reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Mama sówka śliczne fotki i śliczny synuś:tak: mam nadzieję że też załapię się na maj,mamy kilka kwietniówek to może maj też będzie obfity w fasoleczki:) trzymam &&&&&&
Anastazja mój kotek to chłopiec i to wykastrowany
Gosiulek nadal trzymam &&&&&& spróbuj jakoś dać nam znać jak będziesz wiedziała i miłego wypoczynku życzę, oby pogoda dopisała
Danao przykro z powodu testu ale jeszcze jest szansa dopóki @ nie przyjdzie
Iza nie śpiesz się bo co nagle to po diable kiedy powinnaś testować?

Dziękuję, ale ja się tym wyjątkowo nie martwię. Cieszę się nawet. Wiem, że to nie ciąża a coś innego. Zobaczę kilka dni, jak mi to nie przejdzie pójdę do lekarza. A dlaczego się cieszę z braku ciąży? Bo ostatnio miałam kilka dni pod znakiem drinka - m. in. dwa dni wesela.
A termin @ mam za 2 tygodnie:-) Kto wie, może go nie będzie?

Popatrzyłam przed chwilą na mój dzisiejszy test: teraz są dwie kreski.:-D Szkoda, że nie wyszły po 5 minutach;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki....Moj chrzesniak juz zakapował po co jest nocnik i teraz chodzi dumny bo jak zrobi siku do niego to on gra,,,,Dobry to pomysł nocnik z melodyjka.
U mnie wszystko w jak najleprzym pozadku....Dzis było bardzo goraco i jak jechałam autobusem to dostałam ostrych mdłosci i byłam pewna ze zaraz zwymiotuje i na szczescie miałam reklamowke w torebce jeszcze ze sniadania z pracy.Napiłam sie wody i przeszło na szczescie bo w autobusie było duzo ludzi i jak bym chawtła to by nie fajnie wygladało...Ide was nadrabiac

dana, no widzisz??? cos jednak jest na rzeczy, powtorz test za 2 dni i wszystko sie wyjasni, ja tam wierze ze sie udalo!!

Fiona gratki dla chrzesniaka!

reklama
Do góry