reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja to zalezy od pogody. Gdyby lało mamy plan B:-)
Nie wiem, czy taka dobra żona ze mnie. Robię to dla siebie:-D A na pizze zawsze przyjdzie pora:-D
Liv nooo zapamiętam. Zrobić sobie ała w urodziny męża:-)
I własnie o to chodzi. Lepiej się chowac jako jedynak, lub tak jak by się było jedynakiem, niż mając rodzeństwo 10, 12 lat starsze. Moje rodzeństwo to zależało od ich nastroju, albo się mną fajnie zajmowali, albo kazali sobie schodzić z drogi. I nie przeszkadzać w ich "dorosłych" sprawach. I teraz taka głupotka: wiecie jak ja przeżywałam, że nie mogłam się bawić wtedy kiedy chciałam, bo akurat siostra miała gościa? A siostra ciągle chowała zabawki w widoku, bo ona "dorosła", to "dorosły" pokój musi być:-D Mieszkaliśmy wtedy w bloku, na m4. Cyrki były niezłe:-D

Taka mała dygresja. Ja moje starsze rodzeństwo miałam długo przy sobie. Brat ożenił się i wyprowadził dopiero po 30-tce. Siostra ciągle mieszka w tym samym domu. Rzadko, bo 3/4 roku w Niemczech siedzi:-) Ale jednak:-D

Ostatnia edycja:
reklama
mam wiadomośc od Bunny
pozwoliła mi do Was napisac...
nie jest dobrze....prawdopodobnie to puste jajo płodowe....nadal nic się nie pokazało....lekarka dała jej jeszcze tydzień i albo samo sie zacznie oczyszczać, albo za tydzień kolejne usg i dacyzja o ewent. zabiegu
namówiłam ja, żeby nie czekała tylko poszła jeszcze do jakiegos innego gina, żeby to skonsultowała, żeby w rzie czego poprosila o leki na wywołanie - bo wiem , ze czekanie jest najgorsze....
powiedziałam jej, że się o nia pytacie, że jesteśmy z nią myślami, że musi być dzielna.....

karolcia - dzięki za wiadomość , dobrze że jej doradziłaś z drugim lekarzem , a czekanie jest najgorsze :-(
dana - na południu ma być ładnie do 26 stopni nawet :-) Ja byłam jakieś 3-4 lata temu we wrześniu i tak pi'''ło ale fajnie było, najlepiej było w tunelu strachu - uśmialiśmy się do łez a gość który to obsługiwał patrzył jak na nienormalnych :-D:-D:-D
Jeśli chodzi o płeć to tak jak pisze livastrid , każdy podchodzi do tego w zależności od przejść swoich i swoich znajomych.
trina - nie macie windy??? Ja co prawda ostatnio na nogach wlazłam na 8 piętro ( w nieznajomych windach prawie nigdy nie jeżdżę bo mam lęk ) ale tak z zakupami na 5 piętro to trochę kiepsko.

Anastazja - ja od dziecka pałętałam się po szpitalach i sanatoriach i moje rodzeństwo i tak nie miało by ze mną kontaktu :( Miałam wiele dzieci wokół siebie. Zawiązywały się przyjaźnie. Moja mama też jedynaczka i mój syn prawie razie też, chociaż ma roczną siostrę ze strony tatusia.

Karolcia - smutne wieści :(

Bunny ma dzis wizyte, ale nie wiem na ktora godzine.

"We're sorry. Currently our library can only be viewed within Poland"
czyli skontaktuj sie z biurem obslugi klienta, ktory powie, ile masz zaplacic za obejrzenie:-D

no lubie onet za to:-D:-D:-D:-D

to chyba na yt widzialam
Liv a ja nie musiałam nic placić...

gosia - nie wiem...cos tam jeszcze jest, ale bardzo delikatnie....jestem cała chora...nie moge się skupić na pracy....płakac mi sie chce...mam juz dość....to chyba będzie moje ostatnie podejście...to mnie za dużo kosztuje...moge sobie prowadzic spokojne zycie we dwoje....a nie ciągle żyć w strachu....
zobaczymy czy plamienie zniknie do jutra czy sie rozkreci....odpuszczam...co ma byc to bedzie nie mam juz na to wplywu....tylko czy jest sens się dalej kłuć Clexanem...skoro on chyba ***** dał....?

karolcia leć na IP , juz dawno powinnas byc na zwqolnieniu i lezec lezec lezec!!!

Anastazja - wypoczęłam i czekam na listopad :) Czy to nie dziwne, że dni płodne prawdopodobnie wypadną mi właśnie na początek listopada, jeżeli nic się w moich cyklach nie pokiełbasi. Oj przydał by się urodzinowy prezent:) Mam urodzinki 16 listopada.
a ja mam 17 listopada , mój syn 19:tak:
mam wiadomośc od Bunny
pozwoliła mi do Was napisac...
nie jest dobrze....prawdopodobnie to puste jajo płodowe....nadal nic się nie pokazało....lekarka dała jej jeszcze tydzień i albo samo sie zacznie oczyszczać, albo za tydzień kolejne usg i dacyzja o ewent. zabiegu
namówiłam ja, żeby nie czekała tylko poszła jeszcze do jakiegos innego gina, żeby to skonsultowała, żeby w rzie czego poprosila o leki na wywołanie - bo wiem , ze czekanie jest najgorsze....
powiedziałam jej, że się o nia pytacie, że jesteśmy z nią myślami, że musi być dzielna.....
Bunny idz kochana jeszcze na konsultacje!!! koniecznie

Karolcia tez dziękuję za informacje. Mam ciągle nadzieję, ze to jednak pomyłka:-(
Anastazja licze na to, ze będzie ubaw po pachy.:-D wiadomo, że będzie inaczej niż w dzieciństwie:-) a tunel strachów musi być:-D

Ojej kurcze.Dobrze Karola że powiedziałaś o drugim lekarzu.Gdzież czekać jeszcze tydzień.Można oszaleć. Na jakimś lepszym sprzęcie trzeba zrobić usg.

Livastrid miałam dwa razy rezonans, tomograf, eeg i cuda nie widy.

reklama
Do góry