reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam!
Juz raz sie przedstawialam na tym watku ale mialam remont a teraz jakos tak ciezko mi zatrybic jednak chcialam pogratulowac Misi super ze Wam sie udalo:-)
Pozdrawiam

reklama
Hej :happy:
Agniesia dziekuje. Czuje sie nawet dobrze tylko piersi napuchły i bolą:szok: wysypało mnie strasznie na twarzy i brzuch troszke ciągnie. Tak to jest super naprawde:happy:

Bedzie córeczka:) mówię ci to:)

kobietka22 no niestety jeszcze nie ma! co zaczyna mnie juz martwic bo moj dzien powinien byc jutro.

Agniesia dzieki :happy: mam nadzieje, że chociaż połowa tego co mam na twarzy mi zejdzie:szok:

Kobietka dziekuje Ci też. Już nie moge sie doczekać aż zobaczymy tą naszą kruszynke...

Daffodill jak osobiście czuje, że to bedzie dziewczynka... a Ty czemu tak uważasz???:happy:

Agniesia dzieki :happy: mam nadzieje, że chociaż połowa tego co mam na twarzy mi zejdzie:szok:

Kobietka dziekuje Ci też. Już nie moge sie doczekać aż zobaczymy tą naszą kruszynke...

Daffodill jak osobiście czuje, że to bedzie dziewczynka... a Ty czemu tak uważasz???:happy:

wiesz napisalas o tym ze cie wysypuje na twarzy.
wiadomo ze nie u kazdego ale u mnie w rodzicnie wszystkim sie to sprawdzilo. ja to juz na samym poczatku nie moglam sobie poradzic a wtedy jeszcze nie wiedzialam ze ejstem w ciazy jednak po czasie wszystko wyszlo. teraz mam kolejna kuzynke ktora na poczatku wysypywalo i co? ma byc dziewuszka na 99% :)
pewnie i u Ciebie sie sprawdzi:)

wiesz napisalas o tym ze cie wysypuje na twarzy.
wiadomo ze nie u kazdego ale u mnie w rodzicnie wszystkim sie to sprawdzilo. ja to juz na samym poczatku nie moglam sobie poradzic a wtedy jeszcze nie wiedzialam ze ejstem w ciazy jednak po czasie wszystko wyszlo. teraz mam kolejna kuzynke ktora na poczatku wysypywalo i co? ma byc dziewuszka na 99% :)
pewnie i u Ciebie sie sprawdzi:)

Cos w tym musi byc. Tez tak mialam na poczatku ciazy choc prawie nigdy wczesniej nie miewalam pryszczy, nawet jako nastolatka. No i wyszla dziewczynka.

Choc za pierwszym razem plec byla nam obojgu zupelnie obojetna, tym razem maz ma zamiar stworzyc dla siebie "nastepce tronu". Troche mnie to denerwuje bo tak sie nastawil na chlopca (szczegolnie po tym jak jego bratu urodzil sie syn) ze nie wiem co bedzie jesli wyjdzie druga panna? Rozczarowanie?

cześć

co do płci mój miś by chciał dziewczynkę, cały czas chodzi i gada jakby fajnie było mieć mojego małego klonika, a ja z kolei chciałabym chłopczyka, ale co tam mi z resztą wszystko jedno byle donosić szczęśliwie i zdrowo :)

Misia ja na razie nie obstawiam, ale jak w późniejszym czasie pochwalisz nam się swoim wyglądem to spróbuję wytypować :)

agniesia ty kochana to masz wspaniałą pamięć, u mnie za to z pamięcią kiepsko :-p

kobietka cieszę się, ze twoja siostra z synkiem wyszli do domu, siostra się już oswoiła z myślą o 4 facetach w domu :-p

wika ja też bym już chciała być zaciążona, staram się o tym nie myśleć, ale ciężko jest :tak:

u mnie stara bida, więc nawet nie mam się czym pochwalić
miłego wieczorku więc wam życzę i zmykam:laugh2:

reklama
Do góry