reklama
Hej
Agniesia dziekuje. Czuje sie nawet dobrze tylko piersi napuchły i bolą wysypało mnie strasznie na twarzy i brzuch troszke ciągnie. Tak to jest super naprawde
Bedzie córeczka mówię ci to
kobietka22 no niestety jeszcze nie ma! co zaczyna mnie juz martwic bo moj dzien powinien byc jutro.
Agniesia dzieki mam nadzieje, że chociaż połowa tego co mam na twarzy mi zejdzie
Kobietka dziekuje Ci też. Już nie moge sie doczekać aż zobaczymy tą naszą kruszynke...
Daffodill jak osobiście czuje, że to bedzie dziewczynka... a Ty czemu tak uważasz???
Kobietka dziekuje Ci też. Już nie moge sie doczekać aż zobaczymy tą naszą kruszynke...
Daffodill jak osobiście czuje, że to bedzie dziewczynka... a Ty czemu tak uważasz???
Agniesia dzieki mam nadzieje, że chociaż połowa tego co mam na twarzy mi zejdzie
wiesz napisalas o tym ze cie wysypuje na twarzy.
wiadomo ze nie u kazdego ale u mnie w rodzicnie wszystkim sie to sprawdzilo. ja to juz na samym poczatku nie moglam sobie poradzic a wtedy jeszcze nie wiedzialam ze ejstem w ciazy jednak po czasie wszystko wyszlo. teraz mam kolejna kuzynke ktora na poczatku wysypywalo i co? ma byc dziewuszka na 99%
pewnie i u Ciebie sie sprawdzi
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kasik25 witamy
Misia Ja także stawiam że u Ciebie będzie dziewczynka
Misia Ja także stawiam że u Ciebie będzie dziewczynka
wiesz napisalas o tym ze cie wysypuje na twarzy.
wiadomo ze nie u kazdego ale u mnie w rodzicnie wszystkim sie to sprawdzilo. ja to juz na samym poczatku nie moglam sobie poradzic a wtedy jeszcze nie wiedzialam ze ejstem w ciazy jednak po czasie wszystko wyszlo. teraz mam kolejna kuzynke ktora na poczatku wysypywalo i co? ma byc dziewuszka na 99%
pewnie i u Ciebie sie sprawdzi
Cos w tym musi byc. Tez tak mialam na poczatku ciazy choc prawie nigdy wczesniej nie miewalam pryszczy, nawet jako nastolatka. No i wyszla dziewczynka.
Choc za pierwszym razem plec byla nam obojgu zupelnie obojetna, tym razem maz ma zamiar stworzyc dla siebie "nastepce tronu". Troche mnie to denerwuje bo tak sie nastawil na chlopca (szczegolnie po tym jak jego bratu urodzil sie syn) ze nie wiem co bedzie jesli wyjdzie druga panna? Rozczarowanie?
cześć
co do płci mój miś by chciał dziewczynkę, cały czas chodzi i gada jakby fajnie było mieć mojego małego klonika, a ja z kolei chciałabym chłopczyka, ale co tam mi z resztą wszystko jedno byle donosić szczęśliwie i zdrowo
Misia ja na razie nie obstawiam, ale jak w późniejszym czasie pochwalisz nam się swoim wyglądem to spróbuję wytypować
agniesia ty kochana to masz wspaniałą pamięć, u mnie za to z pamięcią kiepsko
kobietka cieszę się, ze twoja siostra z synkiem wyszli do domu, siostra się już oswoiła z myślą o 4 facetach w domu
wika ja też bym już chciała być zaciążona, staram się o tym nie myśleć, ale ciężko jest
u mnie stara bida, więc nawet nie mam się czym pochwalić
miłego wieczorku więc wam życzę i zmykam
co do płci mój miś by chciał dziewczynkę, cały czas chodzi i gada jakby fajnie było mieć mojego małego klonika, a ja z kolei chciałabym chłopczyka, ale co tam mi z resztą wszystko jedno byle donosić szczęśliwie i zdrowo
Misia ja na razie nie obstawiam, ale jak w późniejszym czasie pochwalisz nam się swoim wyglądem to spróbuję wytypować
agniesia ty kochana to masz wspaniałą pamięć, u mnie za to z pamięcią kiepsko
kobietka cieszę się, ze twoja siostra z synkiem wyszli do domu, siostra się już oswoiła z myślą o 4 facetach w domu
wika ja też bym już chciała być zaciążona, staram się o tym nie myśleć, ale ciężko jest
u mnie stara bida, więc nawet nie mam się czym pochwalić
miłego wieczorku więc wam życzę i zmykam
reklama
Podziel się: