reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Jak jedna rzecz sie wali to reszta zaraz tez.
Nie mam z kim zostawić Patryka . Miala go wziasc jego chrzestna ale jej dziecko sie rozchorowało. Treściowa ma remont i stwierdziła ze nie ma czasu . Moja mama mi sie zaśmiała w twarz jak sie jej spytałam i stwierdziła żebym poszła do kochanej teściowej. Bratowa chce Patryka wziasc ale ona pracuje w tym tygodniu od rana. A przecież nie bedzie wolnego brała. Piotrek rozmawiał z szefem a ten powiedział ze moze dostać wolne ale juz do pracy ma nie wracać bo na jego miejsce ma 50 innych.

Czy tylko ja mam cały czas pod górkę czy co . Kto mi sie Patrykiem zaopiekuje?
:szok: ja bym ci pomogla ,ale z 800km jestem od ciebie ,a z praca tak faktychnie jest szefowie nie rozumieja ze czasami sa nagle przypadki.
@jesze nie przyszla to nadzieja jest ,maz tez mi powiedzal ze test zrobiony popoludniu jest nie wazny,mi w 3 ciazy ktora poronilam to wyszedl tez 4 dni przed miesiaczka i ten sam robilam co teraz tez popoludniu i juz mnie wkurza czekanie na @ bol podbrzusza zaczynajace sie od 16- do puznego wieczora i piersi jak balony i sterczace sutki jak u nastolatki:-D.

reklama
hejj :)

Phoenix wszystkiego naj, naj, naj dla Stasia :)))

Bunny, ja pierdziele...:wściekła/y::wściekła/y: z rodzinka to naprawde najlepiej wychodzi się na zdjeciach!!!:wściekła/y: Pogadaj z mama jeszcze raz. Chyba rozumie Twoją sytuację??

Martawy ja zrobiłabym normalny test ciążowy. Ilu dniowe masz cykle??

czesc dziewczynki
martawy ja bym robila test :D.

a u mnie od 2 dni temp powyzej 37. Wczoraj 37,2 dzis 37,5. do tego dzis w nocy 3 razy na siusiu sie budzilam. Kurcze ale bol podbrzusza ,mnie martwi dzisiaj caly czas boli nie jest to jakis taki mocny ale zastanawiajacy wczoraj pod wieczor kula mnie lewa strona na wysokosci jajnika

zrobilam test przed chwila,nie byl to poranny sik .. ale pomyslalam,ze jesli jestem w ciazy to i tak wykaze ..
niestety negatywny ..
zwariowalam,nie wiem o co w tym chodzi .. dwie kreski na owu testach - wczoraj i dzis .. do tego ujemny test ciazowy .. i zaczyna mnie brzuch cmic .. i zauwazylam plamki na wkladce .. wiec naprawde nie wiem co myslec.. :crazy:

hmmm a co maja testy owu do ciazowego?? to nieprawda, ze testy owu tez pokazuja ciaze :no: testowane przeze mnie, przyjaciolke a nawet jej meza :-pjemu tez wyszly 2 kreski, jakby owulke mial :eek:

reklama
hmmm a co maja testy owu do ciazowego?? to nieprawda, ze testy owu tez pokazuja ciaze :no: testowane przeze mnie, przyjaciolke a nawet jej meza :-pjemu tez wyszly 2 kreski, jakby owulke mial :eek:
:-D A to dobre , to ja mezowi ciazowy dam , chodz cos ostatnio mowil chodz ja nasikam moze zepsute sa:-D.
A ja bylam na zakupach przed wyjsciem patrze sie w lustro i nie dowierzam cycki o 2 rozmiary mi sie powiekszyly wygladaja tak ze mi :zawstydzona/y: ,a w sklepie stal gosciu i mi zaslanial jogurty i mialam ochote go opierniczyc ze nic nie widze ale sie ugryzlam w jezyk co sie dzieje ?

Do góry