gosiulek73
mama K&K&A
A widzisz myślałam że napis aktualny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha dobre.
Kiedyś byłam na kwietniowkach teraz to tylko napis tylko nie wiem czemu bestyja go nie usuneła
Dziękuję za życzenia, oby się wszystkie spełniły. Ja wszystko uprasowałam i zabierać się będę za ten obiad czyli kolacje , a bitki w sosie bunny to nic innego jak Pomysł Na w torebce, kojarzysz o co chodzi? :-)
A ja sobie zapodałam przy tym prasowaniu bardzo smutny film, Motyl i Skafander, czasami potrzebuje takiego wstrząsu żeby przestać się nad sobą użalać - inni maja gorzej.
Ja jestem w oczekiwaniu na @, widzę że suwak nieaktualny mam:-) bo mam teraz 29 dc a cykle są 28-34 dni:-):-) ale to jutro zmienię bo dzisiaj już mi się nie chcę
Hej
Jakoś źle się czuje brzuch mnie boli i znów panikuje. ;/
Ogólnie to mojej siostry synek skończył w maju 3 lata również nie dostał się do państwowego i dali go do prywatnego.