reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dziewczyny strasznie smutne to co piszecie. Bardzo Wam współczuje nie ma nic gorszego jak śmierć dziecka. Coraz bardziej przestaje wierzyć w Boga.

Wika a Ciebie gdzie zawiało co? Kiedy testujesz? Nadal siejesz postrach w szkole:-)?

Liv tez uciekła.

Truskawcia bo pojadę do tego Turku i Cie do pożądku przywołam.

Iza jak sie Ty czujesz i Twoja corcia?

Dana kiedy w końcu wstawisz zdjęcia kuchni.

Mmona jak ząbek ? Boli jeszcze?

Anaztazja czy Wy w tym Krakowie netu codziennie nie macie?

Katii rzeczywiście wysoki ten progesteron jak na bliźniaki. Kiedy idziesz do lekarza? Gratuluje

Zagubiona a dziś robiłaś test owu?
Qcz jeszcze masz problemy z spaniem?

Tesciowa dziś dzwoni do mnie od rana. Nie chce z nią rozmawiać . Wiem ze chce powiedzieć "a nie mówiłam ja zawsze mam racje"
Piotrek do niej dzwonił i powiedział delikatnie ze ma mi dać spokój a ona i tak dzwoni. Co za babsko.

Dziewczyny ile po tym zabiegu można znowu sie zacząć starać?

nie kochana ja testow owu nie robie jak narazie, wspolczuje tesciowej co za czlowiek

reklama
Hej Bunny nie przestawaj wierzyć w Boga.To nie ma sensu...Po drugie On niczemu nie jest winien...
U mojego synka na pomniczku jest napisane 'Bóg jest Miłością'..i to święta prawda.

Bunny - przywołałaś mnie do porządku :-D:-D:-D codziennie jestem przy kompie i do tego min. po 10 h ale jakoś brak weny czasami do pisania , bardziej do czytania :tak::tak:
witaj nowe staraczki , tak w biegu jestem i nie pamiętam waszych nicków - ale Ja jestem z 7 maja - i jaka ładna ze mnie dziewczynka wyrosła :-D:-D:-D trzymam kciuki &&&&& ( tak apropo kciuki są pod 7:-) )
Dzisiaj mamy 1 rocznicę a mam takiego powera na prasowanie, że zaraz się biorę :szok::szok: w końcu postanowiliśmy nigdzie nie iść zrobiłam sałatkę śledziowo-burakową, mój mąż uwielbia, jeszcze zrobię sałatkę z chipsami krabowymi i mamy bitki w sosie winnym do ziemniaczków albo ryżu:-):-) a za 2 tyg teście przyjadą to zamówimy taki kilowy torcik jaki na weselu był :tak::tak:
Będę do Was dzisiaj zaglądała także piszcie a Ja poczytam później.
Buziaki dla wszystkich i przesyłam moc pozytywnych myśli żeby wszystkim się dzieciaczki zdrowe urodziły :-):-)

Dziewczyny strasznie smutne to co piszecie. Bardzo Wam współczuje nie ma nic gorszego jak śmierć dziecka. Coraz bardziej przestaje wierzyć w Boga.

Wika a Ciebie gdzie zawiało co? Kiedy testujesz? Nadal siejesz postrach w szkole:-)?

Liv tez uciekła.

Truskawcia bo pojadę do tego Turku i Cie do pożądku przywołam.

Iza jak sie Ty czujesz i Twoja corcia?

Dana kiedy w końcu wstawisz zdjęcia kuchni.

Mmona jak ząbek ? Boli jeszcze?

Anaztazja czy Wy w tym Krakowie netu codziennie nie macie?

Katii rzeczywiście wysoki ten progesteron jak na bliźniaki. Kiedy idziesz do lekarza? Gratuluje

Zagubiona a dziś robiłaś test owu?
Qcz jeszcze masz problemy z spaniem?

Tesciowa dziś dzwoni do mnie od rana. Nie chce z nią rozmawiać . Wiem ze chce powiedzieć "a nie mówiłam ja zawsze mam racje"
Piotrek do niej dzwonił i powiedział delikatnie ze ma mi dać spokój a ona i tak dzwoni. Co za babsko.

Dziewczyny ile po tym zabiegu można znowu sie zacząć starać?

U mnie wiara się wykruszyła przez moje maleństwa w ciągu ostatnich 3 lat... Może coś się zmieni tym razem, jeśli wszystko będzie ok.
Ze spaniem jest różnie. Budzę się non stop, ale z różnych powodów. Dzisiaj np mój mózg po prostu się obudził o 4tej i tyle. Koniec spania. Jestem trochę nakręcona też, bo wydaje mi się, że czuje ból z prawej strony - czy naprawdę go czuję, czy jest to wytwór mojej wyobraźni, trudno powiedzieć. Bardzo bym chciała, żeby to była tylko moja lekka nerwica. Gdy miałam poprzednią ciąże pozamaciczną pocałowałam śmierć w usta i trochę mi nerwów po tym zostało.
Będzie dobrze. Musi być. Po prostu musi....

Fajnie tak, jak dziewczyny nie mają żadnych problemów z zajściem w ciąże i nie tracą swoich maleństw.

Nie przejmuj się teściową. A po zabiegu zdaje się 3 miesiące?

ja tez jakis czas po smierci malego mialam wachania co do wiary ale pozzniej doszlam do wniosku ze Bog wiedzial co robi skoro go zabral do siebie, doszlam do wniosku ze moze maly mial by cierpiec albo cos a tak teraz jest moim aniolkiem stróżem

hejj :)

Zagubiona, Gosiulek
[*] dla Waszych Aniołeczków....

Anastazja najlepszego dla Was w dniu Waszego święta :)

Bunny, Kochana, jakoś tak nie mam weny na bb ostatnio... a kiedy testuję?? hmmm, nie testuję, bo pewnie nie zdąże, bo kolo 25 września @@@ wystawi mi bilet nad morze czerwone:-( ale spoko, co ma być to będzie.....

Anastazja kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!:-) jeszcze przynajmniej 60-ciu takich;-):-D Spełnienia marzeń, poukładania wszystkiego no i tego najważniejszego, tych dwóch kreseczek!

Wika bo Ty ciągle zapominasz, że my zaciążymy w tym samym miesiącu. I potem będziemy razem rządzić na wątku dla przyszłych mam:-D Ale oczywiście cały czas Ci kibicuję:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry