reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejjj :)

przepraszam, ze Was zaniedbuję ostatnio, ale nie mam czasu na kompa....

rano była u fryzjerki na farbie (jak zawsze brąz- nie poszalałam:-D), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki:szok::szok: przygotowania do wesela ruszyły pełną parą!!!!!!!!!!

Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie dyrka, ze ma dla mnie dodatkowe 5h niemieckiego:-):-):-) achhhh cieszę się bardzo, bo to oznacza, ze mam etat :tak::tak::tak:

Truskawica, ja się kompletnie nie znam na śluzach i tempkach!!!!!!!! Nie pomogę Kochana, niestety :-(
Bunny, mama wie, ze jesteś w ciąży?? Nie przejmuj się (wiem, ze łatwo się pisze), ale w Twoim stanie to niewskazane :no:. Będzie dobrze, zobaczysz:tak: dogadasz się z mama :) A i co do sukienki, to już mam :) MALINOWĄ :))

Dana, całą kuchnie remontowaliście??

Martolinka, poradziłaś sobie z maszyną z rossmanna?? :-p

Viola, ja nie używałam testów owu, ale jak się w ttym cylku nie udało, to od nastepnego sięgne po nie ;)

Iza, i jak?? Mężusia wyciągnęłaś z budowy?? :-p

reklama
Wika gratuluję dodatkowych godzin:-)
Tak, całkowicie od podstaw. Wymiana belek w stropie,wylewkę podłogi, nowe okno, nowe tynki, gładź i trochę kafelek na ścianach,sufit (były tylko belki),większe drzwi, przeniesienie kaloryfera, elektrykę, odpływy i dopływy wody. Tyle pamiętam:-)

danao bedziesz musiała nam pokazac kuchnie koniecznie:tak:
Wika gratulacje etattu!!!!!!! świetnie!!!!:tak:a co do maszyny w rossmanie zamówiłam przez internet hi hi i poszło mi niezle

dzięki dziewczyny :)

Dana, no to widzę poważny remont :)) dobrze, ze już kończycie :) ja nienawidze remontów!!!!

Martolinka, hahha, no pewnie, przez internet łatwiej :)

Ja tez za nimi nie przepadam. A jeszcze mam tyle rzeczy do zrobienia... Zwariowac można. Ale wreszcie będe miała porządek w domu:-) Tak to ciągle mnóstwo kurzu wszędzie. Już się boję pomyśleć co to będzie przy rozbudowie:szok: Jeszcze i tak trochę kasy na kuchnię wydamy. PÓKi co będziemy mieli wyrobione pomieszczenie. A gdzie meble, piec, zlew itd. Przynajmniej mamy już lodówkę i mikrofalówkę:-D

Liv- dziękuję za odp. :-) myślę, że interpretacja śluzu była okej, bo przytulanko było, ale już po oględzinach ;-) szybciej za dużo myślałam he he, natomiast z temp. zobaczę jak będzie za kilka dni, a ja myślałam, że po owu wzrasta, a nie myślałam, że może spadać przed :-) A skoro już o tym mowa, to powiedz mi temp. wzrasta w dzień owu. cz dzień po? :-)

Martolinka- ja się melduję na stanowisku :-D

Iza- a co Ty myślałaś, że tata swoje dziecko w kapuście znalazł? :-p na pewno temat seksu obcy mu nie jest ;-) więc odwagi i po sprawie :-D

Bunny- podobno na początku tak jest, że ochota zanika, ale za parę miesięcy możesz mieć potrzeby :-D

Ha ha no ale to tak głupio ;P

hejjj :)

przepraszam, ze Was zaniedbuję ostatnio, ale nie mam czasu na kompa....

rano była u fryzjerki na farbie (jak zawsze brąz- nie poszalałam:-D), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki:szok::szok: przygotowania do wesela ruszyły pełną parą!!!!!!!!!!

Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie dyrka, ze ma dla mnie dodatkowe 5h niemieckiego:-):-):-) achhhh cieszę się bardzo, bo to oznacza, ze mam etat :tak::tak::tak:

Truskawica, ja się kompletnie nie znam na śluzach i tempkach!!!!!!!! Nie pomogę Kochana, niestety :-(
Bunny, mama wie, ze jesteś w ciąży?? Nie przejmuj się (wiem, ze łatwo się pisze), ale w Twoim stanie to niewskazane :no:. Będzie dobrze, zobaczysz:tak: dogadasz się z mama :) A i co do sukienki, to już mam :) MALINOWĄ :))

Dana, całą kuchnie remontowaliście??

Martolinka, poradziłaś sobie z maszyną z rossmanna?? :-p

Viola, ja nie używałam testów owu, ale jak się w ttym cylku nie udało, to od nastepnego sięgne po nie ;)

Iza, i jak?? Mężusia wyciągnęłaś z budowy?? :-p

No jak wrócił to wyciągnęłam go....do lasu ;D Boże, jak mloda siksa sie czulam ale łał, adrenalinka ha ha ha xD

No co, tak jakoś mi to wpadło do głowy ;D Chciał żebym była spontaniczna, to byłam ;D Odwoził mnie do rodziców, wcześniej byli po Olivcie a my zostaliśmy kończyć tapetować "szafe", no i jak tak mnie odwoził to powiedziałam "zabierz mnie do lasu" ;P Jejku, jaka miał mine jak sie połapał o co mi chodzi hahahahaha ;D Jestem u rodziców teraz na 2 dni :) Bo on ma nocki w robocie i tak jakoś zachciało mi sie do rodziców przyjechac.

Witam się z winkiem na chwilkę, nie wiem czy dłuższą czy krótszą:-):-):-)
małżonek ogląda mecz to mam wolne :-D:-D:-D ale zaraz chyba na kółko wskakuje co by talie sobie wyrobić:tak::tak::tak:
Ja remonty uwielbiam, tak samo jak śluby i przygotowania , może kiedyś się spełnię jako organizatorka ślubów :szok::szok::szok:
co do zdjęć to dziewuszki mój ślubny pracuje o tutaj Superfoto.pl - fotoksiążka, odbitki, fotoksiążki, zdjęcia cyfrowe , tylko dajcie znać a z dokładnością i starannością zrobi Wam fotki :-D:-D:-D
co u mnie napisałam na zamkn. ale ogólnie mogło by być lepiej - ale alkohol zmienia widzenia świata :-):-):-)

reklama
Ależ ja nic nie mówię. Ty niegrzeczna jesteś:-D Trochę mnie zamurowało, ale jestem pod wrażeniem.:-) Podobno takie spontaniczne przytulania są najbardziej owocne:tak:

O Anastazja witaj kochana!
Jak na zamknietym to ja znowu nic się nie dowiem:-(

Do góry