reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

mama sówka - sliczne foty...piękna mama, uroczy synek....i kciukasy za nadchodzący cykl.....
just_she - wiesz, że póki nie ma @ jest nadzieja....

gosiulek - okropna jestaś.....żeby tak nas w niepewności trzymac.....i te testy Ci tak głupieją....zrobiłaś ta Betkę...a jak nie to śmigaj do apteki...kup Quick Vue...one sie podobno nie mylą i są bardzo czułe....
doczytałam...kiedy masz wynik? :happy:

a u mnie...kilka dni posuchy bo długaśny weekend u teściów...więc i warunków brak, ale mam nadzieje, że zeszłotygodniowe przytulanki mogły coś zdziałać
fakt...że znowu czuje bolesnośc piersi...ale bardziej takie jakby pieczenie...nawet jak nie dotykam...ale nie dam sie nabrac...jeszcze conajmniej 8 dni do dnia kiedy mogę zacząc mysleć o sikańcu...jestem dopiero tydzien po bobo przytulankach....to jeszcze moge nic nie czuc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.

Mam dziś dzień pod tytułem nic mi sie nie chce. Boli mnie podbrzusze tak jak na @ . Pati jest dziś bardzo wyrozumiały i ładnie się bawi a co najważniejsze sam.
Po południu zadzwonie do gin. i się umówię na wizytę.

Mama sówka śliczne zdjęcia i piękna stopka!

Gosia a gdzie jedziesz na wczasy i na jak długo?

Wika jak tam synek? lepiej? Mam nadzieję za lekarstwa pomaga!

Lelek i co wybiłaś teściowi głupi pomysł z głowy?

Jestem i Ja :-)
viola - chyba Ty się pytałaś o kota, a czy przypadkiem kotek nie ma rui ?;-)
malutko napisałyście przez weekend ale i tak mało co pamiętam.
bunny - super że synuś taki grzeczny
dana - a Ty test do tej pory nie zrobiłaś? Ty coś ukrywasz :-p
gosiulek - a kiedy będziesz miała wynik ?
karolcia - udało się udało , trzymam kciuki &&&&&& za to :tak:
mama sówka - schrupałabym Twojego synka, no ale widać że uroda po mamie, chociaż męża nie widziałam więc się nie upieram że tylko po mamie :-D:-D
lelek - miałaś odpoczywać !!!!! jak plamienia już ustały?

hejj :)

ja na sekundę... uśpiłam Igora i weszłam zobaczyć co u was :)

Wczoraj przyleciała moja siostra (ta, co ma za 2 tyg wesele) i dzisiaj na 15.00 jedziemy na przymiarkę sukni i dobór dodatków :-) ahhh lubię takie rzeczy :)

Bunny, a dziękuję, Iguś ma się dobrze :tak:urolog kazał odstawić antybiotyk... bo zaczerwienienie i spuchnięcie wzięło się od tego, ze zbierała się tam maź i resztki moczu... on naciągnął napletek i cała ta maź wyleciała.. więc antybiotyk niepotrzebny :tak::-)

Mama Sówka, Bartuś cud miód malinka :tak::tak: Czyli obie piszemy sie na maj ;-):tak::tak:

Dana, u mnie pierwszym i jedynym objawem wczesnej ciąży było to, ze non stop spałam :) więc, wiesz :))) &&&&

Gosiulek, właśnie, tak jak pisze Karolcia, zadzwoń do lab.!!!

Karolcia, &&& za test :) a kiedy testujesz??

Anastazja, a jak u Ciebie??

Lelek, KOBIETO!!!! Ty miałaś odpoczywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja nie wiem, czy coś z tego cyklu wyjdzie :no: u mnie 24 dc. mam testować za ok. 10 dni... ale znowu jak co miesiąc wyskoczyło mi kilka pryszczy, więc to dla mnie znak zbliżajacej się @@@@:-:)-:)-:)-( a poza tym od kilku dni boli mnie lewy jajnik!! nie kojarze, zeby mnie w innych cyklach bolał....

no nic... idę kończyć obiad :)

reklama
Hej!

Ja jutro robie testa chyba tak z ciekawości bo coś mi nie gra ;] Taka jestem...inna ;D No nic, jutro i tak test pewno nie wyjdzie.

A wiecie co? Tak głupio mi o tym pisać ale jak narzeczony przy przytulaniu wczoraj dotykal mi sutków to tak mi mrowiły i normalnie niedobrze mi sie robilo i do nerwicy mnie to doprowadzalo.. Teraz mnie tylko swedzą ;D Dziś brzuch bolal jak na @, ale juz przestal. I ogólnie oczy mi sie zamykaja, choc cala noc przespalam..

Trzymam kciuki kochane za Was!

Do góry