reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wika no to rzeczywiście bardzo dużo przed wami pracy! Pamiętam jak brat sie żenił tydzień wyjęty z życiorysu . Dużo taniej jest zrobić wesele w OSP ale kosztem ciężkiej pracy.
Wybiegam teraz dużo w przyszłość ale chrzciny też urządzę w OSP . Patryka chrzciny kosztowały mnie bardzo dużo (robiłam w restauracji) roczek robiłam w domu i powiem tylko dużo ludzi, mało miejsca, mało powietrza, dużo bałaganu. Ciocia jest kucharka , koleżanki pomogą kasa zaoszczędzona.
Udanej zabawy na imprezce!
Tylko sie nam tam zachowuj:-):-):-)

Dana ja myślałam ze tylko kuchnie teraz robisz a ty masz w domu remonty na całego.

Co do tego domku to buuuuuuu. Szkoda tylko było mojego czasu. Łazienka w budynku obok dziś padało i z okien woda leciała , cały parapet był mokry i pełno pełno innych usterek łącznie z piecem a gościu sobie życzył 600zł.

A Wika tak szukamy czegoś bo mamie nawet przeszkadza ze Pati lata po podwórku itp. itd

Ostatnia edycja:
Nie wiem, czy na calego. Systematycznie po trochę:-) Najpierw skończymy kuchnię, potem dobudówka, potem przedpokój, łazienka i jeden pokój:-) Jakoś mi się nie wydaje, żeby szybko poszło. Nastawiam się niestety na plan 5-cio letni:-(

hej :)

ja na chwilkę bo dzisaj moja siostra robi panieński, wiec musiałyśmy co nieco przygotowac a i jeszcze w południe byłyśmy w Częstochowie na II przymiarce sukni :) wiec sie dziejee :))

W weekend też do Was nie wpadne, bo idziemy na wesele do kuzynki Mariusza:-)

Izka!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz po czterech literach!?????:-D:-D czekaj cierpliwie do dnia @@@@

Bunny, tak wesele jest w OSP, więc załatwiania jest baaaaaaaaardzo dużo :) A to chcecie wynająć jakiś domek ???

Nie umiem juz czekac ;D

No tak to babeczki jest z remontami.. Niby nie ma dużo do zrobienia a trwają wieki.. ;/

Hej dziewczyneczki :-D jestem, jestem i melduję się :-D jej jak tak patrzę na te Wasze ubraniowe zakupy, to aż mi przykro, że nie mam dla kogo czegoś takiego kupić :-( no ale cóż….

Bunny- a jaką masz temp. teraz? :-) a z Twoją mamą co się porobiło, tak nagle zaczęło jej wszystko przeszkadzać? Hmmm… ale nie ma tego złego, ja jestem zdania, że mieszkanie z rodzicami czy teściami, prędzej czy później kończy się wyprowadzką :-p
He he nic nic takiego ciekawego nie robie, ale Wy tu prawicie o ciuszkach, dzieciach itp., że nie miałam punktu zaczepienia :-( :p ale już się odzywam :-) au Stuska to już daaaawno nie byłam :-)

Wika- ja się na temp, też (jeszcze) mało znam ;-) ale staram się sobie radzić :-D a Ty to weselisko w ten weekend masz? :-D a Ty etat sobie załatwiłaś? :-) życzę udanej imprezki :-D

Iza- co głupio, co głupio a później będzie się dziadek dziwił skąd dziecko się wzięło, a tak już na wstępie będzie wiedział hi hi ;-) Młoda siksa? PRZECIEŻ TY JESTEŚ MŁODA SIKSA :-D (z tego co widzę) ;-)

Anastazja- masz duszę artystki, to lubisz takie przygotowania he he ;-) ale ja też lubię takie rzeczy :-D

Just- w takim razie trzymam &&&& za cykl następny :-D będzie dobrze :-)

Karolcia- a co po terminie @ jesteś? :-D

Lazurku- nasza Ty kochana :-* mmmuuuaa :-* odpoczywaj i się relaksuj :-D też tęsknimy za Tobą :-D

Calogera- trzymam mocno &&&& za następny cykl :-D

Mama Sówka- a kto wie, po takiej przerwie się dopadniecie :-D trzymam &&& ;-)

Bunny jestem jestem :) zapracowana ciężko byłam :-D zarabiałam na zachcianke :-D ale juz zarobiłam dzisiaj kupiłam no i tak się już tym bawiłam że baterie muszę ładować :-D moje nowe dziecko pod opieką zwie się SONNY ERICSSON XPERIA ARC :-D wzięłam sobie w abonamencie i dokupiłam mężowi Galaxy S II niech ma i niech się cieszy... a teraz trzeba jeszcze popracować coby się trochę zwróciło :-D
tak tak zawiesiłam starania ale póki co tylko na miesiąc . zobaczymy czy @ przyjdzie w terminie :D jak tak to działamy znowu :-D za tydzień mam sesję ślubną zdjęciową (tzn. pstrykam) i jestem w stresie nie małym gdyż będzie grono moich przełożonych na tym ślubie... Aaaa i lece na weekend do PL na ślub przyjaciółki na 1 października... JUŻ SIĘ DOCZEKAĆ NIE MOGĘ!!!! :-D
a tak to leci do przodu... podczytuje Was sobie :-) i czasami czasaaaaaami coś napiszę :-D

co do mam i teściowych to z mama wytrzymałam jakoś 2 tygodnie ale z ledwą biedą a jak pojechała to się nie mogłam w niczym odnalesć takie mi porządki porobiła że do dzisiaj niektórych rzeczy znaleśc nie mogę
natomiast teściową mam taką że by mi nieba przychyliła. żadnych jęków stęków pouczania wtrącania się włażenia z buciorami w nasze życie. ot spokój święty :-D

idę spać babeczki :-) pozdrawiam cieplutko xx

A no jestem młoda ;P Jade dziś do mojego w końcu, u rodziców fajnie, ale mój dom jest tam gdzie jest mój narzeczony, wiec teskni mi sie juz za domem :) Pozdrawiam!

P.S. Jak nie przyjdzie @ to jutro testuje ;)

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenia, maz juz 3 razy obchodzl moje ur ale dopiero na 27 dostalam inne kwiaty niz roze i to takie jakie lubie- polne:-)

przepraszam ze nie odpisze ale tragicznie sie czuje

Do góry