reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Oj nie doczytałam :(
My się staramy od 6 lat, 2 razy już poroniłam i teraz trzymamy kciuki,aby się wszystko udało...Życzę aby @ się nie pojawiła :)

Bardz bym chciala , ale wszystko moze sie wydarzyc miesiaczka zawsze moze sie przesunac .Chodz moja jest regularna jak w zegarku :tak:
Ale dziekuje moze pomoze

Witam nowe panie!

To nie tylko temat dla starających ale tez dla mamuś które nimi zostaną w 2012 . Trzeba uważać na słowa bo nam Lelek Liv Martolinka Mmona Maron Trina Qcz pouciekają! A bez nich to juz by nie było to samo!

Pamiętam,pamiętam.
Termin porodu maj a obliczony na 7 maja. ;)
A dlaczego jesteś pełna podziwu zagubiona?
O sobie mam coś napisać, troszkę to trudne będzie,ale podejdę się tego wyzwania.
Nazywam się Dominika, w tym roku skończyłam 30 lat, z zawodu jestem farmaceutką. Coś jeszcze czy wystarczy ? ;)

Witam nowe panie!

To nie tylko temat dla starających ale tez dla mamuś które nimi zostaną w 2012 . Trzeba uważać na słowa bo nam Lelek Liv Martolinka Mmona Maron Trina Qcz pouciekają! A bez nich to juz by nie było to samo!

Zgadzam sie Zagzbiona nie wyganiaj nam ciezarnych :-) one nam tu nadzieje daja staraczka

reklama
bo ja nie jestem tak wytrwala i moze max 2 lata bym wytrzymala. No i to ze wciaz po stracie sie staracie ja w tamtym roku synka stracilam i do dzis ciezko mi myslec o drugiej ciazy, mimo ze zaczelismy starania

Do góry