reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

zrobilam test przed chwila,nie byl to poranny sik .. ale pomyslalam,ze jesli jestem w ciazy to i tak wykaze ..
niestety negatywny ..
zwariowalam,nie wiem o co w tym chodzi .. dwie kreski na owu testach - wczoraj i dzis .. do tego ujemny test ciazowy .. i zaczyna mnie brzuch cmic .. i zauwazylam plamki na wkladce .. wiec naprawde nie wiem co myslec.. :crazy:
POMOGE CI;
Jak odczytać wynik testu?
Zawsze ukaże się jedna kreska – kontrolna. Na teście owulacyjnym WH Ovultell kreska kontrolna wystąpi po prawej stronie, najbliżej uchwytu. Jeśli ukaże się tylko kreska kontrolna, lub widoczna jest również kreska testowa (T), lecz jest ona jaśniejsza niż kreska kontrolna, nie jesteś jeszcze w swoim najpłodniejszym okresie. Jeśli widoczne są dwie kreski, a kreska testowa jest równie lub bardziej wyraźna niż kreska kontrolna, oznacza to, że najbliższy 2 doby będą najbardziej płodne.
TEST OWULACYJNY

reklama
Cześć Dziewczyny Mamusie obecne i przyszłe:) jestem tu nowa.
Moje pytanie do Was, jaki miałyście pierwszy wynik BETA HCG??
Moj wynik przy normach 1-3 tydz.ciąży 6-71. jestem 14 dni po owulacji mój wynik to aż 501!!!
Jestem naprawde przerażona tym,że mogą być bliżniaki a USG mam dopiero za 2 tygodnie...
aaa i Progesteron norma do 86 a jak mam prawie 160
Dziękuję z całego serca

witaj katii znalazlam takie cos na necie

Oto przykładowe wyniki podane w m IU/ml

betarodzinko.png

wiec chyba jest oki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Katii! Rzeczywiscie wysoka beta. Ile dniowe masz cykle? Moze jednak mialas owulacje troche wczesniej? Na upartego moglabys byc w gornej normie 4tego tygodnia.

Czesc Katii! Rzeczywiscie wysoka beta. Ile dniowe masz cykle? Moze jednak mialas owulacje troche wczesniej? Na upartego moglabys byc w gornej normie 4tego tygodnia.

pisala ze ma 14 dni od owulki czyli na moje oko to 4 tyg od @ wiec nie powinna sie martwic wg mnie jest ok. ale ja sie nie znam ;p

reklama
Do góry