reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Iza zdrówka dla córeczki!

Pamiętam ze kogoś zabek bolał ale pamiętam czy Maron czy Mone. Wstyd :-(, ale czy ząbek jeszcze boli?

Oj dziękuje bardzo :)

Zagubiona, cos wiem o nakrecaniu ;D Też mówiłam ze nic a nic sie nie nakrecam, a jak mój wczoraj test kupił to sie zmieniło i w sumie nic nie wyszlo z tego wszystkiego bo test negatywny. Masz tyle lat co ja ;) Gówniara ;D;D;D Żartuje ;)

Bunny, kochana, a jeśli pokarze sie serduszko? Jest taka możliwość czy już wszystko przekreślone? :(

reklama
Dobry wieczór:tak:

Trina super, że wszystko w porządku:tak:

Bunny trzymam kciuki:-D

Witam wszystkie nowe staraczki -> oby było nas jak najwięcej i coraz więcej fasolek:tak:

Ja padam na pyszczek, bo do pracy miałam na 13:00:eek: wyjechałyśmy w teren o 16:00 i dopiero teraz wróciłyśmy:eek: zaraz zmykam do domku i mam nadzieję, że mężuś zrobi jakąś cieplutką kolacyjkę:tak: ehhhh, a Bartuś niestety delikatną gorączkę ma, ale już dostał syropek, więc mam nadzieję, że szybciutko przejdzie:tak:

xXxIzuLQaxXx hehe ty gowniaro hehe ;p mi tez moj kupil przedwczoraj 2 testy ale trzymam sie dzielnie chodz za kazdym razem jak wchodze do toalety to mnie korca ;p

Za wcześnie.. Zrób w terminie ;) Każda Ci tak poradzi, a każda i tak swoje z ciekawości zrobi ;D JAk masz na imie? I skąd jesteś? Moze gdzieś okolice Oświęcimia??

Sakar raz na jakiś czas zaboli mnie albo jeden albo drugi jajnik, wczoraj chyba przez pół godziny bolały mnie plecy na dole jak na @ i na tym koniec.

Ta nie pewność wykańcza mnie. Niech sie to w końcu skończy.
W niedzielę bedzie 10 tydz. Ja nie wiem na co Ci lekarze czekają przecież przy pustym jaju łozysko dalej rośnie i w ogóle wszystko.

Zagubiona bardzo mi przykro z powodu dzidzi takie rzeczy nie powinny sie zdazać. Tym razem na pewno Ci sie uda. Powodzenia!

Karolcia w poniedziałek była u lekarza słyszała i widziała serduszko tak więc wszystko idzie w dobrym kierunku no bo przecież nie ma innej opcji!

WyszukalaM cos czy to przy plodzie czy przy pustym jajeczku wyglada tak samo ;
Tłumaczę treść wyniku badania: „Liczne kosmki kosmówki częściowo w stanie obrzęku. Krew i fragmenty endometrium w późnej fazie wydzielniczej z objawami przekształcenia doczesnowego zrębu.”
Puste jajo płodowe to stan spowodowania najprawdopodobniej losowo powstającymi defektami genetycznymi, które rzadko kiedy powtórnie pojawiają się w kolejnej ciąży.
Pozdrawiam serdecznie!

I bunny wierz mi mi latwo tez nie bylo zostalo mi zdjecie dziecka a na zjeciu moja data urodzin prezent super i tez chcialam byc juz po a teraz 8 miesiac mija . :tak: Moja data porodu to byl 3.08.2011 bylam tez w sierpniu zdenerwowana , a juz bym bawila moja kruszynke .

Ostatnia edycja:
Iza zdrówka dla córeczki!

Pamiętam ze kogoś zabek bolał ale pamiętam czy Maron czy Mone. Wstyd :-(, ale czy ząbek jeszcze boli?

nie mnie :-)
Witam wszytkie nowe staraczki :-)
Przedwczoraj zrobilam morfologie i mocz. Niestety mocz wyszedl fatalnie, wszytko wskazuje na zapalenie drog moczowych :-( cholera, nigdy takiego dziadostwa nie mialam, nawet teraz objawow nie mam. Zaraz zmykam na nieplanowana wizytye u mojej ginekolog :-( z tego co czytalam, w moim przypadku konieczny bedzie antybiotyk :-( Trzymajcie kciuki:-)
i milego dnia

reklama
Do góry