reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja rowniez mam nadzieje ze sie tu zadomowie szybko, mam 21 lat i w lipcu wyszlam za maz w tamtym roku bylam w ciazy ale niestety moje malenstwo zmarlo w 26 tc, postanowilismy sprobowac jeszcze raz. termin @ mam 21.09. mam nadzieje ze nie przyjdzie:-). od kilku dni mam zawroty glowy i czesto do toalety biegam, od w czoraj bolesne piersi i brzuch kuje( normalnie przed okresem nie mam zadnych objawow) dzisiaj zauwazylam ze mam rozowawy sluz ale tylko 2 razy rano od tamtej pory jest taki jak plodny tylko mlecznego koloru.

Gosia przykro mi bardzo ze jednak @ przyszła. Najwyżej z Mama sówka będziecie mami czerwcowymi:-)

A mój Patryk lubi spacery w wozku (czy jezdziku) i potrafi nawet godzinę w nim wysiedzieć.

Ja jutro wreszcie mam wizytę. Mam nadzieję ze w końcu sie coś wyjaśni i zrobią coś z tym bo juz mam wszystkiego serdecznie dość. Trzymajcie kciuki żeby to było jednak puste jajo a nie ciąża martwa. Ja wolę by to było puste jajo bo nie chce myśleć ze moje dziecko umarło.
Bunny to dlugo trwa jak na plod obumarly ,cos cie boli podbrzusze cos w stylu na @?

Czesc zZagubiona :-)

Ostatnia edycja:
ja rowniez mam nadzieje ze sie tu zadomowie szybko, mam 21 lat i w lipcu wyszlam za maz w tamtym roku bylam w ciazy ale niestety moje malenstwo zmarlo w 26 tc, postanowilismy sprobowac jeszcze raz. termin @ mam 21.09. mam nadzieje ze nie przyjdzie:-). od kilku dni mam zawroty glowy i czesto do toalety biegam, od w czoraj bolesne piersi i brzuch kuje( normalnie przed okresem nie mam zadnych objawow) dzisiaj zauwazylam ze mam rozowawy sluz ale tylko 2 razy rano od tamtej pory jest taki jak plodny tylko mlecznego koloru.

Może plamienie implantacyjne?? ;) Powodzenia! I przykro mi z powodu straty..

Bunny, trzymaj sie kochana..

Nikt nic nie wie o Karolci??

Dobranoc, bo już chyba dzis nie wejde.. Spac pójde jak moje chore malenstwo zasnie..

Sakar raz na jakiś czas zaboli mnie albo jeden albo drugi jajnik, wczoraj chyba przez pół godziny bolały mnie plecy na dole jak na @ i na tym koniec.

Ta nie pewność wykańcza mnie. Niech sie to w końcu skończy.
W niedzielę bedzie 10 tydz. Ja nie wiem na co Ci lekarze czekają przecież przy pustym jaju łozysko dalej rośnie i w ogóle wszystko.

Zagubiona bardzo mi przykro z powodu dzidzi takie rzeczy nie powinny sie zdazać. Tym razem na pewno Ci sie uda. Powodzenia!

Karolcia w poniedziałek była u lekarza słyszała i widziała serduszko tak więc wszystko idzie w dobrym kierunku no bo przecież nie ma innej opcji!

Ostatnia edycja:

Może plamienie implantacyjne?? ;) Powodzenia! I przykro mi z powodu straty..

Bunny, trzymaj sie kochana..

Nikt nic nie wie o Karolci??

Dobranoc, bo już chyba dzis nie wejde.. Spac pójde jak moje chore malenstwo zasnie..

tak tez mam nadzieje ze to plamienie implantacyjne, ale nie chce za bardzo sie napalac by sie nie rozczarowac jak @ przyjdzie

reklama
Do góry