reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika to super za z Igorkiem wszystko dobrze:-)! Ale masz fajnie jeszcze trochę i weselicho. Siostra jedzie na przymiarkę a Ty słońce juz kieckę masz?

Dana i co i co test zrobiłaś?

Just she @ jeszcze nie przyszła więc może za szybko test zrobiłaś i wynik dlatego był negatywny

Iza trzymam &&& za jutrzejsze testowanie !

reklama
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale przez cały długi weekend nie miałam możliwości skorzystania z komputera. Niestety w ciąży nie jestem, piątkowy test pokazał bardzo wyraźną, jedną kreskę. Tak więc straciłam już wiarę w ten cykl. Będę oczekiwać dwóch kreseczek dalej (choć teraz to bardziej oczekuję @) :wściekła/y: . Mam nadzieję, że i mi będzie kiedyś dane tak naprawdę do Was dołączyć jako przyszła mama (może ten 2012 jeszcze nie jest dla mnie stracony??? ;-))
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego dobrego!

just she a kiedy powinnas miec @? moze zaszybko zrobiłas test?:tak:bedziesz mama szybciej niz myslisz:tak:
a u mnie...kilka dni posuchy bo długaśny weekend u teściów...więc i warunków brak, ale mam nadzieje, że zeszłotygodniowe przytulanki mogły coś zdziałać
fakt...że znowu czuje bolesnośc piersi...ale bardziej takie jakby pieczenie...nawet jak nie dotykam...ale nie dam sie nabrac...jeszcze conajmniej 8 dni do dnia kiedy mogę zacząc mysleć o sikańcu...jestem dopiero tydzien po bobo przytulankach....to jeszcze moge nic nie czuc...

karolcia bedzie dobrze, trzymam kciuki:tak:

hejj :)

ja na sekundę... uśpiłam Igora i weszłam zobaczyć co u was :)

Wczoraj przyleciała moja siostra (ta, co ma za 2 tyg wesele) i dzisiaj na 15.00 jedziemy na przymiarkę sukni i dobór dodatków :-) ahhh lubię takie rzeczy :)
a ja nie wiem, czy coś z tego cyklu wyjdzie :no: u mnie 24 dc. mam testować za ok. 10 dni... ale znowu jak co miesiąc wyskoczyło mi kilka pryszczy, więc to dla mnie znak zbliżajacej się @@@@:-:)-:)-:)-( a poza tym od kilku dni boli mnie lewy jajnik!! nie kojarze, zeby mnie w innych cyklach bolał....

no nic... idę kończyć obiad :)

Wika nie uskuteczniaj czarnowidztwa tylko mysl pozytywnie!!!! co do zakupów , przymiarek itp. Nie znosze tego... nie znosze galerii , sklepów i godzin spedzonych na zakupach:zawstydzona/y::tak:

Hej!

Ja jutro robie testa chyba tak z ciekawości bo coś mi nie gra ;] Taka jestem...inna ;D No nic, jutro i tak test pewno nie wyjdzie.
!

to daj znać jak test

Bunny Bart w swoim zywiole!!!! super:-D

martolinka - dziekuje....;)

wika8 - sama nie wiem kiedy sikańca zrobic...teoretycznie chciałabym już, ale wiem, że to nie ma sensu....poczekam chyba jeszcze tydzień...i siknę około 23 sierpnia...to będzie jakis 28 dc. czyli pewnie już cos wyjdzie...

iza - kusi, kusi....ja tam bym najchetniej robiła sikańca codziennie...od połowy cyklu...:tak:

Eee nie zrobiłam:-( Mąż mi zaraz przywiezie.:-) To zrobię jeszcze dzisiaj.
Ja tak sobie myślę co z tym spaniem . Spac mi się chce ciągle od tego wesela, czyli od terminu @ ( przylazła 3 dni wczesniej). Myślałam, że to dlatego, że wesele to wiadomo, człowiek się kładzie spać dopiero w środku nocy:-) Ale ja to wesele "odsypiam" już tydzień!:szok:
Wczoraj jak sie połozyłam po obiedzie to mnie do wieczora nie było.:-)
A dziś ciągle jestem bez porządnego śniadania:-(

Dzięki skarby, ale..wstyd sie przyznac..zrobiłam test przed chwilą.. Głupek ze mnie.. Nie dość ze 5 dni przed terminem @ to jeszcze w poludnie ;D haha sama sie z siebie smieje ;D Negatyw oczywiście.. No i test za 1zl z allegro to nawet nie jestem pewna czy one w ogóle pokazują kiedykolwiek ciaże nawet jak jest xD

P.S. Ochrzańcie mnie ;D

Tak sie te "moje" pszczółki z mojego suwaczka uśmiechają jakby coś wiedziały hahah ;D bije mi baby ;]

Czekam na wasze POZYTYWY, bo dość tych negatywnych testow..

Karolcia, sie wstrzymaj bo bedziesz miala cyrki jak ja ;)

Dana testuj! Kurde, badź że w ciąży bo ja fuidki potrzebuje! ;)

Ostatnia edycja:
iza- a ja Cie kochana rozumiem...mnie tez juz nosi...i mam te same pszczółki....;)
ale tak powaznie...to moje piersi na pewno bola inaczej...niz przy cyklach kończących sie @....wtedy mnie bolały pod dotykiem...a teraz całe pieką i palą nawet jak nie dotykam...a jak juz macne to chce oszaleć...jakbym mi ktoś z nich worki treningowe zrobił....i teraz były jednym wielkim siniakiem...no i od trzech dni nie moge spać na brzuchu...bo jeden ogień....

reklama
Do góry