reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

ja tam się nie znam na przewidywaniu płci dziecka ale jeśli syfki na twarzy wróżą dziewczynke to ja poproszę bo mi się po cichu marzy taka mała księżniczka :)niestety geny wskazuja na większe prawdopodobieństwo na chłopca....

reklama
Aga- pw doszła, dziękuje :)
wika- widzę, że przeziębienie wiąż Ciebie trzyma ale czy posłuchłaś forumowych kolażanke i weekend odpoczełaś pod cieplutką kołderka?? wracaj do zdrowia :) a powiedz, jak długo chcesz karimić Igorka piersią??

Trzyma, trzyma i nie odpuszcza!!!!!!!! Nie za bardzo odpoczęłam w weekend, bow sobotę rano byłam na mieście po ten nieszczęsny płaszczyk, którego nie kupiłam i to chyba wtedy się przeziębiłam, po południu trochę posprzątałam, a wczoraj od rana mieliśmy akcję z Małym więc też z odpoczynku nici!!!!! A karmić chciałabym do lutego. Jak Mały skończy rok, to chciałąbym skończyć karmić.

ooo to super,my też jakoś na początku roku więc może uda nam się w tym samym czasie

Fajnie by było :))))

a czemu nie wiesz czy mozesz go uzyc? czyzby cos przeczylam????

Bo karmię piersią i nie wszystkie leki są dozwolone!!!!!!

ja tam się nie znam na przewidywaniu płci dziecka ale jeśli syfki na twarzy wróżą dziewczynke to ja poproszę bo mi się po cichu marzy taka mała księżniczka :)niestety geny wskazuja na większe prawdopodobieństwo na chłopca....

Devi, ja byłam pewna, że będę miała córeczkę. U mnie w rodzinie i od strony mojej mamy i mojego taty są same dziewczyny!!!! W roodzinie mamy tylko trójkę chłopaków. W rodzinie mojego M. już jest różnie ale też przewaga dziewczyn. Tak więc ja byłam w szoku jak lekarz powiedział nam, że będzie chłopak!!!!

agnieszka.kk- Tak bardzo bym chciała przyspieszyć tę chwilę, bo strasznie się dłuży, ale niestety nie mogę przyśpieszyć staranek;/
wika8- Dokładnie tak, za rok zmieniam uczelnię, bo na obecnej nie ma magistra z kierunku, który mnie interesuje;/ A zajęć będę miała sporo najwięcej z całych studiów, także będzie ciężko, ale nie podjęłam jeszcze decyzji. Rozmawiałam z moim szefem, że może mogłabym pracować przez internet podsyłali by mi prace, wieczorami robiłabym i wysyłała im z powrotem mailem, tylko, że to nie jest praca na godzinę czy dwie i boje się, że się zamęczę cały dzień na uczelni a w nocy praca, nie mówiąc już o nauce;/. Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!
Misia89- Na bieżąco czytam, o tym jak się czujesz:)Mam do Ciebie pytanie, co ze studiami?Tzn studiujesz zaocznie?Kiedyś wspominałaś o pracy? No i jak się czułaś na weselu (w sensie że Byłaś już w ciąży). Pytam bo planuję tak samo zajść w ciążę chwilę przed ślubem,bo ślub w sierpniu, a ja chciałabym rodzić na wiosnę więc tak ok. czerwca zacząć starania:)

Czesc Dziewczynki jesli moge sie wypowiedziec to Blania mialam bardzo duzo krostek i zaskorniakow, skora byla taka nie ladna i nawet kroste na brzuchu pod pekiem mialam :sorry:mam do dzis slad , podobno dziewczynka jest brzydka skora pryszcze sie ma i rozne alerigiie skorne,
za to chlopcem rosna wasy:-Di am sie wieksze owlosienie na plecach czy wokolo brodawki :tak::tak:noi wyglada sie na ladniejsza :tak::tak:dziewczynka odbiera urode:tak:

Noi brzuszki czesto wygladaja inaczej dziewczynka rozlany a chlopcem pileczka bombeczkaa dziewczynka arbuz:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:serio

Pozdrowionka dla ciezarnych:rofl2:

Agatka czułam sie bardzo dobrze. Wysypało mnie tylko na twarzy i brodawki bolały i zmieniły kolor.
Od tego roku zaczynam studia na zaocznych:happy: Przenieśliśmy sie razem z M.:happy:
A co do pracy jestem na L4 :happy:
Życze Ci owocnych staranek i oby sie udalo przed ślubem tak jakbyś chciała :happy:

Ja was podziwiam dziewczyny ze tak wczesnie swiadomie decydujecie sie na dziecko. Mnie na pierwszym, drugim roku studiow interesowalo tylko tak zwane "zycie studenckie" we wszelkich jego przejawach.:))))))))) Jesli myslalam o ciazy to tylko o tym jak jej uniknac.
Ale teraz mysle ze super jest byc taka mloda mama.

Cześć dziewczynki. Melduje się po urlopie. Jak było opowiem później. Ważne ze od tego cyklu zaczynamy starania. Ciekawe czy się uda. Nie udało mi się niestety was nadrobić. Wiecie 15 stron to dużo.

reklama
Do góry