reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja ano w Pl bylismy:-) Nad naszym morzem :-)
Też własnie myślę o kolacji w restauracji. Byliśmy w niej na pierwszej rocznicy bycia razem, jeszcze przed ślubem oczywiście:-)

Bunny ja jestem:-) Trochę późno, ale jednak. Faktycznie, rozczochranej to już tu długo nie było

reklama
hej :)

ja od rana załatwiam przeglad samochodu:wściekła/y::wściekła/y: 3 razy jeździłam do okręgowej stacji kontroli pojazdów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (mam ok. 12 km). Mam w samochodzie gaz i facet potrzebował atestu od butli, no i za peirwszym razem pojechałam z samym dowodem rej., nie mam tego atestu wiec mi nie podbije... jadę do domu, borę jakieś świstki od gazu (nie znam się na tym, wiec wzięłam co miałąm) wracam do stacji.... w dalszym ciągu nie ma potrzebnego świstka:wściekła/y::wściekła/y: jade spowtrotem do domu, wsciekła już na makssa, bo w domu w segregatorze napewno już nie ma żadnych dokumentów od gazu. dzwonię do M. ten oczywiście nic nie wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: akurat był sąsiad na kawie u mojego ojca i mówi mi "a moze masz we schowku w samochodzie?? " no i zgadnijcie??? Oczywiscie że tam były:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noszzzz kurde cały czas miałam je przy sobiee a jeździłam jak głupia w tą i spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Igor jeszcze nie śpi:no::no::no:, obiad nie zrobiony:no::no::no: pięknie dzięń mi się zaczął:wściekła/y:

Ide Was nadrobić :-)

Just, przykro mi z powodu @@@ :(

Bunny aż do 7!!!! u nas dzień zaczyna się tuż po 6!!!!!!!!!

Wy tu o rocznicach ślubu... my za parę dni mamy 3 i chyba w żaden sposób nie bedziemy swietować:-(, bo to będzie wtorek, a we wtorek to już bedziemy działać na sali (sprzątanie, mycie naczyć, zwożenie rzeczy)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

kto teraz testuje? przyznac sie to bede trzymac kciuki;-)
Mój gagatek pospał dzis do 8 !!!! zazwyczaj wstaje o 6 wiec to był luksus:tak:

Nienawidze tych testów...oczywiście mam w torebce test z rana, który oczywiście nic a nic nie pokazał......a teraz pod swiatło widać cień cienia....ale to już ponad 5 godzin....kurcze, a tak sobie obiecałam, że go wyrzucę....oj ja głupia...!!!!!!!!

Anaztazja życzę Ci wpadki i ślicznego bebika !!!

Wika gratuluje etatu !!! Gdzie pracujesz jeśli mogę spytać, ze Ci potrzebny niemiecki (nie lubię tego języka)

Izka Ty zbereźna kobieto :-):-):-) dałaś czadu nie ma co! Brawo za fantazje! Może i ja spróbuje :p ?

Moja mama wie ze jestem w ciąży. Nie wiem co jej sie stało. To o co sie buczy nie ma z nią nic wspólnego tym bardziej jej nie rozumiem co ona ma do tego ze chcemy lodówkę kupić czy kasa i teściowa . Chyba rządzić jej sie zachciało . Szkoda gadać , przecież sie nie wyprowadze tak nagle z dzieckiem a drugim w drodze. Co będzie to będzie . Radę sobie damy . Wychodzi tylko znowu ze z rodzina to sie wychodzi dobrze ale zdjęciach.

Próbuj próbuj ;)

Witajcie Kochane! Wpadłam zakomunikować, że dostałam @... Ulżyło mi, bo dwa testy z wynikiem negatywnym a ta paskuda @ jakaś totalnie opóźniona. Teraz czuję, że jest już na 100% bo brzuch boli niemiłosiernie i samopoczucie w ogóle do niczego ;-) Mam nadzieję, że cykl właśnie się rozpoczynający zakiełkuje......... :-D

Pozdrawiam!

To powodzonka w nastepnym cyklu :) Załapiesz sie na majówki? ;P

Ja znów rano test zrobiłam.. eh. ;/ trudno.. Albo za wcześnie albo po prostu dzidzi brak.

martolinka - czy mam? kochana ja mam ich chyba z 8 jeszcze w szufladzie....ale nie...luz...po weekendzie zrobie...;)

iza - skąd ja to znam....hihihihi.....
ja głupia dziś rano siknełam...i nic....test schowałam co by go potem wyrzucić...nie w domu...i sięgnęłam po niego po kilku godzinach...a tam cień cienia.....kurcze...mogłam go od razu wywalić...a teraz znowu mam głupawkę...;)

martolinka - czy mam? kochana ja mam ich chyba z 8 jeszcze w szufladzie....ale nie...luz...po weekendzie zrobie...;)

iza - skąd ja to znam....hihihihi.....
ja głupia dziś rano siknełam...i nic....test schowałam co by go potem wyrzucić...nie w domu...i sięgnęłam po niego po kilku godzinach...a tam cień cienia.....kurcze...mogłam go od razu wywalić...a teraz znowu mam głupawkę...;)

Wiem wiem, czytałam wcześniej. Wiedziałam że nie wytrzymasz tak jak ja ;D Ja na tym moim teście po czasie też widze cień cienia.. ;/

Jade zaraz po lodówke i kuchenke, moze mi dzis tatus kupi ;P Na zakupach mi sie troche humorek poprawi. Pozdrawiam i miłego dnia :) Buziole

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki :-) Jak tam u Was? Wszystko gra? :-) Ktoras jeszcze w dwupaku, bo moze nie wiem :-) Jak tam u naszych ciezaroweczek? Jakies dolegliwosci, mdlosci? :-) Tesknie za Wami baaardzo :***

reklama
Hej kochany Lazurku!
Tez za Tobą tutaj tęsknimy! Co tam u Ciebie? Napisz mi na priv jak nie chcesz tutaj otwarcie. Mam nadzieję, ze już tylko lepiej:-) Przygotowujesz się już powolutku do tych Kanarów?:-)
Zafasolkowała ostatnio Bunny, nie wiem, czy już wiesz. A poza nią na razie nowych fasolek brak. Kilka dziewczyn wypatruje dwóch kresek z niecierpliwością czekając terminu @.
Trzymaj się słonko ciepło:-)

Do góry