reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wyłazić z krzaków!!!! gdzie sa staraczki:tak:
My po spacerlu , mlody spi a ja segreguje fotki w aparacie i dzis bede dla dziadka wywoływac:tak:skorzystam z foto kiosku rossmana . NIgdy tego nie robiłam i mam nadzieje , ze obsłuze te diabelska maszyne:tak:
karolcia mam nadzieje , ze do apteki bedziesz teraz tylko chodzic po zapas witamin dla kobiet w ciazy
Viola ja nie uzywałam owulacyjnych ale jakby nam sie za drugim razem nie udało byłam zdecydowana

reklama
iza- a ja Cie kochana rozumiem...mnie tez juz nosi...i mam te same pszczółki....;)
ale tak powaznie...to moje piersi na pewno bola inaczej...niz przy cyklach kończących sie @....wtedy mnie bolały pod dotykiem...a teraz całe pieką i palą nawet jak nie dotykam...a jak juz macne to chce oszaleć...jakbym mi ktoś z nich worki treningowe zrobił....i teraz były jednym wielkim siniakiem...no i od trzech dni nie moge spać na brzuchu...bo jeden ogień....

Ah e pszczółki ;D Może nam coś wywróżą hah ;D Wytrzymaj z testem kochana :) &&&

Ha! Test zrobiony, wynik jak można było przypuszczać jest negatywny. Tak więc gdzieś indziej trzeba szukać przyczyny mojego wspaniałego samopoczucia:-( Nic, do lekarza trzeba iść.

NAstępny będzie pozytywny ;)

Mama sówka śliczne fotki i śliczny synuś:tak: mam nadzieję że też załapię się na maj,mamy kilka kwietniówek to może maj też będzie obfity w fasoleczki:) trzymam &&&&&&
Anastazja mój kotek to chłopiec i to wykastrowany
Gosiulek nadal trzymam &&&&&& spróbuj jakoś dać nam znać jak będziesz wiedziała i miłego wypoczynku życzę, oby pogoda dopisała
Danao przykro z powodu testu ale jeszcze jest szansa dopóki @ nie przyjdzie
Iza nie śpiesz się bo co nagle to po diable kiedy powinnaś testować?

Niby 21 sierpnia, ale chciałam 23 po poprawce z matury.. Ale bede jednak testowac 21 :)

Kochane, wiecie co? Wczoraj przy przytulankach czułam zapach....czosnku! ;D I tak mnie wspomnienia naszły że chyba jak bylam w ciazy to tak mi sluz pachnial. Ale mozliwe ze ta infekcja sie nie wyleczyla............... Chociaz ja naprawde ten zapach kojarze z poprzednia ciążą, ale moze mi sie wydawac.. Mam straszna chcice.. Normalnie mnie tam skręca a Mój jest na budowie ;/ haha ;D

Iza to dzwoń po niego i niech spełnia swoje obowiązki ! Kobieta w potrzebie a on na budowie :-):-):-)
A mi jakoś ochota przeszła :szok: z Patim też tak miałam . Ale za to od bije sobie to miesiąc po porodzie ha ha ha no chyba ze dostanę chcicę wczesnej(oby oby)

Iza to dzwoń po niego i niech spełnia swoje obowiązki ! Kobieta w potrzebie a on na budowie :-):-):-)
A mi jakoś ochota przeszła :szok: z Patim też tak miałam . Ale za to od bije sobie to miesiąc po porodzie ha ha ha no chyba ze dostanę chcicę wczesnej(oby oby)

Z miła checia by przyszedl ale jest tam z tata i co mu powie? "Ide bo Iza woła na sex"? ;D;D;D Fajnie, chcialabym widziec mine taty ;]

Hej dziewczyny, mialam Wam wczoraj napisac, ale wcielo mi sliczengo dlugasnego posta i sie wkurzylam i zapomnialam, a wiec Gosiulek jednak nie jest w ciazy, wczoraj pisala mi smsa o tym.
Oczywiscie trzymam za nia kciuki, no i za wszystkie staraczki, co by najszybciej te dwie krechy wyrazne byly :-)

ja z kolei dzis owulka i mnie nosiiiiiiii :-)
milego popoludnia! :-)

Hejka Laseczki :-D Ja ostatnio jestem leniwa i nie chce mi się wracać i po kolei Was nadrabiać :-p (może wieczorem posiedzę i odrobię zaległości) :-D Ale mam problem :-( Mój organizm wariuje… nie wiem tylko dlaczego :-p mianowicie czekałam sobie na dni płodne, a tutaj niespodziewanie w 11 i 12 dc. pojawił się śluz wybitnie płodny przecież to stanowczo za wcześnie, ale dobra to mogłabym zrozumieć ewentualnie, może się coś po przestawiało :-p ale temp. zamiast zacząć rosnąć to spadła :-( natomiast wczoraj robiłam test owu. i był negatywny (więc owulacji nie ma) kurcze nie mam pojęcia jak to ugryźć :-( możliwe, żeby mi się tak poprzestawiało po tym kwasie fol. ? ( a prawie miesiąc biorę też magnez z B6) niech mi ktoś pomoże!!! :-pNatomiast dziś śluz jest jak niepłodny :-(

Truskawcia na pewno nie przestawi Ci sie cykl po magnezie i kwasie
moze zle zinterpretowalas sluz, moze bylas po przytulanku albo za duzo o nim myslalas
jak test owu wyszedl negatywnie to owu nie bylo, pewnie bedzie za pare dni, bo skoro tempa spada to znaczy, ze wkrotce ten moment nastapi

Liv- dziękuję za odp. :-) myślę, że interpretacja śluzu była okej, bo przytulanko było, ale już po oględzinach ;-) szybciej za dużo myślałam he he, natomiast z temp. zobaczę jak będzie za kilka dni, a ja myślałam, że po owu wzrasta, a nie myślałam, że może spadać przed :-) A skoro już o tym mowa, to powiedz mi temp. wzrasta w dzień owu. cz dzień po? :-)

Martolinka- ja się melduję na stanowisku :-D

Iza- a co Ty myślałaś, że tata swoje dziecko w kapuście znalazł? :-p na pewno temat seksu obcy mu nie jest ;-) więc odwagi i po sprawie :-D

Bunny- podobno na początku tak jest, że ochota zanika, ale za parę miesięcy możesz mieć potrzeby :-D

Ostatnia edycja:
Truskawcia ja miałam skok temperatury na dzień przed owu. To nie musi być dużo nawet 0,2 stopnia i juz jest skok. I ta pod wyższona temperatura utrzymuje sie do teraz.

No dziewczyny miałam nie przyjemną rozmowę z mamą która przerodziła sie w awanturę. Najgorsze ze miała do mnie pretensje o to co jej w ogóle nie dotyczy np. to ze darowałam teściowej kasę . Nie wiem co ją ugryzło . Ale tak mi ciśnienie podniosła ze brzuch mnie bardzo boli. Powiedziała ze skoro takie pieniądze darowałam to mnie stać żeby sie wyprowadzić . Nie wiem co mam robić...

reklama
Bunny przede wszystkim to się nie denerwuj. Niewskazane to w Twoim stanie.

Kupilismy dzisiaj kafelki na podłogę do kuchni i farby.:-) Remont kuchni powoli zmierza ku końcowi. Ufff...

Ostatnia edycja:
Do góry