reklama
danao84
Fanka BB :)
Obstawiam wakacje! Czerwiec, lipiec, góra sierpień
eee Bunny jak umebluję?
Na razie to puste stoi;-)
eee Bunny jak umebluję?
Na razie to puste stoi;-)
gosiulek73
mama K&K&A
Bunny, ale masz siłę perswazji!!!! Wszystkie po kolei stawiaja się na bb
Dana, to który miesiac nasz???
Racja
danao84
Fanka BB :)
No to niech będzie lipiec:-) To zamawiamy?
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
No to niech będzie lipiec:-) To zamawiamy?
tak, tak zaklepujemy
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Anaztazja no to słońce wszystkiego dobrego a szczególnie wpadki z zdrowym i ślicznym dzidziusiem.
No patrzcie wystarczy na Was krzyknąć i wszystkie piszą. Muszę częściej krzyczeć. Hi hi hi
Anaztazja podaj ten przepis na te bitki bo mi ślinka po podłodze cieknie.
Ja dziś nic nie gotuje mam takie mdłości ze bym nie wytrzymała tych zapachow. Piotrek przyjedzie na wieczór i idziemy na obiad albo na pizze tzn. ja chce obiad on chce pizze.
Patryk tez nie lituje sie nad matka przed chwila walnal takie kupsko ze musiałam go kapać.
No patrzcie wystarczy na Was krzyknąć i wszystkie piszą. Muszę częściej krzyczeć. Hi hi hi
Anaztazja podaj ten przepis na te bitki bo mi ślinka po podłodze cieknie.
Ja dziś nic nie gotuje mam takie mdłości ze bym nie wytrzymała tych zapachow. Piotrek przyjedzie na wieczór i idziemy na obiad albo na pizze tzn. ja chce obiad on chce pizze.
Patryk tez nie lituje sie nad matka przed chwila walnal takie kupsko ze musiałam go kapać.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Bunny, bo my jak każde stado potrzebujemy przywódcy , który od czasu do czasu przywróciłby nas do porządku a właśnie, czy my mamy moderatora naszego wątku??
gosiulek73
mama K&K&A
Bunny nim jest
reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Ha ha dobre.
Kiedyś byłam na kwietniowkach teraz to tylko napis tylko nie wiem czemu bestyja go nie usuneła
Kiedyś byłam na kwietniowkach teraz to tylko napis tylko nie wiem czemu bestyja go nie usuneła
Podziel się: