reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Jeszcze nikogo nie ma?? Co się stało? Ja pierwsza?? Cud! ;D

Ja mam dziś cały czas wrażenie że mam mokro..... ;/
Urosły mi piersi, bolą po bokach przy dotykaniu,
Ogólnie przytyłam, nie wagowo, tylko tak jak się patrzy.
I jak chodze siusiu, to mam wrażenie że sie tylko do połowy wysikuje ;D

A jak tam u Was?? :)

P.S. Dziś nie robiłam testu..

Edit:
P.S.S. Robiłam :(

Ostatnia edycja:
reklama
izuś....a ja się dzielnie trzymam...i mam w planie sikańca dopiero w poniedziałek lub wtorek....a jeśli chodzi o objawki...to piersi bolą, jak przed @...i cierpie na permanentną senność, ale to wiecej osób w moim otoczenieu - wiec pewnie cisnienie do bani
luz...co ma być to bedzie....ważne, ze teraz weekend to szybciej zleci czas oczekiwania....

Ciuszki to najlepiej kupować 62 mniejszych dosłownie kilka sztuk bo dziecko zaraz wyrośnie a jeśli urodzi sie malutkie to w każdej chwili można dokupić.
A ja żałowałam ze nie kupiłam więcej ciuchów w r.56 bo moja Julia malutka była i wszystko było na nią duuużo za duże i wyglądała żałośnie, szybko musiałam dokupywać bo z miesiąc w tym rozmiarze chodziła.

Witajcie:-D

P.S. Dziś nie robiłam testu.. Edit:
P.S.S. Robiłam :(

Iza przykro mi:-( a może jeszcze za wcześnie???

Ja do rana jak na skrzydłach latam, bo Mężuś na weekend do domku przyjeżdża:tak: już wyjechał i będzie wieczorkiem:-D a mi się już skończyła @ i zaczęły płodne, więc jak się na siebie rzucimy po takiej rozłące to może jakaś fasolka z tego będzie:-D

Hoop hoop jest tam kto?

Izka kobitko kiedy Ty miałaś testowac bo na pewno nie dzisiaj. Wstrzymaj sie z dniem testowania do dnia spodziewanej @ a na pewno będzie pozytywny. Trzymam kciuki! Kiedy sie wprowadzasz do nowego lokum?

I co Mmona co wybrałaś śpiworek czy kombinezon? Kiedy teraz nasz usg?

Wika pewnie latasz i pomagasz siostrze. A to wesele jest w "remizie" ?

Lelek odpoczywasz?

Martolinka jak sie czujesz?

Truskawcia co Ty tam robisz takiego ciekawego ze rzadko piszesz? Byłaś ostatnio po hamburgery?

Dana kiedy koniec remontu?

Mama sówka ale musisz być wyposzczona:-) dobrze ze mężuś wraca i do tego w dni płódne. Fasolka będzie z tego jak nic!

Rozczochrana, Anaztazja i Lazurek to ze zawiesiłyście starania to nie zwalnia Was z pisania! Przywołuje Was do porządku!:-)

Dziewczynki za chwilę jadę oglądać domek do wynajęcia. Trzymajcie kciuki żeby sie udało.
Tak w ogóle to przepraszam ze Wam tu stękam.

Może i za wcześnie.. Nie mam już testów. Musze grzecznie czekać do niedzieli, albo na @, albo na testowanie. Jutro wracam do mojego :) Lodówka i kuchenka już stoją w garażu gotowe żeby je zanieść do mieszkanka, tak więc źle nie ma.

Swoją drogą brzuch mnie dzis na @ bolał, i ogólnie mam okropne samopoczucie..

Wiecie co? Nie uwierzycie ale źle ze mną.. Co słysze piosenke w radio lub tv o tym zapinaniu pasów w fotelikach z klubu pancernika, to becze ;D ładna jazda.. Wzruszam sie ciagle jak cholera haha. Ja to musze sie leczyc chyba na głowe xD

Bunny, troche sie przesunął termin bo do auta trzeba było sporo dopłacić (doszło już do 2 tys. zł za naprawe) i nie mamy za co płytek chwilowo kupić na podłoge. A już za tydzień mieliśmy tam wchodzić.. Ale, co tam, nawet jak za miesiąc to też będzie fajnie. Poczekamy i będzie super! :)
I powodzenia z tym domkiem!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

ja na chwilkę bo dzisaj moja siostra robi panieński, wiec musiałyśmy co nieco przygotowac a i jeszcze w południe byłyśmy w Częstochowie na II przymiarce sukni :) wiec sie dziejee :))

W weekend też do Was nie wpadne, bo idziemy na wesele do kuzynki Mariusza:-)

Izka!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz po czterech literach!?????:-D:-D czekaj cierpliwie do dnia @@@@

Bunny, tak wesele jest w OSP, więc załatwiania jest baaaaaaaaardzo dużo :) A to chcecie wynająć jakiś domek ???

Do góry