reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

dana - nie przejmuj się kochana , jest jakiś problem z zamkniętym , ale w skrócie nie staram się zostać mamą 2012 , raczej 2013 albo i w ogóle, no chyba że nas kolejna wpadka dopadnie :tak:

reklama
Ciężko będzie , bo kalendarzyk wisi na lodówce:-D ale dziękuję :-) Jakie plany na rocznicę ? mamy podobne terminy :-p
Ja się zastanawiałam nad wyjazdem na weekend ,ale chyba tylko gdzieś na kolacje wyjdziemy

W sobotę, 10-tego robimy małą imprezę 2 w 1. Mąż ma 8-ego urodziny. Wśród gości tylko rodzice i rodzeństwo. W niedzielę, właściwą rocznicę to jeszcze nie wiem. Najważniejsze, że nie w domu przed tv/kompem:-) Myslę, że może jakaś kolacja w restauracji, może po prostu kino do tego:-) Wyjazd fajna sprawa, ale cięzko teraz z kaską. Większość ładujemy w remont, a na wczasach już byliśmy:tak:

o ile dobrze pamiętam dana to gdzieś w Pl byliście na wczasach ? ja właśnie myślę o kolacji w restauracji, na walentynki byliśmy w wierzynku , bardzo tanio uważam za 150 zł/2 os. przystawka, 2 danie , deser i kieliszek szampana -deser pamiętam do tej pory :-D

Anaztazja życzę Ci wpadki i ślicznego bebika !!!

Wika gratuluje etatu !!! Gdzie pracujesz jeśli mogę spytać, ze Ci potrzebny niemiecki (nie lubię tego języka)

Izka Ty zbereźna kobieto :-):-):-) dałaś czadu nie ma co! Brawo za fantazje! Może i ja spróbuje :p ?

Moja mama wie ze jestem w ciąży. Nie wiem co jej sie stało. To o co sie buczy nie ma z nią nic wspólnego tym bardziej jej nie rozumiem co ona ma do tego ze chcemy lodówkę kupić czy kasa i teściowa . Chyba rządzić jej sie zachciało . Szkoda gadać , przecież sie nie wyprowadze tak nagle z dzieckiem a drugim w drodze. Co będzie to będzie . Radę sobie damy . Wychodzi tylko znowu ze z rodzina to sie wychodzi dobrze ale zdjęciach.

Witajcie Kochane! Wpadłam zakomunikować, że dostałam @... Ulżyło mi, bo dwa testy z wynikiem negatywnym a ta paskuda @ jakaś totalnie opóźniona. Teraz czuję, że jest już na 100% bo brzuch boli niemiłosiernie i samopoczucie w ogóle do niczego ;-) Mam nadzieję, że cykl właśnie się rozpoczynający zakiełkuje......... :-D

Pozdrawiam!

reklama
Dzień dobry

Patryk zrobił mi pobudkę o 7 . Wiercił sie i kręcił . Przytuliłam i poszedł spać a ja juz nie zasnęłam. Dzień mi sie dziś będzie dłuuuuużył. Na szczęście dziś jedziemy po południu po pilnować dziecików bratowej bo wróciła do pracy i nie ma kto dziś z nimi zostać. Jednym słowem domowe przedszkole:-)

Just she powodzenia w starankach:-)

Ale tu spokój ! Gdzie wy jesteście, cio?
A Ty Rozczochrana gdzie sie podziewasz?

Do góry