reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej Kobitki,
Wrócilismy, we wtorek i czas szybko leci. Do wtorku mam urlop, bo we wtorek pieczemy kuzynce kołocz weselny... bede sie zajadać....
Cieżaróweczki... macie jakies smaki, ja to mam teraz na galaretke i pomidory z cebulką:-)

Dzisiaj wyciagnełam męża na zakupy, kupiłam sukienkę czarną w H&M na wesele... teraz tylko koszule i dodatki i będziemy z mężem ubrani...bo wesele za miesiąc
No i wiecie co w smyku kupiłam ciuszek naszemu maluszkowi... oczywiście ja kupiłam... ale on jest babci:-) i u babci bedzie czekał... ale nie mogłam sie oprzeć... jeszcze nie wiem co bedzie wiec kupiałam uniwersalne:)
A o to mój zakup, który mnie cieszy bardziej niz moja sukienka:-):-):-)

P1090011.jpg

jak sie nie myle to maron będzie miała synka... gratuluje kochana... a robiłas wróżbę z obrączki?
Robiąc tą wróżbę nam wychodzi dziewczynka.. zobaczymy, moze lekarz nam powie na nastepnej wizycie idziemy 29 sierpnia:-)

Jak to jest z tymi rozmiarami, kupiłam to na 62, i teraz mysle czy dobrze zrobiłam, bo mam termin na poczatek lutego, wiec malenstwo powinno sie w tym uparadzic... jak myslicie... a kombinezon jaki rozmiar 62? jak myslicie?

wika - wcale sie nie dziwie, że sie wkurzyłas... ja to bym juz kipiała, ze złości.GRATULUJE ETATU KOCHANA
lelek, trina, bunny, i reszta ciezarówke jak sie czujecie kochane?
lazurek zazdroszę wakacji

Witam nowe staraczki

dana- nastepny cykl będzie udany zobaczysz, wyluzujcie i zobaczysz, ze przyjdzie ani sie obejrzysz

Ide po galaretke... zajrze za chwilkę:),

reklama
calogera - ale ze spiworkiem jest problem z zapięciem w foteliku :-) więc jak się dużo jeździ to lepiej kombinezon. A co do rozmiarów, to ja miałam wszystko na 62, może dwa bodziaki na 56. I przynajmniej młody w tym miesiąc pochodził, bo tak to co 2 tyg musiałabym zmieniac.
A u mnie nic nowego. Mimo tego, że jestem na zwolnieniu to praca mnie dopadła. Wczoraj 4 godz byłam dziś też i jeszcze w domu maile i tel załatwiam :wściekła/y: ale mam nadzieję, że jeszcze następny tydzień i już będzie spokój. Pokończe moje sprawy i bye bye praco na rok ;-)

mmona ja cos takiego mialam

Overall Hvit 299 kr | Lindex Shop Online | artnr: 6566673

z dziura na pasy

uzywalam od pazdziernika rozmiar 56 /mala miala wtedy miesiac i byla malusia po porodzie -48cm/ potem od stycznia do marca mialam rozmiar 68

dla mnie to bylo praktyczne, rozpinalam, pakowalam bez problemow, i ja i dziecko zanim wyszlismy nie bylismy spoceni:-D do wozka, fotelika, fajna sprawa jak dla mnie

i zostalo dla drugiego;-)

wika widzisz, wszystko sie dobrze uklada

nie odpisze wszystkim, ale pozdrawiam:tak:

A wiec u mnie jak narazie dobrze ;-) Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej, chociaz czasami mam male chwile zalamania. Do wyjazdu przygotowuje sie powoli :tak: Najpierw bedzie Polska poltora tygodnia, potem w Niemczech 2 tygodnie i prawdopodobnie 11 dni na Kanarach, a wiec 5 tygodni bede sie byczyc :-D Doczekac sie juz nie moge :-) mmona sliczne ubranko, slodkie :-) dana a jak tam u Ciebie staranka? Opowiadaj :-) trina ale ten Twoj suwaczek mknie :-) calogera widze ze nad Morzem Czerwonym jestes, hmm... livastrid jak tam reka? Gdzie jest Lelcia? :eek: Trzymam kciuki za wszystkie oczekujace II ;-)

Lazurku starania jak starania, pełną parą.:-) Robimy co możemy, regularnie:-) Tyle dobrze, ze są przyjemne:-D Efektów niestety nie widać:-)
Jeżeli chodzi o luzowanie to mi się wydaje, że podchodzę do tego na luzie. Nie jest tak, że cały czas myślę tylko i wyłącznie o fasolce. Nic nie liczę, nie analizuję, nie planuję przytulanek. Jak mam ochotę to są, jak nie to nie ma. Fakt, gdy @ przychodzi jest smutek. Ale to bardziej dlatego, że od zawsze nie cierpię mieć @.:wściekła/y: Dla mnie to 3,4 dni wycięte z życiorysu. Ostatnio sobie uświadomiłam, że nawet gdybym została mamusią w 2013 tez by źle nie było. W przyszłym roku spokojnie zrobilibyśmy tą dobudówkę. No i szkoła, dobrze by było ją skończyć:-)

Mona, Igor urodził się 13.II. Ja miałam większość ubranek na 62 (urodził się mając 56 cm), na troszkę starczyły :) na 56 miałam tylko 2 zestawy (body+ śpioszki). aa i kombinezonik kupiłam tez na 62, z coccodrillo i na pocątku był za duży an Igora, ale po jakiś 2-3 tyg był w sam raz :)

Lazurek, ale Ci zazdroszczę takich wspaniałych wakacji :) Ale należy Ci sie :))

Trina, jeszcze pracujesz?? :szok:

Dana kup śpiworek one mają taka kieszonke do zapięcia w foteliku i do tego łatwo i szybko dziecko sie wkłada. To co Liv pokazała jest super. Moja bratowa taki śpiworek ma i jest a raczej była bardzo zadowolona.

Ciuszki to najlepiej kupować 62 mniejszych dosłownie kilka sztuk bo dziecko zaraz wyrośnie a jeśli urodzi sie malutkie to w każdej chwili można dokupić.

Lazurek Fajnie ze sie odezwalas . Taki wypoczynek i jeszcze zgrane towarzystwo i juz jest bombowo.

Jestem wykończona. Filipowi wychodzą ząbki jest bardzo marudny , Majka zła ze sie z nią cały czas nie bawię Patryk zazdrosny o mnie. Cyrk. Jeszcze sie na słuchałam o wypadku który był w niedzielę aż mi sie słabo zrobiło. Co prawda jak jechaliśmy od teściów to go widzieliśmy ale nie myślałam ze tego gościa znam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry