magicworld
Zaangażowana w BB
Aktualnie 7 a w poniedziałek zacznie się 8 tydzień i mamy nadzieję,że tym razem się uda,bo stracę nadzieję ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie doczytałam
My się staramy od 6 lat, 2 razy już poroniłam i teraz trzymamy kciuki,aby się wszystko udało...Życzę aby @ się nie pojawiła
pisala ze ma 14 dni od owulki czyli na moje oko to 4 tyg od @ wiec nie powinna sie martwic wg mnie jest ok. ale ja sie nie znam ;p
Aktualnie 7 a w poniedziałek zacznie się 8 tydzień i mamy nadzieję,że tym razem się uda,bo stracę nadzieję ;(
Witam nowe panie!
To nie tylko temat dla starających ale tez dla mamuś które nimi zostaną w 2012 . Trzeba uważać na słowa bo nam Lelek Liv Martolinka Mmona Maron Trina Qcz pouciekają! A bez nich to juz by nie było to samo!