reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

W 1 ciąży straciłam w 14 tc a w 2 w 18 tc tyko po drugim poronieniu dostałam strasznego krwotoku i na pół roku przestaliśmy się starać.
Witam również was kobitki :) Mój ginekolog to kazał mi dzwonić już po 1 poronieniu o każdej porze dnia i nocy a tylko niektórym daje swój numer prywatny...

Mysmy stracili trojeczke i chcialabym byc upierdliwa. Poki co mam telefoniczna konsultacje, ale w uk nie chca mnie widziec do przyszlego czwartku. Na szczescie z Polski dostalam Duphaston, wiec to biore. Trzymam kciuki za Twoja kruszyne, wszystko bedzie w porzadku, zobaczysz. tutaj duzo dziewczyn opowiada, jak dlugo sie staraly i baly sie gdy zaszly w kolejne ciaze. Ze zdumieniem i wdziecznoscia przyjmowaly kazdy kolejny dzien. Ja boje sie kazdego dnia, latam do lazienki jak debil 30 razy dziennie:)
Podziwiam Twoja cierpliwosc - 6 lat, zaslugujesz na dzidzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Gwarantuje Ci,że jeżeli naprawdę bardzo się chcę dziecka to wytrzyma się wszystko,aby poczuć pierwszy ruch, szalenie chciałbym urodzić przeżyć tą okropną męczarnie i mieć małego bobaska już przy sobie.

Czytam i zycze ci duzego pieknego bobasa w maju i zobacz nawet piekny miesiac na rodzenie to musi sie udac ,ale staraj sie tez jak najwiecej wypoczywac :tak:

reklama
Dziewczyny strasznie smutne to co piszecie. Bardzo Wam współczuje nie ma nic gorszego jak śmierć dziecka. Coraz bardziej przestaje wierzyć w Boga.

Wika a Ciebie gdzie zawiało co? Kiedy testujesz? Nadal siejesz postrach w szkole:-)?

Liv tez uciekła.

Truskawcia bo pojadę do tego Turku i Cie do pożądku przywołam.

Iza jak sie Ty czujesz i Twoja corcia?

Dana kiedy w końcu wstawisz zdjęcia kuchni.

Mmona jak ząbek ? Boli jeszcze?

Anaztazja czy Wy w tym Krakowie netu codziennie nie macie?

Katii rzeczywiście wysoki ten progesteron jak na bliźniaki. Kiedy idziesz do lekarza? Gratuluje

Zagubiona a dziś robiłaś test owu?
Qcz jeszcze masz problemy z spaniem?

Tesciowa dziś dzwoni do mnie od rana. Nie chce z nią rozmawiać . Wiem ze chce powiedzieć "a nie mówiłam ja zawsze mam racje"
Piotrek do niej dzwonił i powiedział delikatnie ze ma mi dać spokój a ona i tak dzwoni. Co za babsko.

Dziewczyny ile po tym zabiegu można znowu sie zacząć starać?

Do góry