reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny ma dzis wizyte, ale nie wiem na ktora godzine.

"We're sorry. Currently our library can only be viewed within Poland"
czyli skontaktuj sie z biurem obslugi klienta, ktory powie, ile masz zaplacic za obejrzenie:-D

no lubie onet za to:-D:-D:-D:-D

to chyba na yt widzialam

gosia - nie wiem...cos tam jeszcze jest, ale bardzo delikatnie....jestem cała chora...nie moge się skupić na pracy....płakac mi sie chce...mam juz dość....to chyba będzie moje ostatnie podejście...to mnie za dużo kosztuje...moge sobie prowadzic spokojne zycie we dwoje....a nie ciągle żyć w strachu....
zobaczymy czy plamienie zniknie do jutra czy sie rozkreci....odpuszczam...co ma byc to bedzie nie mam juz na to wplywu....tylko czy jest sens się dalej kłuć Clexanem...skoro on chyba ***** dał....?

Karolcia jest sens.Pamiętaj o tym co mówił lekarz,że możesz plamić. Proszę,myśl bardziej pozytywnie.Nie przekreślaj swojej istotki.Ona jest i będzie.Nie martw się tak.Nic się przecież nie stało.
Przytulam.

Karolciu - czy Ty chcesz dostać klapsa? Jeszcze nic nie wiadomo a ty już fasolkę spisałaś na straty! Jest mnóstwo przykładów dziewczyn na forum, które plamiły a dzidzia jest :) Jedna tak miała po zaśniadzie groniastym a już jest w 38 tygodniu. Jednej wmawiali ciążę pozamaciczną a wszystko jest ok. Czekaj do czwartkowej wizyty a wszystko się wyjaśni. Ja mam kciuki zaciśnięte &&&
P.S. Ja ani razu nie plamiłam a straciłam moje Aniołki. Nic nie jest jeszcze przesądzone.

Hej!
Przygotowania do jutrzejszej imprezy wrą:-) Wczoraj sprzątanie, dziś zabieram się za ciacha:-)
Miałam wczoraj fatalną przygodę. Mąż kupił kilka butelek wódki. Wsadził do lodówki. Ja chcąc wyjąć z niej mleko, otwarłam lodówę i... jedna z butelek wyleciała mi na podłogę i gdzies po drodze na moją nogę.:-( Mam dość mocne rysy na nodze. A jak to krwawiło:-( Makabra, już myślałam, ze to sie pod szycie kwalifikuje.:-(
Maron eee trochę mnie dziwi chęć dużej różnicy wiekowej między dziećmi. Nie zrozum mnie źle. Ja jestem zażartą przeciwniczką. Dlaczego? Bo sama jestem takim dzieckiem co to ma rodzeństwo starsze o 10 i więcej lat. Wierz mi, same minusy. Fakt, rodzicom było fajnie. Mieli chyba przedłużenie młodości. Ale trzeba na to popatrzeć z perspektywy dziecka. Pozwól, ze wymienię w punktach to czego mi brakowało:
1. Nie pamiętam dziadków. Poumierali, zanim się nimi mogłam nacieszyć. Moje rodzeństwo pamięta super.
2. Rodzeństwo miało mnie gdzieś. Wszystkie moje koleżanki miały rodzeństwo w zbliżonym wieku, ja zawsze byłam sama. Odczuwalne to było bardzo w wakacje, albo kiedy nie było szkoły, przedszkola, a na dwór nie można było pójść, bo lało. Zaczęli się do mnie odzywać normalnie dopiero jak do liceum poszłam. O czym miała rozmawiać ze mną kilkanaście lat starsza siostra? Ja się bawiłam lalkami, ona przyprowadzała "kolegów" do domu. Aaa miałyśmy wspólny pokój.
3. Wieczne traktowanie przez wszystkich jak małą dziewczynkę. I to nie tylko przez rodziców, również przez rodzeństwo. W końcu dobrze pamiętali jak mnie nie było.
4. Jestem też namłodsza z kuzynostwa. Moje rodzeństwo miało super relacje ze wszystkimi. Ja nie. Najmłodszy kuzyn 12 lat starszy, najstarszy ma syna w moim wieku. Ba! Moi chrzestni to moi kuzynowie
5. Najgorsze- porównywanie. Beatka już w tym wieku chodziła, Tomaszek już ładnie mówił, Beatka taka zdolna z matematyki... Ciagle coś
To nie wynikało ze złej woli kogokolwiek. Po zastanowieniu dochodze do wniosku, ze te rzeczy wychodziły same z siebie. Ale ja nie chciałabym takiej sytuacji stworzyć mojemu dziecku. Nie wiem, czy mi się tak nie przytrafi. Ale nie planuję.

Hejka,

bunny - kciuki &&&&&&& mocne, jakoś o 10:30 miała być wizyta, dać znać co i jak .
karolcia - nie martw się na zapas, skoro lekarz powiedział że jest krwiak to może właśnie schodzi, tym razem będzie dobrze &&&&&&&&&&&.
martolinka - szkoda koteczki , a takich właścicieli to bym
liv - wszystkiego naj dla małej księzniczki , spóźnione ale wiesz - najszczersze :tak::tak:
Ostatnie 7 dni były pod znakiem odwiedzin czyli odwiedziłam koleżanki które urodził w tym roku dzieciaczki - fajne szkraby , też bym takiego chciała, i co ciekawe wśród moich znajomych sami chłopcy się rodzą :-D:-D:-D
dana - i jak jedziecie do Chorzowa? ale z Ciebie dobra żona, Ja za tydzień co najwyżej pizze zamówię , mieszkanie wypadałoby posprzątać ale ostatnimi czasy bardzo intensywne życie towarzyskie prowadzimy :-):-):-)
gosiulek - Tobie chyba głowa bolała , dobrze kojarzę? Ja mam niskie ciśnienie i od tego mi głowa boli , teściowa poradziła wypić szklankę wody z cukrem - pomogło w 10 min , spróbuj - nie zaszkodzi :-)

reklama
Do góry