reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam was dziewczyny:)

KrolowaFal witaj:)
Fajnie że urlop udany,później koniecznie wpadnij i opisz jak było:)
Powodzenia również w staraniach:)Zaciśnięte &&&&
Baby2012 a Ty kiedy zaczynasz starania?
devi absolutnie proszę nie myśleć tu o takich głupotkach,jeżeli jesteście oboje z mężem gotowi to działajcie a jeżeli czujecie że nie podołacie obowiązkom rodzicielskim to dajcie na luzzz.
Ja też tak kiedyś mówiłam i faktycznie ta cisza się skończyła ale uwierz mi że teraz tego krzyku dziecka za chiny bym nie zamieniła na ta błogą i pustą ciszę.
Do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Ilonka,Daffi pozdrowionka dla was i dla całej reszty:)

U mnie pogoda paskudna brrr:=/

reklama
KrolowaFal skoro zaczynacie już staranka to trzymam mocno kciuki, żeby szybciutko się udało :-D myślę, ze skoro już się tu zadomowiłyśmy pomimo wcześniejszych starań możemy się udzielać w tym wąteczku.

a ja co do zmienionej urody ciężarnych w ciąży z córeczką i innych tego typu rzeczy, nie wierzę w to po prostu, siostra w obu ciążach wyglądała fatalnie i myśleliśmy wszyscy że dziewczynki będą a tu zonk, dwóch chłopaków, więc nie upierałabym się tak przy wyglądzie. Ja ewentualnie po kształcie brzucha czasem mogę strzelić co będzie i nawet czasem udaje się trafić, ale nic poza tym. Bo wierzcie mi czy nie, wypryski na twarzy nie zależą od tego czy dziewczynka czy chłopiec tylko od reakcji skóry na hormony, niektórym ciężarnym skóra zaczyna się mocniej przetłuszczać, inne nigdy wcześnie nie miały takiej pięknej cery. Wszystko kwestia hormonów :-D

dziś w planach u mnie poprawa mgr, chociaż wiem że to jeszcze nie ostatnie poprawki

miłego dzionka
Dokladnie tak jak piszesz ja przy jednym i drugim synusiu wygladalam jakbym pilke lekarska polknela

agnieszka.kk-haj:-) mialam Ci pisac juz ostatnio ze czesto kukam na Twoje fotki bo to tez moja malutka pasja nie robie takich pieknych fotek jak Ty ale bawie sie nimi obrabiam, filmiki z nich tworze i takie tam i o ile bedzie mi dane miec kolejna dzidzie to chce sobie zrobic konkretna sesje z brzuszkiem:-)

agnieszka.kk-haj:-) mialam Ci pisac juz ostatnio ze czesto kukam na Twoje fotki bo to tez moja malutka pasja nie robie takich pieknych fotek jak Ty ale bawie sie nimi obrabiam, filmiki z nich tworze i takie tam i o ile bedzie mi dane miec kolejna dzidzie to chce sobie zrobic konkretna sesje z brzuszkiem:-)

kasik dziękuj Ci bardzo:)
To są moje amatorskie prace,także Tworzę filmiki,obrabiam,przerabiam itd.:)
I także osobiście marzę o sesji z brzuszkiem i jak tylko uda mi się zajść w ciążę i brzusio podrośnie myślę że wybiorę się do fotografa na właśnie taką sesję ale nie ukrywam że gdybym była bliżej sama mogłabym zrobić Ci taką sesję,mam pomysły i to duże ale modelki mi brakuje:)

A ja z checia bym skorzystala
a040.gif
jeden filmik jak zrobilam sobie z drugim synusiem z podkladem muzycznym to az lezka mi sie kreci jak go ogladam ah takie fotki sa cudne teraz nic tylko sie postarac o dzidziolka my jednak musimy poczekac jeszcze rok
g025.gif

Aga- to prawda, Twoje fotki bardzo ładne :)
Zdjęcia tez bardzo lubie i wciaż je wywołuje i przechowuje w albumach a nie na komputerze (oczywiście wyselekcjonowana część) i filmiki robię. Po większych uroczystościach rodzinych to wręcz rodzinka się upomina czy i tym razem zrobie jakis filmik ze zdjęć. Bardzo lubie robić zdjęcia choc do efektu Agi jeszcze mi daleko.... ani nie mam dobrego aparatu ani umiejętności do tworzenia fajnych ujęć

A sesja z brzuszkiem też mi się marzy....

A ja z checia bym skorzystala
a040.gif
jeden filmik jak zrobilam sobie z drugim synusiem z podkladem muzycznym to az lezka mi sie kreci jak go ogladam ah takie fotki sa cudne teraz nic tylko sie postarac o dzidziolka my jednak musimy poczekac jeszcze rok
g025.gif
Kasik to jakby co jesteśmy umówione :tak:;-):-)
Jak zaciążysz daj znać :-)
...a jak brzusio urośnie to i sesje zrobimy ;-)
Aga- to prawda, Twoje fotki bardzo ładne :)
Zdjęcia tez bardzo lubie i wciaż je wywołuje i przechowuje w albumach a nie na komputerze (oczywiście wyselekcjonowana część) i filmiki robię. Po większych uroczystościach rodzinych to wręcz rodzinka się upomina czy i tym razem zrobie jakis filmik ze zdjęć. Bardzo lubie robić zdjęcia choc do efektu Agi jeszcze mi daleko.... ani nie mam dobrego aparatu ani umiejętności do tworzenia fajnych ujęć

A sesja z brzuszkiem też mi się marzy....
Devi dzięki wielkie:)
Jakby co co Tobie również sesje z brzuszkiem może zrobić,daj znać tylko kiedy... :tak:;-)
O to widze milosniczek jest wiecej
a020.gif
! A filmiki to super pamiatka...
A co do filmików to Ja robię tak samo tzn.z podkładem muzycznym,wrzucę zdjęcia i gotowe,rodzinka jest zachwycona i tak jak pisze Devi aż się dopomina.To na prawdę świetna pamiątka!

reklama
hej dziewczątka ani się ważcie uciekać nam stąd:-)chcemy oglądać fotki brzuszki itd:tak:.
Fajne pomysły z tymi filmikami i sesjami, i pomyślcie ,że potem jak dzieci dorosną to będą oglądały i sie wzruszały fantastyczny pomysł.

Daffodill- no widzisz i @ przyszła ,ale uważaj moja siostra ma już troje dzieci z takiej metody anty-wyskokowej, a ja sama też zaszłam taką metodą i to od pierwszej takiej próby momentalnie ciach i już, napisałabym jak to było dokładnie i jaki był szok jak sie okazało ,że jest fasola , no cóż może na grupie napiszę bo to naprawde do niedowiary sie nadaje,a jednak.

Co do brzuszka to u siostry wyglądało wszystko jak na dziewczynke a tu niespodzianka, na kompilacje rodzinne nie ma co patrzeć mój teść ma dwóch synów , a ten drugi ma 3 córki, siostry mąż ma 3 siostry , a teraz 3 chłopaków mają ,nie ma reguły.

ja dziś jestem jakaś nieprzytomna ruch był ogromny przez pierwsze dwie godziny w sklepie ,że nawet nie słyszałam własnych myśli ,a potem była nuuuuda i chyba to mnie tak zamuliłooo.

Do góry