reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
nie ma nic wspanialszego niz pierwsze kopniaczki :], ale wiem ze trzeba nie tylko w pierwszych tygodniach na wszystko zwracac uwage. teraz jak bede w ciazy to juz uprzedzilam mojego gin ze bede upierdliwa do bolu i nawet w nocy dzwonic bede ;p

Magicworld witamy.Jak najbardziej dobrze trafiłaś.
Możesz napisać w których tyg. straciłaś swoje dzieciaczki?
Życzę Ci super ciąży....i żeby jak najszybciej minęła ...

W 1 ciąży straciłam w 14 tc a w 2 w 18 tc tyko po drugim poronieniu dostałam strasznego krwotoku i na pół roku przestaliśmy się starać.
Witam również was kobitki :) Mój ginekolog to kazał mi dzwonić już po 1 poronieniu o każdej porze dnia i nocy a tylko niektórym daje swój numer prywatny...

no to dobry ginekolog ja tez mam swojego super dzieki niemu przezylam(doslownie) i tez przez 40 dni codziennie do mnie dzwonil
wierze ze tym razem uda ci sie i bedziesz cieszyc sie malenstwem kazdego dnia :]

reklama
Bardzo byśmy chcieli,aby nam się udało jednak mamy już 30 i 37 lat i najwyższa pora żeby się udało...słyszysz maleństwo?masz cały czas być z nami do naszej starości i jeszcze dłużej!!! 6 lat starań pełno badań, pobytu w klinikach i wszystko jest okej,więc powinno sie udać.

Do góry