reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam się poniedziałkowo:))
Weekend miałam intensywny więc mało czasu na bb było,teraz postaram się was nadrobić:)

baby2012 witamy na naszym wątku.
Napisz nam coś więcej o sobie jak możesz.
samaola mam nadzieję że i Ty nie długo będziesz posiadała taki brzuszek jak Twoje przyjaciółki:)Tego Ci życzę!
ewula00 witaj na naszym wąteczku:)
Agatkaak jeszcze "chwilę: i Ty doczekasz się takiego maleństwa:)
devi dostałaś pw?
Anna25 gdzie jesteś?
Daffi co u Ciebie?
ilonka26 fajnie że weekend zaliczasz do udanych:)
Misia jak się czujesz?
Wika zdrówka dla Igorka życzę,mam nadzieję że szybko mu odpuści to uczulenie:)

Jeżeli kogoś pominęłam to mocno przepraszam ale pamięć już nie ta niestety co w młodości:))

Życzę miłego poniedziałku wszystkim!!

reklama
Czesc dziewczyny :))

Z Igorem już jest ok :)) Uczulenie już mu całkowicie zeszło :)) Za to ja czuję się coraz gorzej :((( Katar nie ustaje :((( I ogólnie czuję się źle!!!
Daffodill- mam w domu też to psikanie do nosa Xylorin i nie wiem czy mogę go użyć, bo nie mam do niego ulotki i narazie leczę się tylko Euphoribium i tym syropem *spam*.
Baby witaj i się rozgość :)))
Agatka- aha, czyli ty robisz studia systemem 3+2 ???? Teraz licencjat a potem dwuletnie uzupełniające mgr??? No to rzeczywiście możesz mieć jeszcze dużo zajęć :( ALe rozumiem, że zdecydowałaś się na tą pracę??? Czy się jeszcze zastanawiasz??
Cześć Agnieszka- no tak, starość nie radość :)))))))) A Ty już do najmłodszych nie należysz, więc i pamięc nie ta!!!!!!!!!, hihihihi

Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Aga- pw doszła, dziękuje :)
wika- widzę, że przeziębienie wiąż Ciebie trzyma ale czy posłuchłaś forumowych kolażanke i weekend odpoczełaś pod cieplutką kołderka?? wracaj do zdrowia :) a powiedz, jak długo chcesz karimić Igorka piersią??
Baby- witam :)

w czwartek ide do gina, może uda się wywołać @ przed urlopem i będę miec juz problem z głowy . Nie wiecie może po ile dniach powinna pojawić sie @ gdy się wywołuje tabletkami??

Jak Mały skończy roczek, czyli myślę, że tak od marca ruszymy :)))
ooo to super,my też jakoś na początku roku więc może uda nam się w tym samym czasie:)
Aga- pw doszła, dziękuje :)

w czwartek ide do gina, może uda się wywołać @ przed urlopem i będę miec juz problem z głowy . Nie wiecie może po ile dniach powinna pojawić sie @ gdy się wywołuje tabletkami??

spoko,nie ma za co:)
a co do tabletek to chyba od 3 do 5 dni ale nie jestem pewna:-/

Hej :happy:
Agniesia dziekuje. Czuje sie nawet dobrze tylko piersi napuchły i bolą:szok: wysypało mnie strasznie na twarzy i brzuch troszke ciągnie. Tak to jest super naprawde:happy:

Hej :happy:
Agniesia dziekuje. Czuje sie nawet dobrze tylko piersi napuchły i bolą:szok: wysypało mnie strasznie na twarzy i brzuch troszke ciągnie. Tak to jest super naprawde:happy:

Misia to super że ogólnie wszystko ok:)
A reszta małych dolegliwości,czy wypryski szybko pewnie zginą więc spokojnie:)

Wika- biedny Igorek dobrze,że już ok, trzymam kciuki żebyś i ty wyzdrowiała szybciutko zdrówka życzę.

Baby2012- witaj w naszym gronie.
Devi- o masakra 6 zł za piwo i to standard:szok:szok.
Daffodill- i jak tam są oznaki nadchodzącej @:-pczy nie ma?????
Misia- dzidzia napewno teraz rośnie jak na drożdżach i na kolejnym usg będzie już dużym maleńkim człowieczkiem:tak:.

Ja byłam z M wczoraj u dzidziusia jest identyko jak jego bracia totalny "klonek" śliczny i malusi , mój M pierwszy raz widział takie maleństwo i ciągle powtarzał z niedowierzaniem "jaki maluśki":tak:;-), a jak mały zrobił kupke i został odwinięty do przewinięcia to był w jeszcze głębszym szoku ,że to taka maluśka istotka:) no cudny jest poprostu i już dziś wyszli do domku bo i on i mama zdrowi jak rybki, więc wszystko gra.
Byłam wczoraj u teściówki jak wracaliśmy ze szpitala bo to prawie po drodze siedzieliśmy 2 godziny i nawet herbaty nie wypiliśmy:eek: ,ale tam to standard więc w szoku nie byłam tylko głodna jak diabli ,ale teściu nam dał grzybków i sobie na kolacje w domku usmażyliśmy jami jami:tak: tam na przeciwko szpitala też jest las i nazrywaliśmy 5 zajączków ,ale robiło się późno i koniec końcy teściowi zostawiliśmy te zajączki ,a on nam w zamian dał od siebie innych grzybków ,ale ja sie nie znam więc nie powiem jakie to były , mói teściowie mieszkają pod lasem więc ciągle mają grzybków pod dostatkiem w sezonie.

reklama
Czesc dziewczyny :))

Z Igorem już jest ok :)) Uczulenie już mu całkowicie zeszło :)) Za to ja czuję się coraz gorzej :((( Katar nie ustaje :((( I ogólnie czuję się źle!!!
Daffodill- mam w domu też to psikanie do nosa Xylorin i nie wiem czy mogę go użyć, bo nie mam do niego ulotki i narazie leczę się tylko Euphoribium i tym syropem *spam*.
Baby witaj i się rozgość :)))
Agatka- aha, czyli ty robisz studia systemem 3+2 ???? Teraz licencjat a potem dwuletnie uzupełniające mgr??? No to rzeczywiście możesz mieć jeszcze dużo zajęć :( ALe rozumiem, że zdecydowałaś się na tą pracę??? Czy się jeszcze zastanawiasz??
Cześć Agnieszka- no tak, starość nie radość :)))))))) A Ty już do najmłodszych nie należysz, więc i pamięc nie ta!!!!!!!!!, hihihihi

Ja też chcę być już w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!

a czemu nie wiesz czy mozesz go uzyc? czyzby cos przeczylam????

Do góry