reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
MamaSowka a jeżeli chodzi o tarta to nie pomogę, bo kucharka ze mnie kiepska....
Heh szukam czegoś w necie, ale wolałabym sprawdzony przepis
danao84
Fanka BB :)
Fajna niespodzianka. Będzie czym rejestrować Twój brzuszek, a później małego Maronka:-):-)
A właśnie. Pochwaliłabyś się koleżankom jaki duzy masz już brzuszek:-)
A właśnie. Pochwaliłabyś się koleżankom jaki duzy masz już brzuszek:-)
Maron - no bo faceci to cały czas mali chłopcy. M kupił Maćkowi kolejkę (młody ledwo chodził), samochód zdalnie sterowany (to na drugie urodziny), wstrzymuję go z samolotem czy helikopterem też zdalnie sterowanym, że o xboksie kinektcie na zeszłe święta nie wspomnę. Oczywiście wszystko dla MAćka, ale bawi się tatuś żeby nie było, ja czekam na czesanie i ubieranie laleczek i domki dla lalek
wika - jak najbardziej spodnie nieprzemakalne i nie musi to być komplet, możesz osobno kupić. Ja od wiosny poluję na czerwone lub szare, bo taka młodemu kurtkę na ten sezon w przecenie (zdaje się 70 zł kosztowała) w mothercare kupiłam.
wika - jak najbardziej spodnie nieprzemakalne i nie musi to być komplet, możesz osobno kupić. Ja od wiosny poluję na czerwone lub szare, bo taka młodemu kurtkę na ten sezon w przecenie (zdaje się 70 zł kosztowała) w mothercare kupiłam.
Z
zZagubiona
Gość
Moj M tez jak maly chlopczyk, wymysla co chwile nowe zabawki, ale to chyba kazdy facet moj tata ma ponad 40 lat a caly czas nowe zabawki do domu przynosi
danao uwierzcie, wielki jak na 20 tc nawet ginka zwrocila na to uwage mam wiekszy brzuch niz dziewczyna kuzyna, ktora rodzi koncem listopada a zdjecie postaram sie daodac, jak juz kupimy aparat, bo nasz stary na razie pozyczylismy mojej chrzestnej, chyba na wieczne nieoddanie i wkurzam sie bo mam pare rzeczy do wystawienia na allegro, tylko jak mam zrobic fotki
wika Lustrzanka Nikon D3100 + 18-105mm VR już od 2190 zł - Ceneo.pl ten :-) tu mozesz poczytac na jego temat :-) ogolnie to prosilismy o rade fotografa, ktory nam robil zdjecia podczas slubu ( to przyjaciel ) i powiedzial, ze dobry aparat :-) wiadomo, chcemy cos na wlasny uzytek domowy, a nie do robienia zdjec profesjonalnych :-)
wika Lustrzanka Nikon D3100 + 18-105mm VR już od 2190 zł - Ceneo.pl ten :-) tu mozesz poczytac na jego temat :-) ogolnie to prosilismy o rade fotografa, ktory nam robil zdjecia podczas slubu ( to przyjaciel ) i powiedzial, ze dobry aparat :-) wiadomo, chcemy cos na wlasny uzytek domowy, a nie do robienia zdjec profesjonalnych :-)
livastrid
2010 & 2012
hej
Bunny trzymaj sie jutro. Nie mysl za wiele. A moze Patryka sasiadce jakiejs zostaw? Powiedz jaka masz sytuacje, jak normalna to zrozumie.
Lelek fajnie, ze sie na cacy wygoilo. No i bobo jakie duze;-)
wika dzis wolne?
tart nie robie, wiec Mamo Sowko nie pomoge.
maron duzo przytylas?
no moj bedzie teraz mial pretekst by dupereli wiecej kupowac. Jak ja slysze pytanie czy moze sobie dodatek do magica kupic, albo steka mi teraz non stop o diablo 3 to robi mi sie juz niedobrze. No, ale jemu pewnie tez jest zle jak slyszy czy moge welenke z wielblada czy kroliczka kupic;-)
no odnosnie mojego glupiego malzona, zafundowal mi wielkie przyjemnosci, bo nie pomyslal i mogl mnie tokso zarazic, baran jeden. Na szczescie dzis uslyszalam, ze wynik negatywny. Jutro ide do gina, przydaloby sie szyje sprawdzic, w koncu ostatnio bylam ogladana w 7 tygodniu.
na razie tyle
Bunny trzymaj sie jutro. Nie mysl za wiele. A moze Patryka sasiadce jakiejs zostaw? Powiedz jaka masz sytuacje, jak normalna to zrozumie.
Lelek fajnie, ze sie na cacy wygoilo. No i bobo jakie duze;-)
wika dzis wolne?
tart nie robie, wiec Mamo Sowko nie pomoge.
maron duzo przytylas?
no moj bedzie teraz mial pretekst by dupereli wiecej kupowac. Jak ja slysze pytanie czy moze sobie dodatek do magica kupic, albo steka mi teraz non stop o diablo 3 to robi mi sie juz niedobrze. No, ale jemu pewnie tez jest zle jak slyszy czy moge welenke z wielblada czy kroliczka kupic;-)
no odnosnie mojego glupiego malzona, zafundowal mi wielkie przyjemnosci, bo nie pomyslal i mogl mnie tokso zarazic, baran jeden. Na szczescie dzis uslyszalam, ze wynik negatywny. Jutro ide do gina, przydaloby sie szyje sprawdzic, w koncu ostatnio bylam ogladana w 7 tygodniu.
na razie tyle
reklama
Podziel się: