reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny, ale masz siłę perswazji!!!! Wszystkie po kolei stawiaja się na bb :-D

Dana, to który miesiac nasz???

reklama
Anaztazja no to słońce wszystkiego dobrego a szczególnie wpadki z zdrowym i ślicznym dzidziusiem.

No patrzcie wystarczy na Was krzyknąć i wszystkie piszą. Muszę częściej krzyczeć. Hi hi hi

Anaztazja podaj ten przepis na te bitki bo mi ślinka po podłodze cieknie.

Ja dziś nic nie gotuje mam takie mdłości ze bym nie wytrzymała tych zapachow. Piotrek przyjedzie na wieczór i idziemy na obiad albo na pizze tzn. ja chce obiad on chce pizze.
Patryk tez nie lituje sie nad matka przed chwila walnal takie kupsko ze musiałam go kapać.

No patrzcie wystarczy na Was krzyknąć i wszystkie piszą. Muszę częściej krzyczeć. Hi hi hi

Bunny, bo my jak każde stado potrzebujemy przywódcy:tak: , który od czasu do czasu przywróciłby nas do porządku :-D a właśnie, czy my mamy moderatora naszego wątku??

reklama
Do góry