reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
gosiulku jak tak, to wiesz, ze wszystko w porzadku z Toba i dobrze! A moze... fasolowe hormony szaleja :-D pij duzo

martolinka bo Ty w pl a ja nie,
onet jest taki wesoly i chyba mysli, ze ludzie, co mieszkaja poza maja taka chec do ogladania wszystkiego co jest na ich portalu, ze placic beda:-D

jak on trwa ponad godzine to go widzialam, warty obejrzenia:tak:

Livastrid to jest racja.Za mało piję.Ciśnienie niskie,pogoda do bani a i hormony też swoje robią.Najgorzej zawsze się czuję przed owulacją.
I to jest dziwne bo w ciąży też mnie głowa bolała.

Bunny jeszcze jest nadzieja :-) moze rzeczywiscie powinnas tez skonsultowac sie z innym lekarzem.
Viola rozumiem :-) i nie dziwie sie, ze chcecie teraz dziecko :-)
danao tak sie sklada, ze w roznicy wieku mam doswiadczenie :-D bo jestem starsza o 12 lat od mojego braciaka :tak: i nie przekonuja mnie te argumenty ;-) co nie znaczy ze nie zdecydujemy sie na drugie dziecko wczesniej :-)
mmona czulam ruchy przedwczoraj a do dzis cisza :-) ginka powiedziala, ze jeszcze jest wczesniej i moge nic nie czuc na razie :-)
Poza tym powiedziala mi dzis ,,OOO widze, ze pani z tych, ktorym szybko brzuszek wyskakuje'' :-D
a jesli chodzi o plec to doopa zbita :crazy: malenstwo nie chcialo sie pokazac, ginka powiedziala, ze wydaje jej sie ze dziewczynka ( ale nie chce wspolpracowac) jednak nie obiecuje :rofl2: hmm ostatnio byl ,,raczej chlopak'' dzis sie jej wydaje ze dziewczynka :wściekła/y:a ja z tych co kochaja miec wszytko czarno na bialym :-D no coz musimy czekac jeszcze, wazne ze z malenstwem wszystko ok :tak:

Dołączę się do was tak na szybko :) Chciałam rodzić jeszcze w tym roku ale dzięki moim wspaniałym cyklom zaszłam dopiero teraz :) Ale to nic ważne, że się udało :) Jakbym nie zaczęła korzystać z testera owu, to pewnie starałabym się jeszcze 2 lata ;p

Anastazja - no niestety windy niet :-( żebyś Ty wiedziała jaka ja byłam szczęśliwa, jak udało się w końcu młodego zmusić, żeby ten dystans na własnych nogach pokonywał :-)
Bunny - tulę. Mam nadzieję, że jednak okaze się, że jest wszystko ok.
Wiesz, dokładnie rok temu, 6.09 wylądowałam na IP na MAdlińskiego z plamieniem. Miałam tam pierwsze usg, to był 6 tydz. I usłyszałam to samo co Ty dziś. KAzali sprawdzić za tydz, w sumie zrobiłam chyba 4 usg w ciągu 2 tyg, niestety diagnoza się potwierdziłą. Lekarz kazał czekać na naturę. Czekałam, ale w końcu miałam dość, bo ile można znosić ciążowe dolegliwości, wiedząc, że nic z tego nie będzie. 6.10 miałam zabieg. Po trzech miesiącach zaczęliśmy się starać na nowo, może nie tak intensywnie, ale bez zabezpieczenia. Udało się w maju, choć zestresowana byłam na maksa, że znów będzie to samo.

danao - u mnie między dziewczynami jest 18 lat różnicy, ale mam dwie jedynaczki... tym bardziej, że starsza z nami nie mieszka. A ja sie cieszę, że mamy takiego małego pisklaczka.

reklama
Umówiona jestem na wizytę w poniedzialek , musze jeszcze potwierdzić wizytę. Jestem załamana. Pati chyba czuje ze cos jest nie tak przytula mnie i całuje. Bogu dziękuje ze niego bo bym sobie nie dała rady.

Dziękuje za Wasze wsparcie.

Do góry