyśmy z Patim przyjechali jutro zostali na noc i nie musiałabym małego we wtorek rano budzić wcześnie i do nich zawozić. Tak w ogóle to Miłosz prawie jest zdrowy został tylko katar i chrzestna miała sie Patim jednak zająć a skoro mieszka z teściami to i bedzie wygodniej no i Pati nie bedzie sie męczył rano i bedzie wyspany. Szczerze to nie za bardzo mi sie to uśmiecha ale chyba nie mam innego wyjścia.

A teraz powiem Wam jak tesciowa mnie pocieszała(wyjaśnię tylko ze urodziła martwa dziewczynkę, miała zatrucie w ciążowe) - czemu Ty płaczesz ja to dopiero miałam powód tyle sie męczyłam a mała umarła ja mam powód do płaczu nie Ty to ja widziałam jak ja wynoszą w trumieńce mi dziecko umarło. Twoje to nie było dziecko i nie masz powodu do płaczu. Bóg nie chce byście mieli więcej dzieci więc nie macie co próbować.

Do tej pory tesciowa była dla mnie wredna ale teraz to juz nie wiem co mam myśleć.

Wy tez macie wrażenie jakbym była bohaterka tej tandety "mody na sukces"

Colgera gratki dla Twojego dzielnego synka. Moja chrześniaczka poszła do przedszkola publicznego bo u nas przyjmują dzieci od 4 lat. Jutro ma pierwsze zajęcia z dodatkowego angielskiego a w wtorek szachy. Kto by pomyslał 4 latki uczące sie szachów. Ja w tym wieku nawet nie wiedziałam co to jest.

Anaztazja a to ja wiem . Muszę poszukać tego pomysłu.

Gosia i Katrina sto lat dla waszych mężów!

Dzień doberek:-D

przedstawiam Wam mojego dzidziusia, ktory ma az 4,27cm

Lelek super dzieciaczek i dobrze, że wszystko w porządku:-)

Termin porodu maj a obliczony na 7 maja. ;)

Hehe w moje urodziny:-p

Witam nowe staraczki i ciężaróweczki :-)
[*] dla Waszych Aniołków...

Bunny jakby mi ktoś coś takiego powiedział, ale by mu się oberwało -> jak ona w ogóle mogła coś takiego powiedzieć ehhh ja nie wiem co niektórzy ludzie mają w głowach:angry:

Bartusiowi już kaszel przechodzi, więc się cieszę, bo czasami tak marudził, że szok:szok:

Muszę się pochwalić, że Bartuś już ładnie zdania mówi np. wczoraj jak czytaliśmy książeczkę to był w niej pająk, a Bartuś mówi: "pająk był na dworze", albo na książeczce jest misiu co leży na brzuszku, a Bartuś: "leży na brzuszku misiu Victor":-D dumna jestem strasznie:-D

@ już sobie poszła, więc zaczęliśmy z Mężusiem przytulanka:-)

P.S. Macie dziewczyny jakiś sprawdzony przepis na tartę?????

Ostatnia edycja:
reklama
DZień dobry!!!
takie smutne rzeczy tu piszecie , ze chyba nie powinnam tego czytać...

Mój M ma w srode urodzinki;-)od rana leje , ja prace skończyłam i dzis wysyłam ufff;-)zobaczymy ile bedzie poprawek;-)
Wika Ty tu nie smutaj , bo @ jeszcze nie ma!!!
Mama sówka to do roboty!!!

Do góry